Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Phonar Veritas P10 EdMa

Phonar Veritas P10 EdMa

Luidspreker

Deze fantastische luidspreker is een volledig opnieuw ontworpen Phonar Veritas P10. Dit wil zeggen dat de bestaande Veritas P10 van Phonar is uitgerust met een nieuw wiss... Verder lezen

€ 5250,00 per stuk en incl. BTW.

Phonar Veritas P10 EdMa eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Phonar dealer.
 • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
 • Sinds 1955, dus meer dan 65 jaar ervaring!
 • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Phonar Veritas P10 EdMa

Type luidspreker Vloerstaand 3 weg d'Appolito
Frequentie bereik 29-35000 Hz
Gevoeligheid 93dB
Aanbevolen vermogen 50-260 Watt
Impedantie 4 Ohm
Crossover-frequentie(s) 100 / 2600 Hz
Aantal speakerunits 1x 26 mm tweeter
2x 130 mm middentoners
2x 200 mm woofers
Afmetingen (H x B x D) 1400x255x370mm
Gewicht 40kg
Kleur Hoogglans Wit, Hoogglans Zwart
Garantie 5 jaar

Over de Phonar Veritas P10 EdMa

Deze fantastische luidspreker is een volledig opnieuw ontworpen Phonar Veritas P10. Dit wil zeggen dat de bestaande Veritas P10 van Phonar is uitgerust met een nieuw wisselfilter ontworpen door Edwin Maas, de drivers (bass, mid en high) zijn aangepast aan de eisen van EdMa. Het oorspronkelijke 2,5 weg ontwerp van Phonar is veranderd in een 3-weg luidspreker met scheidingsfrequenties van 100 Hz en 2600 Hz. Door op deze frequenties te scheiden is het mogelijk de gehele menselijke stem door 1 speaker bereik te laten weergeven. Dit uit zich in een natuurlijker en ruimtelijker geluid.

De Phonar Veritas P10 EdMa beschikt over gevulde polypropyleen conussen met een zeer hoge eigen demping, de tweeter is een textiel exemplaar met een zeer goede spreiding en een zeer laag eigen gewicht. De twee bass units werken als het ware als een subwoofer. De Phonar Veritas P10 EdMa heeft een d'Appolito configuratie (twee middentoners met een tweeter ertussen op een afgetuned filter) Dit heeft de eigenschap om af te stralen als een 1-weg speaker en daardoor dus de perfecte puntbron. Dit uit zich er in dat er overal in de kamer een perfect geluid hoorbaar is. Het EdMa wisselfilter is uitgerust met zeer hoogwaardige componenten net zoals de inwendige kabel. De Phonar Veritas P10 EdMa is makkelijk aan te sturen en zal hierdoor op vrijwel iedere versterker zeer goede presteren.
Bent u op zoek naar een muzikaal geluid? Dan is het aan te raden de Phonar Veritas P10 EdMa zeker eens te beluisteren.

-3 weg d’appolito luidspreker ipv 2,5 weg bij standaard Phonar.
-Hard wired crossovers.
-Lage mid-bass crossover frequentie zodat er niet in het stemmengebied gefilterd wordt.
-EdMa sound ( groot natuurlijk klankbeeld ) perfect stereobeeld en zeer goede spreiding.
-Separate bas-mid en mid-high filter sectie voor minimale beïnvloeding door strooivelden van spoelen op elkaar.
-Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
-Tweeter met 2 magneten en verbeterde drivers voor mid ( polyprop ipv papier ivm hogere eigendemping dus minder kleuring ) en laag.
-Speciaal hoogwaardig onderstel met spikes voor ontkoppeling van de vloer.

Reviews van de Phonar Veritas P10 EdMa

Heeft u ervaring met de Phonar Veritas P10 EdMa? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Cheng

  Luidsprekers zijn mooi ingespeeld. Uitermate tevreden. Super geluid. Detail, breedte .... gewoon super goed voor deze prijs. Daarnaast gewoon goed geadviseerd door Edwin en Tim.

 • Kees

  Omdat ik vroeger de Phonar 5.5 EdMa heb gehad, was ik nieuwsgierig geworden naar de nieuwste P10 EdMa’s. Voorheen had ik de P9’s al eens bij Stassen op een Marantz-versterker gehoord, dat klonk al erg mooi. Dit keer stonden beide modellen op 60W Audionote buizenversterkers aangesloten met eigengemaakte DAC door Edwin. Natuurlijk win je met deze aansturing aan kwaliteit, maar het laat zien waartoe deze P10’s in staat zijn. Geluidsbeleving laat zich moeilijk in woorden vatten, maar als ik zeg dat deze speakers moeiteloos de B&W 800 serie achter zich laten, dan heeft u een indicatie waarover ik het heb. Mooi strak laag, gedetailleerd middengebied en helder en transparant hoog. Zelfs na 1,5 uur luisteren had ik nog geen enkele vorm van luistermoeheid. De P10’s klinken door het grotere kastvolume wat voller dan de P9’s. Laatstgenoemde zal voor de meeste huiskamers toereikend zijn, het is geheel afhankelijk van uw wensen, budget en kamergrootte. Maar deze speakers hebben een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Advies: luistersessie inplannen en genieten! Ook van de heerlijke vlaai

 • marc

  Net wezen leusteren naar deze fantastische speakers. Heb al veel speakers mogen beluisteren maar deze spannen de kroon. Zo zuiver zo vol alles klopt zo warm. De B&W 800 serie en de kef reference 5 vallen daar bij in het niets. Als ik een advies zou mogen doen ga eens leusteren naar deze speakers ik ben in ieder geval verkocht. Nu nog uitzoeken wat mijn vrouw wil de p10 of de p9 die overigens niet onder doen voor de p10. Edwin bedankt voor de luister sessie, top.

 • Devin

  zeer zuiver geluid en strakke bas. wanneer de speakers op de spike staan klikt het geluid nog strakker!! wil Tim, Edwin en Marcel nog bedanken voor het snelle leveren van de speakers

Schrijf een review over de Phonar Veritas P10 EdMa

Heeft u ervaring met de Phonar Veritas P10 EdMa? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.