Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Polk Audio Reserve R700

Luidspreker

De Polk Audio Reserve R700 is een vloerstaander met innovatieve technologieën en een elegant minimalistisch kastontwerp. De luidspreker is opgebouwd uit een down-firing ... Verder lezen

€ 1349,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart: 8-12 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Polk Audio dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Polk Audio Reserve R700

Type luidspreker Vloerstaander
Frequentie bereik 30Hz - 50kHz
Gevoeligheid 88 dB
Aanbevolen vermogen 50 - 300 W
Impedantie 3.6 Ohm
Crossover-frequentie(s) 350 - 2700
Aantal speakerunits 4
Afmetingen (H x B x D) 1143 x 320 x 428mm
Gewicht 35.9 Kg
Kleur Zwart
Garantie 5 jaar

Over de Polk Audio Reserve R700

De Polk Audio Reserve R700 is een vloerstaander met innovatieve technologieën en een elegant minimalistisch kastontwerp. De luidspreker is opgebouwd uit een down-firing power poort die zorgt voor een soepele luchtstroom van de behuizing door de poort, en daarnaast zorgen de set schokdempers met gesloten pijpen van x-port voor minder storing in de behuizing, minder turbulentie en minder poortruis. De high-res 1 inch pinnacle tweeter en 6,5 inch turbine cone zorgen voor een levendig geluid in elke ruimte, zonder vervorming of verkleuring. De sweet spot is extra breed vanwege de waveguide die zorgvuldig is afgestemd voor een betere verspreiding van de hoge frequenties. De Polk Audio Reserve R700 bevat daarnaast twee 8” polypropyleen woofers voor hard en zuiver basgeluid. De kast van de luidspreker is verder voorzien van aparte behuizingen voor de midden- en lage frequenties-omvormers en Cabinet Resonantie Controle zorgt voor minder ongewenste paneelresonanties. De behuizing is extra stevig en stijf voor een natuurgetrouwe audioweergave.

De Polk Audio Reserve R700 komt in een zwarte afwerking en is voorzien van spikes en pads voor installatie op verschillende vloersoorten.

Awards van de Polk Audio Reserve R700

EISA Award

Reviews van de Polk Audio Reserve R700

Heeft u ervaring met de Polk Audio Reserve R700? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Polk Audio Reserve R700

Heeft u ervaring met de Polk Audio Reserve R700? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Polk Audio Reserve R700
Polk Audio Reserve luidsprekers
Polk Audio Reserve luidsprekers
De uitgebreide Reserve serie van het Amerikaanse Polk Audio laat muziek- en filmgeluid tot leven komen, met innovaties en technieken die toonaangevend zijn voor muziek- en filmgeluid.

De lijn in zijn geheel voorziet een volledig home theater luidsprekersysteem met drie center speakers, drie vloerstaanders, twee boekenplankluidsprekers en een hoogtemodule, zó degelijk en betaalbaar, dat de gehele Polk Audio Reserve Serie recentelijk de EISA Award voor beste product van 2021-2022 in de wacht sleepte. De serie kan volledig naar ruimte worden samengesteld en passen in alle mogelijke AV-configuraties. De luidsprekers dragen verschillende bijzondere en gepatenteerde innovaties met zich mee waarbij geluid zeer breed breed, gedetailleerd en dynamisch alle soorten ruimtes weet te vullen.

Meer informatie
Terug naar boven.