Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Polk Audio Reserve Serie

Polk Audio Reserve Serie

De uitgebreide Reserve serie van het Amerikaanse Polk Audio laat muziek- en filmgeluid tot leven komen, met innovaties en technieken die toonaangevend zijn voor muziek- en filmgeluid. De lijn in zijn geheel voorziet een volledig home theater luidsprekersysteem met drie center speakers, drie vloerstaanders, twee boekenplankluidsprekers en een hoogtemodule, zó degelijk en betaalbaar, dat de gehele Polk Audio Reserve Serie recentelijk de EISA Award voor beste product van 2021-2022 in de wacht sleepte. De serie kan volledig naar ruimte worden samengesteld en passen in alle mogelijke AV-configuraties. De luidsprekers dragen verschillende bijzondere en gepatenteerde innovaties met zich mee waarbij geluid zeer breed breed, gedetailleerd en dynamisch alle soorten ruimtes weet te vullen.
Power Port en X-Port Technologie

Power Port en X-Port Technologie

De Power Port 2.0, een uitzonderlijke basreflextechnologie zorgt voor een soepele luchtstroom vanuit de behuizing door de down-firing poort, die aan de onderkant van de Polk Audio R600 en R700 vloerstaanders zijn bevestigd. Extra schokdempers met gesloten pijpen zorgen voor een extra bescherming tegen storingen en trillingen. De Power Port levert, in combinatie met de dubbele 8 inch woofers een zeer zuiver basgeluid zonder turbulentie of poortruis. Bijna alle andere luidsprekers binnen de Reserve serie, met uitzondering van de gesloten R900HT, de R300 en de R350, zijn voorzien van gepatenteerde X-Port technologie. Hierbij zorgt een zijwaartse poort met een Eigentone Filter (ETF) en schokdemping voor storingsvrij en gedetailleerd basgeluid.

Turbine Cone

Turbine Cone

Opvallend aan de luidsprekers in deze serie van Polk Audio zijn de turbine conussen. Deze gedraaide polypropyleen woofers met een foam binnenzijde leveren een natuurlijke midrange reproductie en zijn zo ontworpen dat de demping en stijfheid aanzienlijk verbetert zonder toevoeging van extra massa. Zowel de midrange- als de basfrequenties zijn krachtig en zeer gedetailleerd met dit turbine conus-ontwerp.

Pinnacle Ring Tweeter

Pinnacle Ring Tweeter

De luidsprekers zijn allen voorzien van een en dezelfde exceptionele pinnacle ring-radiator tweeter, een resultaat van 40 jaar innoveren en prototypen. De tweeter levert kraakheldere hoogtes zonder vervorming en verkleuring. Een zorgvuldig afgestemde waveguide zorgt voor een extremere spreiding van de hoge frequenties en geeft een bredere sweet-spot. De achterkamer van de tweeter is ontworpen om resonanties te helpen voorkomen.

Premium behuizing

Premium behuizing

Bij het ontwerpen van de Reserve-serie luidsprekers is gedacht aan zowel design als weergave. Voor de behuizing is zowel intern als extern buitengewoon veel aandacht geschonken. Zo zijn de kaststeunen ontworpen met behulp van een Laser Doppler Vibrometer, en voorzien van aparte behuizingen voor de midden en lage-frequenties. Cabinet Resonance Control zorgt daarnaast voor minder paneelresonanties. Ook aan de buitenkant is niet bepaald terughoudend geacteerd, met veel oog voor detail zijn de luidsprekers voorzien van een elegante zwarte afwerking. Ook een witte finish is mogelijk bij de meeste producten in de Reserve-lijn, met uitzondering van de R300, de R400 en de R700.

Integreerbaarheid

Integreerbaarheid

De Polk Reserve luidsprekers zijn uitstekend met elkaar te combineren, en te integreren in elk interieur en elke ruimte, van kleine stereoluisterruimte tot grotere IMAX- en Atmos gecertificeerde thuisbioscoopzaal.

De luidsprekers zijn stuk voor stuk samen te stellen voor een configuratie in stereo of surround. De center speakers zijn zo ontworpen dat ze naast center speaker ook fungeren als surround-speaker aan de zijkant of achterkant, en de extra lange R350 is zelfs volledig functioneel als linker, midden of rechterkanaal in een thuisbioscoopsysteem, en voorzien van horizontale en verticale muurbevestigingen. De vloerstaander luidsprekers zijn voorzien van een ontkoppelde onderkant en rubberen doppen en optionele spikes voor plaatsing op verschillende vloersoorten. Met de R900HT hoogtemodules, welke te bevestigen zijn bovenop de vloerstaanders, of aan de muur, is het best mogelijke 3D-geluid binnen deze klasse te behalen voor een meeslepende en immersieve surround-filmervaring.

Gerelateerde producten
Polk Audio Reserve R200Luidspreker
€ 749,00
Polk Audio Reserve R600Luidspreker
€ 750,00 € 699,00
Polk Audio Reserve R700Luidspreker
€ 999,00
Polk Audio Reserve R350Center Speaker
€ 549,00
Polk Audio Reserve R400Center Speaker
€ 649,00
Polk Audio Reserve R900Surround Speaker
€ 549,00 € 525,00
Meer nieuwsberichten
Rotel Diamond Series

Rotel Diamond Series

Rotel heeft met de Rotel DT-6000 een DAC en de Rotel RA-6000 een geïntegreerde versterker aan de Diamond Serie toegevoegd.

Meer informatie
Triangle Borea BT bluetooth speakers

Triangle Borea BT bluetooth speakers

De Triangle Borea BT Serie is een serie bluetooth luidsprekers welke volledig uitgerust zijn met alle benodigde connectiviteit.

Meer informatie
Terug naar boven.