Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Lyngdorf TDAI-1120

Stereo Versterker

De Lyngdorf TDAI-1120 biedt ultieme flexibiliteit. Dankzij het kleine ontwerp kan het gemakkelijk overal in huis worden geplaatst, en de uitgebreide functieset biedt een ... Verder lezen

€ 2000,00 per stuk en incl. BTW.

Lyngdorf TDAI-1120 eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Lyngdorf dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Lyngdorf TDAI-1120

Soort Stereo versterker
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 120W @ 4 Ohm
60W @ 8 Ohm
Digitale ingangen 2 x Coaxial
2 x Optical
1 x HDMI eARC
Analoge ingangen 1 x Phono Single Ended RCA
1 x Analog Single Ended RCA
1 x Microphone input (XLR)
Analog uitgangen  1 x Stereo Analog RCA
Afmetingen (H x B x D) 101 x 300 x 260 mm
Gewicht 3,3 kg
Kleur Zwart
Mediaspeler Internet Radio, Spotify Connect, TIDAL Connect including MQA decoding, Roon Ready, Google Chromecast, Apple AirPlay2, DLNA Support (UPnP/see DLNA formats), Local file playback (USB), Bluetooth (BLE)
Overige RoomPerfect
Garantie 2 Jaar
Download alle specificaties

Over de Lyngdorf TDAI-1120

De Lyngdorf TDAI-1120 biedt ultieme flexibiliteit. Dankzij het kleine ontwerp kan het gemakkelijk overal in huis worden geplaatst, en de uitgebreide functieset biedt een grote verscheidenheid aan streamingopties. Alle gebruiksvriendelijke functies die je zich maar kunt wensen en gecombineerd met Lyngdorf Audio's wereldberoemde digitale versterkingstechnologie en gepatenteerde RoomPerfect-kamercorrectie voor de ultieme luisterervaring.

Door de Lyngdorf TDAI-1120 aan te sluiten op de HDMI (ARC)-uitgang van een televisie, wordt de Lyngdorf TDAI-1120 het best mogelijke geluidssysteem voor uw films. Met CEC en eARC lip-sync-functionaliteit kan de Lyngdorf TDAI-1120 perfect verbinding maken met de televisies van morgen en de aan-uit- en volumeopdrachten van de afstandsbediening van uw televisie ontvangen.

Verbind de Lyngdorf TDAI-1120 met je wifi en geniet van alle geïntegreerde streamingdiensten. De Lyngdorf TDAI-1120 accepteert al je media-interfaces en is een geavanceerde mediaspeler van de hoogste kwaliteit. Via het netwerk of via de USB-aansluitingen heb je toegang tot je muziekbibliotheek via de DLNA/UPnP-compatibele speler. Alles kan intuïtief worden bediend met je smartphone, tablet of computer.

De Lyngdorf TDAI-1120 wordt compleet geleverd met RoomPerfect, voor de ultieme luisterervaring. Met RoomPerfect levert de Lyngdorf TDAI-1120 een perfecte muzikale ervaring in alle huiskamers. Zonder uitgebreide akoestische behandeling krijg je een geluidssysteem met een optimale frequentierespons, naadloze niveau-uitlijning en basbeheer dat de luidsprekers en subwoofers perfect integreert.

Reviews van de Lyngdorf TDAI-1120

Heeft u ervaring met de Lyngdorf TDAI-1120? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Lyngdorf TDAI-1120

Heeft u ervaring met de Lyngdorf TDAI-1120? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Lyngdorf TDAI-1120
Terug naar boven.