Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

Luidspreker

De Bowers & Wilkins 705 S3 Signature is een meesterwerk in geluidsweergave en vakmanschap. Deze monitorluidspreker uit de Bowers & Wilkins 700-serie biedt een ongeëvenaa... Verder lezen

€ 2000,00 per stuk en incl. BTW.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

Type luidspreker Boekenplank luidspreker 
Frequentie bereik 45Hz - 33kHz 
Gevoeligheid 88 dB 
Aanbevolen vermogen 30 W – 120 W 
Impedantie 8 Ohm 
Aantal speakerunits

1x ø25 mm Ontkoppelde Carbon Dome high-frequency

1x ø25 mm Ontkoppelde Carbon Dome high-frequency

Afmetingen (H x B x D) 345 x 192 x 297 mm 
Gewicht 10,8 kg per stuk 
Kleur Datuk Gloss, Midnight Blue Metallic 
Garantie 10 jaar 
Download alle specificaties

Over de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

De Bowers & Wilkins 705 S3 Signature is een meesterwerk in geluidsweergave en vakmanschap. Deze monitorluidspreker uit de Bowers & Wilkins 700-serie biedt een ongeëvenaarde luisterervaring voor audiofielen en muziekliefhebbers.

Superieure Bouwkwaliteit:
De Bowers & Wilkins 705 S3 Signature is met precisie vervaardigd en combineert hoogwaardige materialen met vakmanschap. Het resultaat is een luidspreker die niet alleen geweldig klinkt, maar er ook prachtig uitziet.

Solid Body Tweeter:
De nieuwste generatie van de solid body tweeter-on-top behuizing heeft een meer langwerpige vorm en een langer buisbelastingssysteem. Dit resulteert in een vrijer en opener geluid bij hoge frequenties. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is uit één massief blok aluminium gefreesd, waardoor resonantie tot een minimum wordt beperkt.

Verbeterde crossovers:
De crossovers zijn tot in perfectie doorontwikkeld om de prestaties van de luidsprekers te optimaliseren. De modellen zijn voorzien van verbeterde motorsystemen voor het midden en laag, evenals vernieuwde Mundorf-condensatoren en luidsprekeraansluitingen. Dit resulteert in een nog zuiverder en verfijnder geluid.

Carbon Dome tweeter:
De Carbon Dome-tweeters, speciaal ontwikkeld voor de 700 Serie, betekenen een enorme verbetering ten opzichte van oudere generaties dome-tweeters. Ze verleggen de break-up-grens naar 47 kHz, wat resulteert in een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering. Deze tweeters tillen je luisterervaring naar een hoger niveau.

Signature-status:
Slechts acht luidsprekerseries hebben het prestigieuze Signature-keurmerk van Bowers & Wilkins gedragen. De Bowers & Wilkins 705 S3 Signature is een eerbetoon aan het rijke erfgoed van het merk en vertegenwoordigt het summum van audiokwaliteit.

Reviews van de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 705 S3 Signature
Triangle Symphonie
€ 219,00 € 159,00
Marantz Cinema 30
€ 4499,00
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn
Bowers & Wilkins is zuinig op de naam Signature en behoudt deze uitsluitend voor aan de meest exclusieve, drastisch geüpgradede versies van zijn gewone luidsprekers en technieken.

De nieuwe Bowers & Wilkins 702 S3 Signature, 705 S3 Signature en HTM71 S3 Signature bouwen voort op een erfgoed dat teruggaat tot de veelgeprezen Silver Signature-luidspreker uit 1991, oorspronkelijk ontwikkeld als postuum eerbetoon aan John Bowers, de oprichter van het bedrijf. De nieuwe modellen versterken de toch al uitzonderlijke prestaties en esthetische benchmarks van de standaard 700 Series-modellen waarop ze gebaseerd zijn en vullen deze aan met zorgvuldige upgrades van de componenten en luxueuze, prachtige nieuwe afwerkingen.

Meer informatie
Terug naar boven.