Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Phonar Veritas P6.5 EdMa

Luidspreker

Deze fantastische luidspreker is een volledig opnieuw ontworpen Phonar Veritas P6. Dit wil zeggen dat de bestaande Veritas P6 van Phonar is uitgerust met een nieuw wissel... Verder lezen

€ 2250,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Verwachte levertijd
  HG-Wit: 3-5 werkdagen
  HG-Zwart: 3-5 werkdagen
  Mat Zwart: 3-5 werkdagen
  Mat Kersen: 3-5 werkdagen
  Mat Walnoot: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Phonar dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Phonar Veritas P6.5 EdMa

Type luidspreker 3-weg Vloerstaande speaker
Frequentie bereik 35 - 35.000 Hz
Gevoeligheid 89 dB
Aanbevolen vermogen 50 / 200 Watt
Impedantie 8 Ohm.
Aantal speakerunits 3

Crossover-frequentie(s)

100 / 2600 Hz
Afmetingen (H x B x D) 1000 x 200 x 320 mm.
Gewicht 25 kg.
Kleur Zwart, Cherry, Walnut, Hoogglans zwart en Hoogglans wit
Garantie 10 jaar

Over de Phonar Veritas P6.5 EdMa

Deze fantastische luidspreker is een volledig opnieuw ontworpen Phonar Veritas P6. Dit wil zeggen dat de bestaande Veritas P6 van Phonar is uitgerust met een nieuw wisselfilter ontworpen door Edwin Maas, de drivers (bass, mid en high) zijn aangepast aan de eisen van EdMa. Het oorspronkelijke 2,5 weg ontwerp van Phonar is veranderd in een 3-weg luidspreker met scheidingsfrequenties van 100 Hz en 2600 Hz. Door op deze frequenties te scheiden is het mogelijk de gehele menselijke stem door 1 speaker bereik te laten weergeven. Dit uit zich in een natuurlijker en ruimtelijker geluid.

De Phonar Veritas P6.5 EdMa beschikt over gevulde polypropyleen conussen met een zeer hoge eigen demping, de tweeter is een textiel exemplaar met een zeer goede spreiding en een zeer laag eigen gewicht. De bass unit werkt als het ware als een subwoofer. Het EdMa wisselfilter is uitgerust met zeer hoogwaardige componenten net zoals de inwendige kabel. De Phonar Veritas P6.5 EdMa is makkelijk aan te sturen en zal hierdoor op vrijwel iedere versterker zeer goede presteren.
Bent u op zoek naar een muzikaal geluid? Dan is het aan te raden de Phonar Veritas P6.5 EdMa zeker eens te beluisteren.

-3 weg luidspreker i.p.v. 2,5 weg bij standaard Phonar.
-Hard wired crossovers.
-Lage mid-bass crossover frequentie zodat er niet in het stemmengebied gefilterd wordt.
-EdMa sound ( groot natuurlijk klankbeeld ) perfect stereobeeld en zeer goede spreiding.
-Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
-Speciaal hoogwaardig onderstel met spikes voor ontkoppeling van de vloer.

Naast de standaard kleuren ook tegen een meerprijs verkrijgbaar in mat RAL kleuren.

Reviews van de Phonar Veritas P6.5 EdMa

Heeft u ervaring met de Phonar Veritas P6.5 EdMa? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Michel Mathues

  Had een luistersessie gevraagd om een luidsprekerset van grosso modo 4000 €/set te kiezen. Ik had ook mijn eigen versterker meegenomen. Men had 7 verschillende merken/modellen klaargezet. Ik kreeg ruim de tijd om ze te beluisteren met zelf gekozen muziek (in dit geval via een streamingdienst, maar je kan ook je eigen cd's meebrengen). Ik keeg ook luistertips zodat je weet waar je moet op letten bij het vergelijken van de geproduceerde klank (bedankt Bob !). Doordat je "blind" luistert (je weet niet welke klankkast aan het woord is, je kent enkel een nummer) ga je geen vooringenomen keuze maken, en beoordeel je dus volledig op basis van wat je hoort. Voor mij stak deze Phonar Veritas P6.5 EdMa er duidelijk boven uit. Ondertussen staat die set thuis, en ik geniet er volop van! Nota: Ik was eerst zo stom geweest van een luidsprekerset (van een ander merk, van diezelfde prijs) te kopen louter op basis van recensies op internet en in hifi-tijdschriften; dus zonder die eerst te hebben beluisterd. Maar toen ik die thuis had opgesteld bleek dat ik helemaal niet van die klank hield; ik kon er echt niet naar blijven luisteren. Ik ben Stassen eeuwig dankbaar dat ze die miskoop wilden terugnemen (ik kreeg het volledige bedrag terug)! DUS EEN GOEDE RAAD: KOOP GEEN (DURE) LUIDSPREKERS ZONDER ZE EERST TE HEBBEN BELUISTERD !!!

 • Ton Zuidema

  Heb al een jaar of vijf de EdMa Phonar P5 Fan-tas-tish! Prachtige spreiding van hoog, midden en diep laag. Vooral de frisse zang en spraak verveelt geen moment en biedt veel ruimtelijkheid: alsof de artiest in je woonkamer staat. Ik heb er aan Yamaha 80Watt versterker op staan: prima!

Schrijf een review over de Phonar Veritas P6.5 EdMa

Heeft u ervaring met de Phonar Veritas P6.5 EdMa? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Laatste generatie Phonar Veritas EdMa
Laatste generatie Phonar Veritas EdMa
Toen Edwin Maas in 2006 bij Stassen Hifi in Venlo ging werken, ontstond de drang om een lijn betaalbare luidsprekers te maken. Om deze betaalbaarheid te garanderen heeft hij gebruik gemaakt van een donor-luidspreker. Phonar! De Phonar luidsprekers worden volledig gemodificeerd oftewel omgevormd naar een EdMa product.

Waarom ontwerpt Edwin deze speakers? Het antwoord is eenvoudig: omdat hij wil dat muziek liefhebbers een goed geluid krijgen voor een betaalbare prijs. Daarom durft Edwin te beweren dat de P6.5 de P9 en de P10 EdMa makkelijk op het niveau van drie maal zo dure speakers spelen. Oftewel een superieure prijs/kwaliteit verhouding.

Meer informatie
Terug naar boven.