Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audio Note

Het Engelse Audio Note behoort tot een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van High-End buizenapparatuur. De oprichter en eigenaar Peter Qvortrup en geniale ontwerper Andy Grove volgen een unieke weg om muziek op een zo natuurgetrouwe wijze weer te geven. Slechts een live weergave op het podium kan dit nog evenaren of misschien overtreffen

Met Audio Note haalt u een ongelofelijke hoeveelheid muzikaliteit in huis. De apparatuur van dit gerenommeerde merk kenmerkt zich door zijn mooie rijke middengebied en natuurlijke klankkleuren. Audio Note heeft een lange historie op het gebied van het bouwen van hoogwaardige apparatuur.

Het is niet voor niets dat de Ongaku (geïntegreerde buizenversterker) tot een van de meest gerenommeerde versterkers ooit behoord. Met een prijskaartje van €100.000,- is dat op zich niet verwonderlijk. De meer betaalbare apparatuur van Audio Note U.K. heeft een fenomenale prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft Audio Note U.K. een natuurlijkere klank dan de apparatuur van concurrerende merken.

Audio Note U.K. is geen fabrikant die aan massaproductie doet. Al hun producten worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden met de hand gebouwd. De gebruikte onderdelen zoals weerstanden, condensatoren, transformatoren en kabels worden door Audio Note U.K. zelf gemaakt. Indien Audio Note U.K. de producten niet zelf fabriceert worden deze op hun zeer strenge specificaties elders gefabriceerd. Geen enkele fabrikant in de wereld besteedt zoveel aandacht en tijd aan klank als Audio Note U.K. en dat kun je ook horen. 

Lees meer over Audio Note in het artikel "Are You on the Road to Audio Hell?" 

Audio Note

Audio Note
Audio Note
Audio Note
Audio Note