Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Wharfedale Linton Heritage

De Wharfedale Linton is een spreker met een geschiedenis die teruggaat tot 1965. Het ontwerp werd een paar keer bijgewerkt en herzien voordat het in de vroege jaren 1980 werd stopgezet. De nieuwe Wharfedale LINTON is een verder voorbeeld van deze twee edicten, het balanceren van fijn vakmanschap, natuurlijke geluidskwaliteit en betaalbaarheid in een prachtig geproportioneerde luidspreker die in zijn miljoenen is gekocht over de hele wereld door middel van de verschillende incarnaties.

De Wharfedale LINTON vertegenwoordigt een van de meest iconische modellen in de lange geschiedenis van de Wharfedale luidsprekers. Een model dat d

Lees verder

e Wharfedale baanbrekende onderzoek door de jaren '60, '70 en '80 belichaamde, met een bloedlijn die teruggaat tot 1965, is LINTON altijd gefabriceerd volgens de Wharfedale principes van kwaliteit en waar voor je geld. 

De originele LINTON stond bekend om zijn warme, rijke en natuurlijk klinkende karakter en de nieuwe Wharfedale LINTON houdt dat staande maar doordrenkt met een open, gedetailleerde uitvoering die u zal verleiden tot het verkennen van uw hele muziekcollectie, nogmaals.

De Linton Heritage is een drieweg basreflex ontwerp met een 8" geweven-Kevlar woofer, een 5" geweven-Kevlar midrange, en een 1" soft-dome tweeter. De achterste kast is gemaakt van gefineerde spaanplaat/MDF - de voorste baffle is zwart geschilderd.

499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Wharfedale Linton Heritage

Type luidspreker
3-weg speaker
Frequentie bereik
40Hz ~ 20kHz
Gevoeligheid
90 dB
Aanbevolen vermogen
25-200W
Impedantie
6 Ohm
Crossover-frequentie(s)
630 Hz en 2,4 kHz
Aantal speakerunits
3
Afmetingen (H x B x D)
565 x 300 x 330 mm
Gewicht
18,4 Kg
Overige
Heritage, 85 jaar anniversary, Optionele bijpassende stands
Kleur
Walnoot, Mahogany
Garantie
10 Jaar

Video van de Wharfedale Linton Heritage

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.