Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Yamaha NS-600A

Luidspreker

Totale elegantie met een helder geluidsveld. De Yamaha NS-600A is een compact 2-weg boekenplank luidspreker die een getrouwe weergave van het timbre van alle muziekinstru... Verder lezen

€ 1299,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Piano glans zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Yamaha NS-600A

Type luidspreker 2-weg boekenplank luidspreker 
Frequentie bereik 47 Hz - 65 kHz 
Gevoeligheid 85.5 dB 
Vermogen 120 watt
Impedantie 6 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 2.6 kHz 
Aantal speakerunits 13cm Woofer (cone)
3cm Tweeter (dome)
Afmetingen (H x B x D) 383 x 207 x 329 mm 
Gewicht 9.9 kg per stuk 
Kleur Piano glans zwart 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Yamaha NS-600A

Totale elegantie met een helder geluidsveld. De Yamaha NS-600A is een compact 2-weg boekenplank luidspreker die een getrouwe weergave van het timbre van alle muziekinstrumenten en nauwkeurige klankbeelden biedt.

De kast van de Yamaha NS-600A heeft een afwerking als van een vleugel, het unieke Harmonious Diaphragm van Yamaha produceert een uitzonderlijk uniform geluid en de luidsprekers leveren een uitstekend geluidsveld dat uniek is voor boekenplankmodellen. Het resultaat is luisterervaring waarbij je volledig opgaat in de muziek.

De vormgeving van de Yamaha NS-600A van Yamaha is een samensmelting van de stijl van de piano en de ontwerpfilosofie van de luidspreker. De karakteristieke glanzende afwerking van Yamaha is ook toegepast op deze luidsprekers, met hetzelfde proces dat voor onze vleugels wordt gebruikt. Met deze elegante afwerking is de luidspreker een stijlvol meubelstuk dat een gevoel van voldoening geeft, zelfs als je niet naar muziek luistert.

De Yamaha NS-600A is het kopstuk van de flagshipserie van Yamaha en is voorzien van onderdelen van de hoogste kwaliteit voor het cross-overcircuit. De MCap SUPREME Classic-audiocondensator van Mundorf is hierbij gecombineerd met een extra grote wooferspoel. Het Duitse Mundorf staat bekend als het summum op het gebied van audiocondensatoren.

De luidspreker is voorzien van Yamaha's originele Twisted Flare Port, die de manier wijzigt waarop de lucht naar het uiteinde van de poort wordt verspreid, door een lichte draaiing te geven om het geluid van de luchtstroom rond de poort te verminderen, wat een veel voorkomend probleem is bij conventionele luidsprekers met een basreflexsysteem. Dit resulteert in een uitzonderlijk nauwkeurige respons met een heldere, strakke basweergave.

Reviews van de Yamaha NS-600A

Heeft u ervaring met de Yamaha NS-600A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Yamaha NS-600A

Heeft u ervaring met de Yamaha NS-600A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha NS-600A
Terug naar boven.