Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audio Note Ongaku

1989, het jaar van de heldere geschiedenis van Audio Note.
De ONGAKU van Audio Note werd dit jaar geboren en trok onmiddellijk aandacht van audioliefhebbers over de hele wereld.
De buizenversterkers van Audio Note zijn in het buitenland verscheept. Reviewers van toonaangevende audiomagazines, b.v. "Hi-Fi Choice", "Audiophile" uit Groot-Brittannië en "The Absolute Sound" uit de VS, rapporteerden hun verrassing en appreciatie van de goede geluidskwaliteit. De Audio Note ongaku, die grootschalige vermogensbuizen 211 in de amplificatiestap toepast; stal de harten van audiofans met haar overweldigend

Lees verder

e expressie van rijke muzikale details.
 

Silver Output Transformers

Om de beste prestaties van de uitgangstransformator te realiseren, is deze ontworpen met een hoge impedantie van 12 kΩ met meerlagige structuur met meerdere compartimenten. Wikkelingen worden allemaal gedaan door bekwame handen van technici met behulp van puur zilveren draden. Het is een van de belangrijkste procedures om het gracieuze en waardige geluid van 211 te behouden. Audio Note heeft  ook speciale isolatiematerialen toegepast voor de hoogspanningswerking.

Zilveren condensatoren

De zilveren condensator van de Audio Note Ongaku, die puur zilverfolie als elektrode gebruikt, is speciaal ontworpen om de mogelijke oscillatie met het folie te voorkomen, die anders gemakkelijk modderig geluid kan genereren. Alle zilverfoliecondensatoren zijn met de hand gemaakt.

Originele zilveren draad "SSW"

Alle geleidende materialen zijn puur zilver. Om de ongewenste trillingen te onderdrukken, wordt natuurlijke zijde gebruikt en gedraaid rond de zilveren geleider. Het werkt als een isolerende laag tussen de zilveren draden en de PVC-buitenmantel.

Prijs op aanvraagper stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Audio Note Ongaku

Soort
Stereoversterker
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
27 watt
Ingangen
4x RCA
Uitgangen
puur zilver luidspreker aansluitklemmen
Afmetingen (H x B x D)
240 x 284 x 550mm
Gewicht
34kg
Verbruik
270 watt
Overige
211 buizen
Garantie
5 jaar

Video van de Audio Note Ongaku

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.