Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Triangle Elara LN07

Luidspreker

Triangle Elara LN07: Innovatief High FidelityIntuïtief, gewaagd en minimalistisch - de Triangle Elara LN07 breekt de regels van klassiek Hi-Fi met een innovatief ontwerp... Verder lezen

€ 499,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Levertijd
  Wit: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Triangle dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (424 beoordelingen).

Specificaties van de Triangle Elara LN07

Type luidspreker Vloerstaand
Frequentie bereik 42-22000 Hz
Gevoeligheid 90 dB
Aanbevolen vermogen 110 Watt
Impedantie 4 Ohm
Aantal speakerunits 1x woofer 1x midrange 1x tweeter
Afmetingen (H x B x D) 1077 x 198 x 313
Gewicht 18,1 Kg
Kleur Zwart, Wit
Garantie 10 jaar

Over de Triangle Elara LN07

Triangle Elara LN07: Innovatief High Fidelity

Intuïtief, gewaagd en minimalistisch - de Triangle Elara LN07 breekt de regels van klassiek Hi-Fi met een innovatief ontwerp. De luidsprekers zijn een bron van plezier en ze passen goed in elk interieur.

Universeel en veelzijdig

Het warme geluid van de Triangle Elara LN07 brengt geweldig luistergenot, ongeacht uw voorkeur in muziekstijl. U zult nooit meer hetzelfde denken over High Fidelity.

De Triangle Elara LN07  2.5 weg vloerstaande luidspreker is voorzien van twee 165mm drivers en 25mm zijden dome tweeter.

De Triangle Elara LN07 is geschikt voor grotere ruimtes (30-50 m2)

Reviews van de Triangle Elara LN07

Heeft u ervaring met de Triangle Elara LN07? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Ben en Walerka

  Al sinds 2000 was ik (nog steeds tot volle tevredenheid) in het bezit van Triangle Titus XS luidsprekers. Dus bij de zoektocht naar een upgrade wilde ik minimaal Triangle luidsprekers meenemen in een vergelijking. Na het maken van een afspraak zijn we gaan luisteren bij Stassen in Tegelen. Om te beginnen is het alleen al een prachtige lokatie, met diverse fraaie gevulde luisterruimtes. Je ziet en hoort eigenlijk al direct dat deze mensen verstand hebben van Hifi en dat valt wel te merken bij zo'n luistersessie. Er was duidelijk aan een goede voorbereiding gedaan, als uitkomst van de telefonisch gemaakte afspraak stonden er 9 verschillende luidsprekers, van 9 verschillende merken opgesteld in 1 van de luisterruimtes. Na wat uitleg over de bediening van de schakel apparatuur en tablet met muziekkeuze, werden we alleen gelaten om echt zelf een keuze te kunnen maken uit het opgestelde aanbod. Tot onze verrassing (of misschien juist niet) bleven er aan het eind van de luistersessie 2 voorkeuren over, waarvan 1 weer een Triangle. Het blijft opvallend dat de grote bekende merken zoals Kef, B&W, Q-acoustics, Canton voor onze oren duidelijk minder presteerden dan het relatief onbekende Triangle en nog andere enkele onbekende speakers. Na het overwegen van alle voor en tegens is de keuze toch weer op Triangle gevallen. Ondertussen staan deze Elara's LN07 al weer een paar weken te spelen in onze huiskamer. We moeten wel eerlijk toegeven, het formaat van de luidsprekers viel even tegen na het uitpakken. In de grote luisterruimte viel het niet zo op, maar bij het plaatsen en opstellen in je woonkamer zijn ze in 1 keer een stuk groter. Maar het volle, heldere, ruimtelijke klankbeeld maakt alles goed. De meteen erbij aangeschafte center LN02 en receiver RX-A880 zorgen ervoor dat we elke dag opnieuw genieten van onze muziek collectie. Bij volgende gelegenheden komen we zeker terug!

 • Loek Cremers

  Na een luistersessie was dit de luidspreker (binnen mijn budget) die het beste klonk. Ik kreeg zelfs nog een leuke korting en de garantie dat ze thuis net zo goed zouden klinken. Voor mij kon het niet beter!!

Schrijf een review over de Triangle Elara LN07

Heeft u ervaring met de Triangle Elara LN07? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.