Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Auro 3D thuisbioscoop

Auro 3D thuisbioscoop

Auro 3D installatie met Barco Beamer. Het doel was om geen tv en luidsprekers in beeld te hebben. In overleg hebben we gekozen voor een projectie screen welke automatisch naar beneden komt. Achter het doek zijn 7 speakers en een actieve subwoofer geplaatst. Alles wordt aangestuurd door Parasound eindversterkers en een Marantz AV-8805 Processor.

9.2 opstelling

9.2 opstelling

Bij deze installatie wordt alles aangestuurd via een Denon AVR-X4500H. De versterker is naar wens ingeregeld. Door de 9.2 opzet ontstaat een ervaring alsof u in een bioscoopzaal zit. Wanneer het systeem niet in gebruik is, is er van de apparatuur niks meer te zien. De voorzijde van het tv meubel is geheel elektrisch en bestaat uit 4 panelen die achter elkaar naar boven wegschuiven.

Dolby Atmos 5.2.4 thuisbioscoop

Dolby Atmos 5.2.4 thuisbioscoop

Kelder omgetoverd tot een thuisbioscoop met een 5.2.4 Dolby Atmos opstelling. Een JVC beamer zorgt voor bioscoop kwaliteit beeld. Voor een perfecte beleving wordt het Dolby Atmos geluid door speakers van Triangle en een Denon receiver geleverd.

Inbouwspeakers voor uw tv en home cinema

Inbouwspeakers voor uw tv en home cinema

Met inbouwluidsprekers komen niet alleen uw muziek maar ook uw favoriete films of tv-programma’s nog meer tot leven. Omdat de tv’s tegenwoordig steeds platter worden, wordt het geluid dat helaas vaak ook.

Uw tv kan echt veel beter klinken zonder dat kabels in de weg liggen, soundbars het strakke meubel verpesten of er een paar luidsprekers in de woonkamer hoeven te staan. Er kan voor een stereosysteem worden gekozen met twee luidsprekers maar zelfs de meest uitgebreide surround systemen kunnen volledig worden ingebouwd of het nu gaat om een Auro 3D, Dolby Atmos of DTS:X opstelling gaat.

Kortom met het uitgebreide assortiment aan inbouwoplossingen van Stassen Hifi is het heel eenvoudig om goed geluid te krijgen en dit in samenwerking met uw interieurarchitect.

Bekijk alle inbouwspeakers
Multiroom

Multiroom

Multiroomsystemen kunnen perfect samen werken met inbouwspeakers. Dit betekent dat u van de kelder tot op de zolder kunt genieten van goed geluid. Het geluid gaat mee van ruimte tot ruimte en dat zonder onderbrekingen of tijdsverschillen.

Stassen Hifi biedt verschillende multiroomsystemen aan. Welke het best bij uw wensen en inbouwspeakers past vertellen onze specialisten u graag.? Tijdens het douchen het avondnieuws luisteren of pp de bank chillen met de nieuwste hits op de achtergrond en dat terwijl uw partner staat te koken? Geen probleem. Met een multiroomsysteem kunt u overal in huis genieten van uw favoriete muziek. Met relatief weinig producten vult u uw huis met muziek van de zolder tot in de kelder.

Stassen Hifi Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste audio en video nieuws en onze aanbiedingen.

Terug naar boven.