Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Triangle Color Colonne Special Edition

Luidspreker

De Triangle Color Colonne Special Edition is een compacte hi-tech vloerstaande luidspreker. Het luisteren naar de Triangle Color Colonne Special Edition is een sensatie... Verder lezen

€ 799,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Wit: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Triangle dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (424 beoordelingen).

Specificaties van de Triangle Color Colonne Special Edition

 

Type luidspreker 3 weg vloerstaander
Frequentie bereik 45 - 24.000
Gevoeligheid 90 dB
Aanbevolen vermogen 100 W RMS
Impedantie min. 3,9 ohms
Afmetingen (H x B x D) 965 x 188 x 275 mm.
Gewicht 15,50
Kleur Rood, Zwart of Wit
Garantie 10 jaar

Over de Triangle Color Colonne Special Edition

De Triangle Color Colonne Special Edition is een compacte hi-tech vloerstaande luidspreker. Het luisteren naar de Triangle Color Colonne Special Edition is een sensatie. Het geluid van de Color Special Edition Floorstander is dynamisch en krachtig  dankzij de 2 16 cm. bass drivers die in eigen huis zijn vervaardigd. De Triangle Color heeft een kenmerkend geluid dat zeker eigenzinnigheid verraadt. Het typisch Franse geluid, dat veel fabrikanten uit vakantieland nummer één achter zich hebben gelaten om vooral maar commercieel beter te scoren, hetgeen juist ten koste gaat van unieke weergave-eigenschappen die Triangle wel heeft weten te bewaren.

Awards van de Triangle Color Colonne Special Edition

What Hifi
What Hifi

Reviews van de Triangle Color Colonne Special Edition

Heeft u ervaring met de Triangle Color Colonne Special Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • c smits

  in middels alweer 2 jaar geleden ook een afspraak gemaakt en gevraagd of ik mijn 2 bns zuilen mocht meenemen(geen bezwaar) wilde nog 2 zuilen bij kopen maar bns is niet meer . dus wij mijn vrouw en ik erheen wat een beleving de twee bns zuilen werden netjes uit de auto gehaald en naar de boveste verdieping gebracht en aangesloten zo dat we konden kiezen wat voor een andre zuil kwa klank erbij zou passen ook kofie en vla en zelf nog een rondleiding gehad wat een mooie kasteel met heeel veel mooie spullen . naar een tijd onze muziek luisteren met 8 andere zuilen kwamen wij samen ook op Triangle Color Colonne Special deze en ook de front speaker en de achter speakers van dit mer gekocht . wilde ook nog een subwoofer kopen en dat rade ze mij af als ik mijn denon avr 2312 goed inregeld heb je geen subwoofer nodig . en ja het klopte precies we hebben heel veel plezier van onze aankoop is echt de moeite waard als je van plan bent iets nieuws te kopen maak een afspraak vrijblijvend en je weet niet wat je ziet en hoort bedankt voor het goede advies .

 • Edwin

  Afgelopen vrijdag 26-03 was het zover, mijn luisterafspraak in Tegelen, na een welkom met koffie en vlaai (wel aan toe na bijna een rit van 3 uur uit Groningen), begon het feestje, nieuwe luidsprekers " uitzoeken". Eerst een rondleiding door het schitterende pand, en veel mooi en bijzonder "spul" zien en horen. Hier werken liefhebbers! Nu begon mijn luistersessie, 8 speakers op een rij en gekoppeld aan een zelfde soort receiver als dar er thuis staat. Luisteren en speakers wegstrepen, uiteindelijk bleven er 2 over de Focal 826 en de Triangle Color Colonne SE(deze kende ik alleen van de website) maar wat klonk dit goed! Vervolgens gevraagd naar een groter model van beide en toen begon de twijfel de Focal 826 en 926 klonken allebei erg goed, maar die Triangle schudde ik me maar niet van me af. Na wat luistertips van Bob, nogmaals intensief geluisterd, en het was klaar, de Triangle's klinken fantastisch KIPPENVEL! De kleinste van het stel maar het grootste geluid, spatzuiver en alle artiesten op de juiste plaats. Met een heel mooi aanbod en een stel super speakers huiswaarts gekeerd, en "koud" uit de doos klinken deze al wauw! Dank aan alle mensen van Stassen voor deze ervaring, een topdag gehad.

 • Robert van Looy

  Wij hebben de laatste dag van onze vakantie gebruikt om naar boxen te gaan luisteren op het Palazzo luisterkasteel te Tegelen. Wij hadden bij het maken van de afspraak aangegeven welke versterker wij thuis hebben staan en in welke merken boxen wij geïnteresseerd waren. Aangekomen op het kasteel stonden in een speciaal voor ons gereserveerde ruimte, 8 paar speakers klaar: o.a. Dali, Focal, SVS prime Pinnacle en 2 verschillende speakers van Triangle klaar. Deze waren aangesloten op een Advance Acoustic versterker. Nadat Bob ons had uitgelegd hoe het "blind" luisteren werkte liet hij ons alleen en kon ons luisteravontuur beginnen. Uiteindelijk hadden twee boxen onze bijzondere aandacht: de Focal én de Triangle Color Colonne Special Edition. De boxen onderscheidden zich van de anderen door hun eigen specifieke geluid. Wij zijn uiteindelijk gevallen voor het heldere, gedetailleerde geluid van de Triangle. Toen wij deze keus bij Bob bekend maakten, werd deze geluidservaring nóg intensiever toen hij de boxen met een andere (duurdere maar nog steeds qua kosten acceptabele) kabel aansloot. Het werd helemaal perfect toen hij het geluid niet streamde maar de originele CD afspeelde. Wat maken deze twee dingen een verschil: wat een ervaring! We waren verkocht én hebben de boxen dan ook meteen, inclusief mooie korting, aangeschaft! Inmiddels staan de boxen bij ons thuis. Onze oude Dali Suite 2.8 boxen moesten plaats maken en de nieuwe Triangle boxen zijn aangesloten op onze Advance Acoustic x-i105 versterker met audioquest 14/4 kabels. De eerste luisterervaringen thuis waren muziek van Kari Bremnes met 'Det e min sønn' en het concert van George Michael 'Live in London". Wat een verschil met onze toch ook niet verkeerde 'oude' Dali boxen! Dit is echt genieten 'pur sang'! Nogmaals bedankt Bob voor de hartelijke ontvangst met heerlijke koffie én Limburgse vlaai, de geweldige uren durende(!) (luister)ervaring op het kasteel en je professionele advies!

 • Paul C.

  Mijn eerste luidsprekers heb ik ruim 35 jaar geleden bij Stassen gekocht. Was toen een prachtige ervaring en dat was het nu ook. Hartelijke ontvangst met ’n bakkie en stukkie vlaai. Daarna rondleiding en de luistersessie (2 keer). Je krijgt alle tijd om rustig te luisteren en de begeleiding van Bob en Edwin was echt goed. Niets was te veel, ze laten je in je waarde en adviseren en maken je attent op zaken daar waar nodig. Uiteindelijk op deze Triangle Color uitgekomen. Ik heb ze nu 2 maanden in huis en het is genieten. Hoog en midden zijn goed, met detail en openheid. Prachtig. Bass is wat dunnetjes en moest ik aan wennen. Heb ze gekoppeld aan de gelijktijdig bij Stassen gekochte versterker Advance Acoustic X-i75. Prachtige combinatie. Heb de bass iets opgedraaid en treble iets verminderd en heb het idee dat de bass gedurende de weken voller wordt (inspeeleffect?!). Kortom genieten, nu ook van de bass. Absolute aanrader (zeker gezien de prijs) . Bob en Edwin bedankt en geweldig dat dit soort zaken als Stassen nog bestaan!!

 • Ruud

  Vandaag 27-12-2018 naar Stassen in Tegelen gereden om de B&W 683 S2 te beluisteren. Ramon heeft me eerst een rondleiding door het pand gegeven en wat toegelicht over de verschillende luisterruimtes en luidsprekers. Ik heb mijn Yamaha AX-397 stereo-versterker meegenomen en die werd in de luisterstudio op zolder aangesloten op 9 staande luidsprekers tot 700 euro. De prijzen staan niet op de luidsprekers, net zo min als het merk met type, maar dat stoorde mij niet, want het belangrijkste is toch het geluid. Ik kreeg alle tijd om via een tablet muziek te selecteren en te luisteren. Ik heb niet echt een muziekvoorkeur, dus de luidspreker moet echt alles, voor mij helder en gedetailleerd, kunnen spelen. Alle instellingen van mijn versterker stonden op neutrale stand. Vanaf aanvang vond ik 1 luidspreker heel erg mooi klinken, een aantal deden het voor mijn gevoel vrij belabberd (het leek wel of ze nog in de doos zaten) en een paar bijna zo goed als die ene. Ik heb bewust nog wat langer vergeleken, maar bleef terugkeren bij die ene luidspreker. Bij bepaalde muziek vond ik de bas wat te sterk klinken. Ramon wees me erop dat ik de standaardinstelling van de versterker natuurlijk nog kon aanpassen. Weer klonk die luidspreker voor mij het beste. Het is de Triangle Color Colonne Special Edition. De prijs is € 750 per stuk, maar op de website staat dat je een offerte kan aanvragen voor meer voordeel. Ik heb twee luidsprekers en 10 mtr kabel gekocht en over de prijs zijn we beiden tevreden. Thuis heb ik de luidsprekers aangesloten en gepositioneerd. Omdat de bas-reflex aan de voorzijde zit, kan de luidspreker vrij dicht tegen de muur staan. Toen ik de muziek aanzette, werd ik weer blij van mijn aankoop. Mijn vrouw vond de zwarte luidsprekers erg chic en het geluid sprankelend. Je hoort elk instrument en stemmen klinken erg natuurgetrouw. Hoge, midden en lage tonen worden los van elkaar erg gedetailleerd weergegeven. Ook op laag volume blijven ze heel mooi spelen, niets gaat dan verloren. De vorige luidsprekers hebben 25 jaar trouw dienst gedaan en deze luidsprekers gaan dat wellicht evenaren. De eerste 10 jaren heb ik garantie, dus dat is een mooi begin. Gr Ruud

 • J.P Teunis

  Beste Stassen, Ik wil jullie bij deze laten weten dat wij heel erg tevreden zijn met onze nieuwe Triangle Color Colonne Special Edition. Deze klinken thuis nog mooier dan in het Luisterkasteel de weergave is diep hoog en breed als of we ieders keer weer midden in het concert zitten. ook onze oude versterker trekt het goed de Triangle luidsprekers zijn mooi afgewerkt en vooral niet te groot. Hartelijk bedankt dat wij dit hebben mogen vergelijken bij jullie. Ik moet zeggen het was dik en dubbel waard ook al moeten we bijna 2 uur rijden. nogmaals complimenten voor het advies en het luisterkasteel was een ware beleving dat hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Nogmaals bedankt en de groeten speciaal aan Bob . J.P Teunis

 • Paul

  Na een uitgebreide luistersessie kwamen deze luidsprekers er al mooiste klank voor mij uit. Thuis aangesloten op de Yamaha RX-A1030 en elke dag genieten. Ben zeer blij met de service van Stassen en de bijbehorende subwoofer van Triangle is onderweg. Ik kan iedereen die luidsprekers wil kopen de luistersessie aan, je komt voor je zelf voor verrassingen te staan, had ook nog niet van dit franse merk gehoord.

 • Dave J

  Zaterdag bij Stassen geweest voor een luisterafspraak voor een paar vloerstaanders. Ze hebben me veel laten luisteren en vergelijken waaronder deze Triangle Color die ik erg goed vind klinken. Maar bij Stassen hebben ze zoveel staan dat ik na een wandeling door het kasteel heb besloten om nog even door te sparen voor de Triangle Esprit Gaia ez

 • R v/d Klij

  Met een beperkt budget wilde ik toch gaan voor 2 vloerstaanders die wel aan mijn wensen moesten voldoen. Tijden mijn luisterafspraak lieten ze me bij Stassen onder andere de Triangle color colonne horen en dat was voor mij een schot in de roos, ik had nooit gedacht dat ik voor deze prijs zo"n goed geluid kon krijgen. en de 10m kabel a 9 euro de meter kreeg ik er ook nog eens gratis bij.

 • Bert

  Geweldige luidspreker waar je absoluut geen spijt van krijgt, en voor de beste prijs moet je natuurlijk bij Stassen zijn.

 • J Kreutz

  Via een vriend die deze triangles heeft raakte ik ook enthousiast en omdat ik zaterdag toch in Venlo moest zijn dacht ik ik rijd even door naar Tegelen. Doordat ik geen luisterafspraak had en de drukte was er eigenlijk geen tijd voor mij, maar toen ik tijdens de koffie zei dat ik ze niet meer hoefde te luisteren en alleen hoopte dat ze ze in het wit hadden ging dhr Stassen zelf met me naar het magazijn waar ze gelukkig stonden. Na betaling heeft hij ze ook nog in mijn auto geladen. Inmiddels zijn ze aangesloten en ze klinken super. Mvg

 • Erik H

  Vorige week mijn luisterafspraak gehad waar Tim 7 verschillende luidsprekers in de afgesproken prijsklasse had klaar gezet. Eerlijk gezegd kon ik het merk niet en lag mijn budget iets hoger, maar ik kon niet om de Triangle Color heen. Ik bleef er steeds bij terugkomen omdat ze echt goed klinken en heb de knoop meteen door gehakt en omdat ze op voorraad waren heb ik ze ook nog meteen mee kunnen nemen.

Schrijf een review over de Triangle Color Colonne Special Edition

Heeft u ervaring met de Triangle Color Colonne Special Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.