Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

SVS Prime Pinnacle

Audiofiele verfijning. Adembenemende thuisbioscoopdynamiek.

Binnen de kast van de SVS Prime Pinnacle luidsprekers zien we verschillende innovatieve ontwerpen. Hierdoor zullen de SVS Prime Pinnacle luidsprekers zowel de veeleisende audiofielen als thuisbioscoopfans in hun behoefte voorzien. De geheel nieuwe drivers zijn geoptimaliseerd om een enorme dynamiek met ongelofelijke verfijning weer te geven. Terwijl de volledige luidsprekerkast, de materialen, de geavanceerde componenten en de akoestische techniek samen een vloerstaande luidspreker vormen met een uitstekende prijs/kwalit

Lees verder

eitverhouding, aldus SVS.

?Gloednieuwe 5,25-inch midrange-driver met conusmateriaal van composiet glasvezel

Deze midrange-driver Levert uiterste nauwkeurigheid en een breed geluidsbeeld voor meer meeslepende audio-ervaringen. Het merendeel van de audio-inhoud in muziek en films is aanwezig in de middenfrequenties, dus het is absoluut noodzakelijk om een ??driver te hebben die slam en impact kan produceren, evenals subtiele details met tonale nauwkeurigheid. De midrange van de SVS Prime Pinnacle leent ontwerpelementen van de referentie-Ultra-serie om compromisloze audioprestaties te leveren op alle drive-niveaus.

Premium 1 ”aluminium dome-tweeter

Geeft kristalheldere hoge tonen met levensecht realisme, zelfs bij referentievolume. Licht, efficiënt en ongevoelig voor vervorming, de luchtige presentatie van de tweeter onthult moeiteloos elk sonisch detail met onberispelijke helderheid en uiterste nauwkeurigheid. De FEA-geoptimaliseerde diffuser zorgt voor een brede spreiding voor een brede en overtuigende soundstage met een nauwkeurige on- en off-axis frequentierespons, zodat iedereen in uw kamer geniet van dezelfde geweldige audio-ervaring.

?Trio van 6,5 ”high-performance woofers

Moeiteloze uitvoer van lage frequenties en indrukwekkende diepe basverlenging van drie 6,5 ”-woofers legt de basis voor alle audio-inhoud. Ontworpen om de volledige sensatie en opwinding van blockbusters over te brengen, maar toch verfijnd genoeg om het plukken van een basgitaarsnaar en subtiele muzikale details met overtuigend realisme aan te kunnen, levert de SVS Prime Pinnacle een geweldige luisterervaring over het volledige bereik met alle audio-inhoud. Door het gebruik van drie kleinere woofers, elk met een eigen 2-inch poort, brengt de nieuwe vloerstaande luidspreker moeiteloos laagfrequente tonen over met behoud van een slank profiel dat in elke kamer of systeem past.

899,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de SVS Prime Pinnacle

Type luidspreker
Vloerstaand
Frequentie bereik
29 Hz-25 kHz (±3 dB)
Gevoeligheid
88 db
Aanbevolen vermogen
20-300 watts
Impedantie
8 Ohm
Crossover-frequentie(s)
300 Hz, 2100 Hz
Aantal speakerunits
5
Afmetingen (H x B x D)
1044 x 203 x 353 mm
Gewicht
25,9 Kg
Overige
EISA Award 2020 - 2021
Kleur
Black Ash, High Gloss Black(meerprijs + €100,-)
Garantie
5 Jaar

Video van de SVS Prime Pinnacle

Onderscheidingen van de SVS Prime Pinnacle

  • EISA Award

Gerelateerd aan SVS Prime Pinnacle

Dali OPTICON 6
Dali OPTICON 6 Luidspreker € 645,-
Focal Chora 826
Focal Chora 826 Luidspreker € 699,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.