Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Wharfedale Linton Heritage

Luidspreker

De Wharfedale Linton is een luidspreker met een geschiedenis die teruggaat tot 1965. Het ontwerp werd een paar keer bijgewerkt en herzien voordat het in de vroege jaren 1... Verder lezen

€ 899,00 per paar en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 699,00

 • Verwachte levertijd
  Mahogany: 1-3 werkdagen
  Zwart: 1-3 werkdagen
  Walnoot: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Wharfedale dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Wharfedale Linton Heritage

Type luidspreker 3-weg speaker
Frequentie bereik 40Hz ~ 20kHz
Gevoeligheid 90 dB
Aanbevolen vermogen 25-200W
Impedantie 6 Ohm
Crossover-frequentie(s) 630 Hz en 2,4 kHz
Aantal speakerunits 3
Afmetingen (H x B x D) 565 x 300 x 330 mm
Gewicht 18,4 Kg
Overige Heritage, 85 jaar anniversary, Optionele bijpassende stands
Kleur Walnoot, Mahogany
Garantie 10 Jaar

Over de Wharfedale Linton Heritage

De Wharfedale Linton is een luidspreker met een geschiedenis die teruggaat tot 1965. Het ontwerp werd een paar keer bijgewerkt en herzien voordat het in de vroege jaren 1980 werd stopgezet. De nieuwe Wharfedale LINTON is een verder voorbeeld van deze twee edicten, het balanceren van fijn vakmanschap, natuurlijke geluidskwaliteit en betaalbaarheid in een prachtig geproportioneerde luidspreker die in zijn miljoenen is gekocht over de hele wereld door middel van de verschillende incarnaties.

De Wharfedale LINTON vertegenwoordigt een van de meest iconische modellen in de lange geschiedenis van de Wharfedale luidsprekers. Een model dat de Wharfedale baanbrekende onderzoek door de jaren '60, '70 en '80 belichaamde, met een bloedlijn die teruggaat tot 1965, is LINTON altijd gefabriceerd volgens de Wharfedale principes van kwaliteit en waar voor je geld. 

De originele LINTON stond bekend om zijn warme, rijke en natuurlijk klinkende karakter en de nieuwe Wharfedale LINTON houdt dat staande maar doordrenkt met een open, gedetailleerde uitvoering die u zal verleiden tot het verkennen van uw hele muziekcollectie, nogmaals.

De Linton Heritage is een drieweg basreflex ontwerp met een 8" geweven-Kevlar woofer, een 5" geweven-Kevlar midrange, en een 1" soft-dome tweeter. De achterste kast is gemaakt van gefineerde spaanplaat/MDF - de voorste baffle is zwart geschilderd.


LET OP: de speaker wordt standaard geleverd zonder stand.

Setaanbieding met de Wharfedale Linton Heritage

2 x Wharfedale Linton Heritage (Zwart), 2 x Wharfedale Linton Heritage Stands (Zwart)

€ 1239,00 complete set en incl. BTW.

Uw voordeel € 1177,00

Reviews van de Wharfedale Linton Heritage

Heeft u ervaring met de Wharfedale Linton Heritage? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Johan Jansen

  Sinds een kleine maand heb ik nu de Wharfdale Lintons in gebruik, ze bevallen me erg goed. Wat me opvalt, is dat het geluid groter en hierdoor veel prettiger klinkt. Ik heb altijd tweeweg speakers gehad in "boekenplank" formaat. Voor de verandering heb ik dus een keer driewegspeakers gekocht. Belangrijk was voor mij de 90dB gevoeligheid i.v.m. een buizenversterker o.a. zelfbouw 300B, Unison S8, allemaal SE, omdat deze voor mij het mooist zijn. Bij Solid State versterkers mis ik altijd wat, sowieso bij laag volume. Als je altijd buizenweergave gewend bent geweest, is transistorgeluid niet meer te pruimen, althans voor mij. Ook had ik Math nog gebeld met de vraag welke uitgangsimpedantie hij altijd gebruikt bij buizenversterkers als de speaker 6 Ohm is, hij moest dit even navragen en zou mij terug bellen. Ja, hoor, na een kleine 20 minuten werd ik terug gebeld met de mededeling: "altijd de hoogste uitgang gebruiken", dit klonk zeer betrokken, hij had dit nagevraagd bij iemand die ook een "buizengek" is en er zeer veel van weet. Kortom, deze hier is zeer tevreden over Stassen Hi-Fi

Schrijf een review over de Wharfedale Linton Heritage

Heeft u ervaring met de Wharfedale Linton Heritage? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Wharfedale Linton Heritage
Terug naar boven.