Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Wharfedale ELYSIAN 4

Een echt voorbeeld van luxe audio, ELYSIAN 4 zijn de beste luidsprekers van Wharfedale. Van echt vakmanschap, tot aan de AMT (Air Motion Transformer) hoogfrequente transducers en in Europa vervaardigde basdrivers, natuurlijke transparantie die u buiten adem zal laten.

De ELYSIAN 4 is echt een kunstwerk op het gebied van audiotechniek. ELYSIAN is een ontwikkeling die Wharfedale heeft geholpen om te worden wat het nu is. Deze rijke geschiede

Lees verder

nis, gecombineerd met de allernieuwste technologie en moderne ideeën over luidsprekerontwerp, helpt bij het creëren van deze nieuwe maatstaf voor een betaalbare, luxe luidspreker.

De drivercon?guratie van ELYSIAN 4 is werkelijk uniek en overtreft die van elke concurrerende luidspreker in deze prijsklasse en vormfactor.

ELYSIAN vertegenwoordigt een nieuwe standaard in de wereld van home audio Het resulterende geluid, van de uitgebalanceerde driverselectie en het deskundige crossover-ontwerp, esthetische materialen en prestaties. Een grondige en compromisloze aanpak heeft ertoe geleid dat de Wharfedale-ingenieurs een maatstaf hebben gecreëerd voor hoogwaardige luxe luidsprekers van audiofiele kwaliteit. Geavanceerd ontwerp en toonaangevende technologie worden gecombineerd om een ??muzikale reproductie te leveren die de wereld met trots zal uitdagen

Echte pianolak afgewerkte kast, gemaakt met details.

3749,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Wharfedale ELYSIAN 4

Type luidspreker
3-weg vloerstaande speaker
Frequentie bereik
30Hz - 22kHz (+/-3dB)
Gevoeligheid
92 dB
Aanbevolen vermogen
15 - 250 W
Impedantie
4 Ohm
Crossover-frequentie(s)
340Hz, 3.1kHz
Aantal speakerunits
4
Afmetingen (H x B x D)
1188 x 402 x (432+30) incl. voet en aansluitingen
Gewicht
49,5 Kg
Overige
2x 8,5 inch basunits, 1x 6 inc mid, 1x AMT tweeter
Kleur
Walnoot, Zwart, Wit (Allen Pianolak)
Garantie
10 Jaar

Video van de Wharfedale ELYSIAN 4

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.