Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Bowers & Wilkins 704 S2

Luidspreker

Voor de middelgrote tot ruimtes is er de Bowers & Wilkins 704 S2, met zijn carbon dome tweeter, 130mm Continuum midrange unit, en dubbele 130mm Aerofoil basunit wordt een... Verder lezen

€ 1049,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Verwachte levertijd
  Wit: 1-3 werkdagen
  Zwart: 1-3 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (335 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 704 S2

Type luidspreker Vloerstaand 3 weg
Frequentie bereik 43 - 33000Hz
Gevoeligheid 88dB
Impedantie 8 Ohm
Aantal speakerunits 4
Afmetingen (H x B x D) 959 x 277 x 252 mm
Gewicht 18,5kg
Kleur

Gloss Black, Satin White, Rosenut

Garantie 10 jaar

Over de Bowers & Wilkins 704 S2

Voor de middelgrote tot ruimtes is er de Bowers & Wilkins 704 S2, met zijn carbon dome tweeter, 130mm Continuum midrange unit, en dubbele 130mm Aerofoil basunit wordt een groots en indrukwekkend geluidsbeeld gecreëerd.

De Carbon Dome tweeter bestaat uit twee secties. Het voorste gedeelte is een 30 micron aluminium membraam dat werd verhard met een PVD (Physical Vapour Deposition) coating van carbon. De andere sectie is een 300 micron ring van carbon met dezelfde vorm als de dome. Deze worden vervolgens aan elkaar bevestigd en het resultaat is uitzonderlijke stijfheid die geluidsvervorming tegengaat zonder onnodige massa en die een eerste opbreekpunt kent van een ongekende 47kHz.

Continuum is een geweven composiet ontwikkeld door B&W en heeft vergelijkbare doch betere eigenschappen dan Kevlar. Ook in de Bowers & Wilkins 704 S2 zorgt dit onderdeel voor een prachtig middenbereik.

De doorontwikkelde basdriver van de Bowers & Wilkins 704 S2 , genaamd Aerofoil speaker, levert een ruimte vullend doch verfijnd laag.

Reviews van de Bowers & Wilkins 704 S2

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 704 S2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Teunnissen

  Na jarenlang te hebben genoten van de CM8 was het na een ongelukje tijd voor nieuwe luidsprekers. Toen Tim me de 704 S2 liet horen was ik meteen ervan overtuigd dat dit het ging worden, ik weet niet hoe je het geluid omschrijft maar ik vind B&W toch echt een eigen geluid hebben waar de meeste merken toch wat schreeuwerig overkomen blijft B&W lekker rustig en aangenaam om naar te luisteren.

 • T van Duiten

  Ik wilde de Bowers & Wilkins 704 S2 telefonisch bij Stassen bestellen maar een medewerker overtuigde me ervan om toch te komen luisteren. Ik moet zeggen dat ik verrast was door de mooie zaak en het luisteren in een van de vele ruimtes bevestigde mijn oordeel over deze luidsprekers. Toen we de koop sloten had ik zeker geen spijt dat ik 1.5 uur heb gereden om in Tegelen te komen.

 • Henk Willems

  Vandaag mijn Bowers & Wilkins 704 S2 mogen ontvangen van Stassen en ze klinken werkelijk magistraal!! B&W maakt bij mij hun naam echt waar.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 704 S2

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 704 S2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.