Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Audio Note AN-K

Luidspreker

De Audio Note AN-K is een compact ‘boekenplank’-ontwerp, met twee units per kast om een zeer brede frequentierespons te dekken, ondanks de bescheiden afmetingen. In t... Verder lezen

Prijs op aanvraag

Audio Note AN-K eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending vanaf €79,00.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Audio Note dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Audio Note AN-K

Type luidspreker 2-weg gesloten kast
Frequentie bereik 50Hz to 20Khz, +/-6dB
Gevoeligheid 90 dB
Minimaal vermogen 7W 
Impedantie 6 Ohm
Maximaal vermogen 150W
Aantal speakerunits 2
Afmetingen (H x B x D) 470mm x 275mm x 190mm
Gewicht 11 Kg
Overige 4 verschillende versies mogelijk, stands optioneel
Kleur 19 Satin opties, Piano Gloss heeft meerprijs
Garantie 10 Jaar

Over de Audio Note AN-K

De Audio Note AN-K is een compact ‘boekenplank’-ontwerp, met twee units per kast om een zeer brede frequentierespons te dekken, ondanks de bescheiden afmetingen. In tegenstelling tot veel 'boekenplank'-ontwerpen is de AN-K relatief efficiënt en biedt hij de versterker een gemakkelijke 'belasting', waardoor hij zeer geschikt is voor ons assortiment (buizen)versterkers van superieure kwaliteit met laag vermogen.

Het grootste deel van de high-end audiomarkt wordt ingenomen door slecht ontworpen luidsprekersystemen met een laag rendement. Deze ontwerpen bestaan meestal uit een aantal niet ideaal op elkaar afgestemde wisselfilters en een zeer complexe cross-over, gepropt in een kast die de tonale en textuurkwaliteiten van gewapend beton vertoont. Hun ontwerpers zijn verblind door de zoektocht naar hoge geluidsdrukniveaus en vlakke respons.

Maar hoe zit het met de andere factoren die essentieel zijn voor het emotioneel betrekken van muziekreproductie? Hoe zit het met coherentie, volledig natuurlijke micro - en macro - dynamiek, innerlijke details? Hoe zit het met het leven? Hoe zit het met EMOTIE?

Het ontwerp van de AN-K volgt daarentegen een heel andere filosofie. Het vraagt om een kast die past bij de gekozen speakerunits, in plaats van ertegen te vechten. In plaats van te proberen de resonanties te doden, maakt Audio Note de kast op maat om ze in frequentiebanden te plaatsen waar ze de werking van de speakerunits ondersteunen en verbeteren, met als hoogtepunt een luidsprekersysteem dat het meeste haalt uit de output van de voorgaande versterker.

De materiaalkeuze voor de kast is een gebied waar veel onderzoek en ontwikkeling heeft plaatsgevonden, waarbij de hele kast van de hoogste kwaliteit Russisch berkenhout is gebruikt. Versteviging en interne demping worden tot een minimum beperkt en strategisch toegepast om de speakerdrivers te helpen, niet te hinderen.

De kast is ontworpen om dicht bij de muren te kunnen worden geplaatst, waar de basprestaties aanzienlijk worden versterkt door de extra versterking die wordt geboden door de nabijgelegen muren. In deze positie presteert hij beter dan elke luidspreker van vergelijkbare grootte.

De crossover is eenvoudig, van hoge kwaliteit, hardwired en bevat smoorspoelen met luchtkern en geselecteerde bipolaire en polypropyleen condensatoren (ofwel koperfolie of zilverfolie, afhankelijk van het model). De interne bekabeling bestaat uit 99,99% puur koper of 99,99% puur zilver Audio Note (UK) draad, afhankelijk van het exacte model. (Vraag naar de mogelijke modellen)

 

 

Reviews van de Audio Note AN-K

Heeft u ervaring met de Audio Note AN-K? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audio Note AN-K

Heeft u ervaring met de Audio Note AN-K? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audio Note AN-K
Audio Note AN-J
Prijs op aanvraag
Terug naar boven.