Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Klipsch RP-6000F II

Luidspreker

Klipsch heeft met de RP-6000F II de Reference Premiere serie opgefrist. De Klipsch RP-6000F II combineert akoestische expertise met geavanceerde technologie om je de ulti... Verder lezen

€ 749,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 5-8 werkdagen
    Walnoot: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Klipsch dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (424 beoordelingen).

Specificaties van de Klipsch RP-6000F II

Type luidspreker Vloerstaander 
Frequentie bereik 38 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 96 dB
Vermogen 125 Watt
Impedantie 8 Ohm
Crossover-frequentie(s) 1770 Hz
Aantal speakerunits

1" Titanium LTS Tweeter
Dual 6.5" Cerametallic woofers 

Afmetingen (H x B x D) 100,6 x 23,6 x 44,6 cm 
Gewicht 22,5 kg 
Kleur Zwart, walnoot 
Garantie 10 jaar
Download alle specificaties

Over de Klipsch RP-6000F II

Klipsch heeft met de RP-6000F II de Reference Premiere serie opgefrist. De Klipsch RP-6000F II combineert akoestische expertise met geavanceerde technologie om je de ultieme luisterervaring te bieden bij thuisbioscoop of Hi-fi luisteren.

De Klipsch RP-6000F II is uitgerust met dubbele 6.5" Cerametallic woofers. Dit is een kenmerkende eigenschap van de Reference Premiere serie luidsprekers. De luidsprekers geven een loepzuivere geluidsweergave, minimale vervorming en maximale efficiëntie. De herontworpen woofer van de Klipsch RP-6000F II levert de kracht, emotie en detail die je verwacht van een Klipsch Reference Premiere luidspreker.

De Tractrix hoorn zorgt voor de meest efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied. De faseplug en het voorgevormde siliconen oppervlak zorgen voor een soepele frequentierespons. Deze combinatie creëert het zuiverste, meest natuurlijke geluid dat mogelijk is. De tweede generatie hoorns heeft een grotere omvang wat een groter geluidsbeeld creëert en een verbeterde richtingsgevoeligheid.

De Klipsch RP-6000F II heeft een LTS (Linear Travel Suspension) membraantweeter. Deze beperkt vervorming tot een minimum wat een betere geluidskwaliteit tot gevolg heeft. De LTS-tweeters zijn het belangrijkste kenmerk van de eerdere Reference-lijnen, waardoor het een kern component is van één van de beste luidsprekers ter wereld. De behuizing van de tweeter verminderd frequenties die ongewenste trillingen veroorzaken. Dit resulteert in een meer gedetailleerde en heldere weergave van de hoge frequenties.

De Klipsch RP-6000F II maakt gebruik van Tractrix geometrie, dit zorgt voor de meest efficiënte, snelste lucht overdracht vanuit de kast. De Klipsch Tractrix poorten hebben in de binnenkant een speciaal ontworpen uitsteeksels, die helpen de luchtturbulentie te verminderen die via de poort binnenkomt. Want minder turbulente lucht, zorgt voor een schonere en meer krachtige bas.

Er zijn dubbele ingang aansluitingen voor bi-wiring / bi-amping mogelijkheden. Bij bi-wiring worden de hoge en lage frequenties gescheiden in aparte luidsprekerkabels, waardoor vervormingen worden verminderd en de middentonen helderder worden. Bij gebruik van afzonderlijke versterkers maakt de Bi-amping aanpassingen mogelijk met behulp van externe cross-overs.

Upgraden naar Dolby Atmos geluid met de Klipsch RP-6000F II-luidsprekers is eenvoudig met de verborgen aansluitingen aan de achterkant van de luidsprekers. Deze geraffineerde aansluitingen verminderen de zichtbaarheid van de draden en houden ze op hun plaats voor een beter kabelbeheer.

Reviews van de Klipsch RP-6000F II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-6000F II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Klipsch RP-6000F II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-6000F II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Klipsch RP-6000F II
Triangle Symphonie
€ 219,00 € 159,00
Klipsch Reference Premiere Series
Klipsch Reference Premiere Series
Bij muziek van topkwaliteit denk je al snel aan het merk Klipsch. De Amerikaanse fabrikant staat bekend om zijn fameuze luidsprekers en heeft de Reference Premiere lijn vernieuwd.

De Klipsch Reference Premiere luidsprekers zijn afgewerkt in houtfineer van degelijke meubelkwaliteit, in twee tinten. Zwart ebbenhout en bruin walnoot. Opvallend zijn de koperkleurige woofers en de titanium tweeters. Samen zorgen ze voor een toonbereik met een unieke zuiverheid.

Meer informatie
Terug naar boven.