Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audio Note AN-E SPE HE

Het grote verschil met de “normale” AN-E speakers (niet hoog-rendement) is dat deze AN-E HE speakers een rendement hebben van 98dB en worden gebouwd met Hemp conus met zilveren spreekspoel.

Versies
Er zijn vele versies van de Audio Note AN-E HE speaker. De verschillen zitten in de bekabeling (koper of zilver), spreekspoel (koper of zilver), crossover (intern of extern en met variatie in kwaliteit onderdelen). Hieronder een overzicht van de High-Efficiency versies met een gevoeligheid van circa 98dB (en kunnen dus met 2watt al krachtig worden aangestuurd).

Plaatsing
Audio Note zweert bij plaatsing van de AN

Lees verder

-E’s diep in de hoeken van een kamer (enkele centimeters van de wanden, zo zijn ze ontworpen), maar wij vinden het een kwestie van smaak. De hoeken (of gewoon dicht tegen de achterwand) geven je een groots live geluid met veel laag. Als je de AN-E speakers meer in de kamer zet, krijg je meer focus, intimiteit en variatie (met nog steeds meer dan genoeg laag). Let wel; dit is redelijk generaliserend, in sommige kamers werkt plaatsing in de hoeken gewoon het beste, het fijne van Audio Note is dat je er alle kanten mee op kunt.

Prijs op aanvraagper stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Audio Note AN-E SPE HE

Type luidspreker
Hemp driver, Zilveren Spreekspoel versie
Gevoeligheid
98dB
Aanbevolen vermogen
2-40 Watt
Aantal speakerunits
2
Overige
Stands Optioneel
Kleur
Op aanvraag
Garantie
10 Jaar

Video van de Audio Note AN-E SPE HE

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.