Naar de inhoud springen. Terug naar Home

TMA Compact 10

Luidspreker

Uit de bekende Compact serie komt deze goede satellietspeaker. De satellietspeaker is te bevestigen op een stand. Zeer goede klankkwaliteit van een klein formaat.... Verder lezen

€ 165,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Zilver: 1-2 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel TMA dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (424 beoordelingen).

Specificaties van de TMA Compact 10

Type luidspreker  2-weg gesloten satelliet luidspreker
Frequentie bereik  45 Hz - 35.000 Hz ±3 dB
Gevoeligheid  90.0 dB/w/m
Aanbevolen vermogen  40 - 125 Watt
Impedantie  8 Omega (minimum 4 ohms)
Aantal speakerunits  1x ½ inch pei dome, 1x 3½ inch paper membrane
Afmetingen (H x B x D)  130 x 130 x 110 mm
Gewicht  2 kg.
Overige  Magnetisch afgeschermd
Kleur  Zilver, zwart
Garantie  5 jaar

Over de TMA Compact 10

Uit de bekende Compact serie komt deze goede satellietspeaker. De satellietspeaker is te bevestigen op een stand. Zeer goede klankkwaliteit van een klein formaat.

Reviews van de TMA Compact 10

Heeft u ervaring met de TMA Compact 10? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Bert Krus

  Ik heb het vorige model van de TMA Compact. In combinatie met zware bas speakers doet de TMA het geweldig. De speaker is waanzinnig goed in midden en hoge tonen, (nooit schel) en vooral op vocaal gebied toont hij zijn kunnen. Alle stemmen komen prachtig tot hun recht en zweven door je woonkamer. Je moet ze horen om te geloven dat ze een geheel eigen sound hebben. Minpunt is echter dat je ze niet teveel bass kunt voeren, want dan gaan ze raspen. Voor pop met zware bassen zet ik de loudness af op hoger volume.

 • roel van spierenburg

  Heb deze TMA compact nu 12 1/2 jaar. Nog steeds topspeakers. Toen gekozen voor grote bereik en fantastisch geluid. Kwam zoal velen voor anderen, maar ging met deze naar buiten.

 • Michiel

  Vandaag deze speakers als surrounds aan de muur bevestigd. Speelt in combinatie met dm640 zuilen en cc6 center (b&w). Prima als surround, al is het opgegeven frequentiebereik (45hz) wat optimistisch. Audysee stelt ze op 120hz, geprobeerd handmatig op 80hz te zetten, maar dat is duidelijk te laag. Ze krijgen dan moeite met luidere volumes en je hoort dan dat de behuizingen gaan meezingen. Ze staan nu op 120hz afgefiltert en daarmee klinken ze best prima, ze zullen uiteindelijk vermoedelijk plaats gaan maken voor iets grotere satelites die betere behuizingen hebben en tot 80hz doorkunnen (thx specificatie). Daarmee wil ik niet zeggen dat ze slecht zijn, want voor dit geld zijn het prima dingetjes.

 • Adrie Janssen Steenberg

  Heb deze boxen al meerdere jaren in bezit. De kwaliteit blijft goed dus met duurzaamheid zit het goed. Opvallend goed in het hoog vergeleken met de kleine boxen van merken als KEF en Infinity. Komt vooral mooi tot zijn recht bij het luisteren naar country, singer-songwriters, e.d. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

 • Remi Jordens

  Ik ging naar Stassen om de twee KEF-eitjes van de KHT 3005 serie te kopen als surround speakers, maar ging de deur uit met de TMA Compact 10's. Echt een heerlijk vol geluid komt er uit die kleine speakers. Groot bereik, waardoor gedetailleerd geluid wordt voortgebracht. Prima voor muziek en film! Prijs-kwaliteit verhouding zit wel goed. Zeer tevreden.

 • maurice

  Heb vandaag 4 van deze kleine rakkers aangeschaft in combinatie met een phonar as 150 sub ;-) Ik ga ze morgen op mijn eigen versterker aansluiten een marantz sr 7002. Hopelijk word het net zo genieten als in de luister ruimte. Ze klinken in stereo soms zelf beter als somige dure zuilboxen. en dat voor van die mini dingen. ja ja bedoel natuurlijk niet de echte topzuilen. die je vanaf 1500 euro per stuk hebt.(monitor audio gs60 en b&W nautilus) Als ik over een jaar ga verhuizen ga ik ze misschien combineren met een 2 tal zuilboxen. was aan het denken aan gs60 van monitor audio. moet alleen mijn vrouw nog overtuigen ;-(

 • Johan de Vries

  In kamer 9x4 meter 4 stuks TMA compact 10 in combinatie met Davis club subwoofer type HAS 100(SI). Sinds december 2006 in gebruik. Fantastisch warme klanken voor zulke kleine speakers (stereo). In combinatie met centerspeaker TMA 20 prachtig surround effect. Goed avies gekregen. Na in luisterkamer eigen cd -'s beluisterd hebbende, keuze hier op gevallen.

 • dafranksta

  mooie heldere klanken voor weinig geld. geen elegant design, wel akoestische kwaliteiten.

Schrijf een review over de TMA Compact 10

Heeft u ervaring met de TMA Compact 10? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.