Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SVS Prime Bookshelf

Luidspreker

De SVS Prime Bookshelf luidsprekers zijn sonische overpresteerders op alle niveaus. Verbluffend dynamisch, uiterst nauwkeurig en uiterst transparant, doen ze behendig die... Verder lezen

€ 699,00 per paar en incl. BTW.
  • Levertijd
    Black ash: 3-5 werkdagen
    Piano gloss: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel SVS dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de SVS Prime Bookshelf

Type luidspreker Boekenplank luidspreker 
Frequentie bereik 48 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 87 dB 
Aanbevolen vermogen 20 - 150 watt 
Impedantie 8 Ohm 
Aantal speakerunits

1” Aluminum Dome Tweeter
6.5” Woofer

Afmetingen (H x B x D) 33 x 20 x 26 cm 
Gewicht 7 kg per luidspreker 
Kleur Black ash, piano gloss 
Garantie 2 jaar 

Over de SVS Prime Bookshelf

De SVS Prime Bookshelf luidsprekers zijn sonische overpresteerders op alle niveaus. Verbluffend dynamisch, uiterst nauwkeurig en uiterst transparant, doen ze behendig dienst als referentiemonitorluidsprekers in een tweekanaalssysteem, of als hoogwaardige voor-, midden- of zij-/achtersurroundluidsprekers in een meerkanaals thuisbioscoop.

De SVS Prime Bookshelf luidsprekers lenen technische en ontwerpkenmerken van de veelgeprezen SVS Ultra-serie en belichamen alle eigenschappen van een echte high-end luidspreker. Ze brengen nauwkeurige ruimtelijke beeldvorming over, werpen een uitgebreid geluidsbeeld en leveren compromisloze getrouwheid over het hele frequentiespectrum. De moeiteloze uitbreiding van de lage frequenties, indrukwekkende maar gedetailleerde middentonen en luchtige, onthulde hoge tonen overtreffen ver de verwachtingen van andere luidsprekers in zijn klasse. Zelfs de kastgeometrie en interne versteviging zijn geoptimaliseerd voor compromisloze audioweergave en aangevuld met verbluffende pianoglans en zwarte asafwerkingen.

De SVS Prime Bookshelf is voorzien van een 6,5 inch woofer die is ontworpen voor akoestische uitmuntendheid en is gemonteerd in zijn eigen speciale en volledig afgesloten compartiment om te zorgen voor een soepele, nauwkeurige en heldere midrange- en basweergave die vrij is van kleuring. De 1-inch aluminium dome-tweeter van de Prime Bookshelf-luidspreker is licht, efficiënt, stijf en speelt kristalhelder bij hoge volumes.

Taps toelopende randen op het voorschot van de Prime Bookshelf-luidspreker, ook wel afschuiningen genoemd, minimaliseren randdiffractie voor een heldere en nauwkeurige geluidsweergave. De aanwezigheid van de kast biedt een modern industrieel gevoel met akoestische verbeteringen zoals kortsluitringen en een tweeterdiffusor die een prestatiegerichte stijl toevoegen.

Awards van de SVS Prime Bookshelf

Hi-Fi Choice Recommended
AV Forums
Audioholics - Product of the year
Soundstage! Network Reviewers Choice

Reviews van de SVS Prime Bookshelf

Heeft u ervaring met de SVS Prime Bookshelf? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SVS Prime Bookshelf

Heeft u ervaring met de SVS Prime Bookshelf? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de SVS Prime Bookshelf
Terug naar boven.