Lockdown uitverkoop
Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Laatste generatie Phonar Veritas EdMa luidsprekers

Laatste generatie Phonar Veritas EdMa luidsprekers

Toen Edwin Maas 2006 bij Stassen Hifi in Venlo ging werken, ontstond de drang om een lijn betaalbare luidsprekers te maken. Om deze betaalbaarheid te garanderen heeft hij gebruik gemaakt van een donor-luidspreker. Phonar! De Phonar luidsprekers worden volledig gemodificeerd oftewel omgevormd naar een EdMa product. Waarom ontwerpt Edwin deze speakers? Het antwoord is eenvoudig: omdat hij wil dat muziek liefhebbers een goed geluid krijgen voor een betaalbare prijs. Daarom durft Edwin te beweren dat de P6.5 de P9 en de P10 EdMa makkelijk op het niveau van drie maal zo dure speakers spelen. Oftewel een superieure prijs/kwaliteit verhouding.
Phonar Veritas P10 EdMa

Phonar Veritas P10 EdMa

Het vlaggenschip uit deze EdMa serie, de Phonar Veritas P10 EdMa is werkelijk out of this world qua geluid. De P10 EdMa is overtuigend op betaalbare apparatuur maar laat elke verbetering horen ongeacht hoe duur en hoe goed. Hij is in ons luisterkasteel te beluisteren. Bereidt u voor op iets schokkends.

Phonar Veritas P9 EdMa

Phonar Veritas P9 EdMa

Het een na grootste model uit deze EdMa serie, wederom een D’Appolito. Ook hierbij geldt het advies luister en ervaar.

Phonar Veritas P6.5 EdMa

Phonar Veritas P6.5 EdMa

Het kleinste model uit deze EdMa serie. Ook hier is het 2,5 weg een 3 weg geworden. Oftewel luisteren en ervaar, maak dan ook nu een afspraak.

Gerelateerde producten
Meer nieuwsberichten
Dali Opticon MK2

Dali Opticon MK2

Dali heeft zijn Opticon serie herzien en een vernieuwde versie uitgebracht, de Opticon MK2. Bekijk hier alle informatie.

Meer informatie
KEF LS50 Meta en KEF LS50 Wireless II

KEF LS50 Meta en KEF LS50 Wireless II

De luidsprekerfabrikant KEF heeft een make-over op de markt gebracht van de succesvolle LS50 modellen. Er zijn twee nieuwe modellen gelanceerd: de actieve KEF LS50 Wireless II en de KEF LS50 Meta.

Meer informatie
Terug naar boven.