Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Audio Note AN-E SPE HE

Luidspreker

Het grote verschil met de “normale” AN-E speakers (niet hoog-rendement) is dat deze AN-E HE speakers een rendement hebben van 98dB en worden gebouwd met Hemp conus me... Verder lezen

Prijs op aanvraag

Audio Note AN-E SPE HE eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
 • Wij zijn officieel Audio Note dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Audio Note AN-E SPE HE

Type luidspreker Hemp driver, Zilveren Spreekspoel versie
Gevoeligheid 98dB
Aanbevolen vermogen 2-40 Watt
Aantal speakerunits 2
Overige Stands Optioneel
Kleur Op aanvraag
Garantie 10 Jaar

Over de Audio Note AN-E SPE HE

Het grote verschil met de “normale” AN-E speakers (niet hoog-rendement) is dat deze AN-E HE speakers een rendement hebben van 98dB en worden gebouwd met Hemp conus met zilveren spreekspoel.

Versies
Er zijn vele versies van de Audio Note AN-E HE speaker. De verschillen zitten in de bekabeling (koper of zilver), spreekspoel (koper of zilver), crossover (intern of extern en met variatie in kwaliteit onderdelen). Hieronder een overzicht van de High-Efficiency versies met een gevoeligheid van circa 98dB (en kunnen dus met 2watt al krachtig worden aangestuurd).

Plaatsing
Audio Note zweert bij plaatsing van de AN-E’s diep in de hoeken van een kamer (enkele centimeters van de wanden, zo zijn ze ontworpen), maar wij vinden het een kwestie van smaak. De hoeken (of gewoon dicht tegen de achterwand) geven je een groots live geluid met veel laag. Als je de AN-E speakers meer in de kamer zet, krijg je meer focus, intimiteit en variatie (met nog steeds meer dan genoeg laag). Let wel; dit is redelijk generaliserend, in sommige kamers werkt plaatsing in de hoeken gewoon het beste, het fijne van Audio Note is dat je er alle kanten mee op kunt.

Awards van de Audio Note AN-E SPE HE

What Hifi

Reviews van de Audio Note AN-E SPE HE

Heeft u ervaring met de Audio Note AN-E SPE HE? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • sigmund

  Sinds enkele maanden luister ik naar de an E/ HE/SPEsignature speakers, dit in combinatie met de oto sig versterker en de TT3/psu2/arm3 platenspeler met de cdt 3 cd speler. Het geheel moet nog wat inspelen maar tot nu toe klinkt alles zeer natuurlijk zonder overdreven accenten. wat wel zo is is dat wat je erin stopt qua lp/cd dat er ook weer uitkomt; dus een slechte opname/persing hoor je ook zeer aan te raden apparatuur voor wie van zijn/haar audioneurose af wil komen, hoewel.....audionote hanteert een aantal levels waarbij ook het prijskaartje oploopt.

 • Ron de Zeeuw

  Inmiddels geniet ik al bijna een jaar van deze luidsprekers. Muziek luisteren is voor mij al ruim 40 jaar een grote liefhebberij. Veel (dure) sets hebben de revue gepasseerd, zowel als eigendom alsook bij collega-liefhebbers en/of audioshows.Tijdens de demonstraties bij Stassen hifi liep mij geregeld het kippenvel over de rug en was zelfs mijn vrouw zichtbaar ontroerd bij het horen van al dat moois. Uiteraard kan het altijd beter maar voor een relatief acceptabele aanschafprijs zetten deze luidsprekers en muziekbeleving neer die ik tot dusverre alleen voor minimaal het dubbele heb gehoord. Zeer realistisch en gedetailleerd beeld met een fantastisch beheerst diep en strak laag. Bijkomend groot (ruimtebesparend) voordeel is dat deze luidsprekers zich ten opzichte van de concurrentie graag dichtbij de achterwand of in de hoek laten plaatsten voor het beste resultaat. Bent u opzoek naar een mooie nieuwe luidsprekers en passen ze binnen het budget dan is mijn advies: ga deze absoluut beluisteren en laat u overtuigen door deze fantastische set!,

 • Huub

  Ik heb de Audio Note boxen beluisterd en uitgebreid vergeleken met boxen in het segment tot € 20.000 per paar. Natuurlijk is het een kwestie van smaak, maar de Audio Note boxen overtroffen ver mijn verwachtingen. De klank is geweldig mooi: stemmen, blazers, strijkers, orgel (let op het laag!), percussie, etc, alles klinkt heel muzikaal en realistisch. Luisterend naar een opname van een Russische bas, begeleid door een orkest, had ik voor het eerst het gevoel van: daar staat écht iemand van vlees en bloed (in 3D); dit is geen mooi muzikaal plaatje meer (2D), maar hier hoor je écht muziek. Alsof instrumenten en stem zich (bijna) werkelijk in je woonkamer bevinden. En nu het mooie: ook mijn vrouw kan het horen en waarderen!

Schrijf een review over de Audio Note AN-E SPE HE

Heeft u ervaring met de Audio Note AN-E SPE HE? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audio Note AN-E SPE HE
Audio Note Cobra
Prijs op aanvraag
Terug naar boven.