Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audio Note AN-K

De AN-K is een compact ‘boekenplank’-ontwerp, met twee units per kast om een zeer brede frequentierespons te dekken, ondanks de bescheiden afmetingen. In tegenstelling tot veel 'boekenplank'-ontwerpen is de AN-K relatief efficiënt en biedt hij de versterker een gemakkelijke 'belasting', waardoor hij zeer geschikt is voor ons assortiment (buizen)versterkers van superieure kwaliteit met laag vermogen.

Het grootste deel van de high-end audiomarkt wordt ingenomen door slecht ontworpen luidsprekersystemen met een laag rendement. Deze ontwerpen bestaan meestal uit een aantal n

Lees verder

iet ideaal op elkaar afgestemde wisselfilters en een zeer complexe cross-over, gepropt in een kast die de tonale en textuurkwaliteiten van gewapend beton vertoont. Hun ontwerpers zijn verblind door de zoektocht naar hoge geluidsdrukniveaus en vlakke respons.

Maar hoe zit het met de andere factoren die essentieel zijn voor het emotioneel betrekken van muziekreproductie? Hoe zit het met coherentie, volledig natuurlijke micro - en macro - dynamiek, innerlijke details? Hoe zit het met het leven? Hoe zit het met EMOTIE?

Het ontwerp van de AN-K volgt daarentegen een heel andere filosofie. Het vraagt om een kast die past bij de gekozen speakerunits, in plaats van ertegen te vechten. In plaats van te proberen de resonanties te doden, maakt Audio Note de kast op maat om ze in frequentiebanden te plaatsen waar ze de werking van de speakerunits ondersteunen en verbeteren, met als hoogtepunt een luidsprekersysteem dat het meeste haalt uit de output van de voorgaande versterker.

De materiaalkeuze voor de kast is een gebied waar veel onderzoek en ontwikkeling heeft plaatsgevonden, waarbij de hele kast van de hoogste kwaliteit Russisch berkenhout is gebruikt. Versteviging en interne demping worden tot een minimum beperkt en strategisch toegepast om de speakerdrivers te helpen, niet te hinderen.

De kast is ontworpen om dicht bij de muren te kunnen worden geplaatst, waar de basprestaties aanzienlijk worden versterkt door de extra versterking die wordt geboden door de nabijgelegen muren. In deze positie presteert hij beter dan elke luidspreker van vergelijkbare grootte.

De crossover is eenvoudig, van hoge kwaliteit, hardwired en bevat smoorspoelen met luchtkern en geselecteerde bipolaire en polypropyleen condensatoren (ofwel koperfolie of zilverfolie, afhankelijk van het model). De interne bekabeling bestaat uit 99,99% puur koper of 99,99% puur zilver Audio Note (UK) draad, afhankelijk van het exacte model. (Vraag naar de mogelijke modellen)

 

 

Prijs op aanvraagper stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
Audio Note AN-K

Audio Note AN-K thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Audio Note AN-K

Type luidspreker
2-weg gesloten kast
Frequentie bereik
50Hz to 20Khz, +/-6dB
Gevoeligheid
90 dB
Minimaal vermogen
7W 
Impedantie
6 Ohm
Maximaal vermogen
150W
Aantal speakerunits
2
Afmetingen (H x B x D)
470mm x 275mm x 190mm
Gewicht
11 Kg
Overige
4 verschillende versies mogelijk, stands optioneel
Kleur
19 Satin opties, Piano Gloss heeft meerprijs
Garantie
10 Jaar

Video van de Audio Note AN-K

Gerelateerd aan Audio Note AN-K

Audio Note AN-J
Audio Note AN-J Luidspreker Prijs op aanvraag
Audio Note Cobra
Audio Note Cobra Buizenversterker Prijs op aanvraag
Audio Note I Zero
Audio Note I Zero Buizenversterker Prijs op aanvraag

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.