Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Triangle Borea BR03

De Franse luidsprekersfabrikant Triangle heeft de Borea-lijn gelanceerd. De nieuwe Borea-luidsprekers zijn voorzien van techniek die is afgeleid uit de Esprit EZ. Zowel de muziekliefhebber als de liefhebber van een thuisbioscoop zou zijn gading moeten kunnen vinden bij de nieuwe Borea-productlijn van Triangle. 


Tweeter
De tweeter in de Borea BR03 zijn een uitvoering van de volgende generatie EFS (Efficient Flow System). De silk dome heeft een diameter van 25 millimeter e

Lees verder

n wordt aangedreven door een neodymium-magneet. De tweeter heeft een gedeeltelijke hoornconstructie waardoor reflecties worden verminderd.

Middentoner/Woofer
De middentoner/woofer hebben een conus die is gemaakt van 100% natuurlijk cellulosepapier zonder oppervlaktebehandeling. De vorm en het profiel van de conus zijn opnieuw ontworpen om de stijfheid te verhogen.

Speakerkast
Triangle heeft uitgebreid onderzoek gedaan om interne trillingen in de kast te verminderen. Alle luidsprekers in de Borea-reeks hebben geperforeerde interne panelen in MDF- en EVA-schuim, waardoor de combinatie van driver en kast wordt versterkt. Dit innovatieve concept vermindert niet alleen het trillingsgedrag van de constructie, maar absorbeert ook de trillingen die worden gegenereerd door de beweging van de basdrivers. Dit eigen systeem dat uniek is voor Triangle wordt DVAS genoemd (Driver Vibration Absorption System).

Aan het einde van elke interne versterking, zorgt een hoge dichtheid EVA-schuimpakking voor het contact tussen de motor van de transducer en de versterking. De trillingen van de aandrijving die worden gegenereerd door de ophanging van de conus worden op deze wijze naar eigen sterk beperkt. Het resultaat? Het DVAS-systeem vermindert de trillingen van de luidspreker aanzienlijk en versterkt het begrip neutraliteit en helderheid tijdens het luisteren. Het resulteert in een betere luisterervaring zonder kleuring of kastruis.

Ontkoppeling

De Triangle Borea BR03 heeft zijn eigen ontkoppelingssysteem. De monitor- en centermodellen zijn uitgerust met rubberen kussens, die de luidsprekers beschermen en de overgedragen trillingen beperken.

Frontjes
De afneembare luidsprekerfrontjes zijn magnetisch bevestigd, zonder zichtbare inzetstukken of schroeven. Het wordt aanbevolen om de roosters te verwijderen wanneer naar de luidsprekers wordt geluisterd, omdat deze het geluid kunnen beïnvloeden.
 

199,-per stuk
Bestel nu

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Setaanbieding met de Triangle Borea BR03

EISA AWARD winnende Borea 5.0 Surround pakket

Triangle Borea BRC1 Triangle Borea BR03 Triangle Borea BR08
Setprijs € 1398,-
setaanbieding bestellen

Specificaties van de Triangle Borea BR03

Type luidspreker
Bookshelf-speaker
Frequentie bereik (+/-3dB Hz-KHz)
46Hz - 22kHz (+/- 3 dB)
Gevoeligheid (dB/W/m)
90 dB
Aanbevolen vermogen (RMS)
90 W
Minimale Impedantie
4.2 Ohm
Nominale impedantie
8 Ohm
Aantal speakerunits
1 tweeter, 1 middentoner/woofer
Afmetingen (H x B x D)
380 x 206 x 314
Gewicht
7kg
Kleur
Black Ash, Wit, Walnoot
Garantie
10 Jaar

Video van de Triangle Borea BR03

Onderscheidingen van de Triangle Borea BR03

  • EISA Award

Gerelateerd aan Triangle Borea BR03

Advance Acoustics x-i75
Advance Acoustics x-i75 Stereo versterker € 699,-
Triangle ESPRIT Titus EZ
Triangle ESPRIT Titus EZ Luidspreker € 450,-
Triangle Tales 340
Triangle Tales 340 Subwoofer € 399,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.