Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Klipsch Reference Premiere Series

Klipsch Reference Premiere Series

Bij muziek van topkwaliteit denk je al snel aan het merk Klipsch. De Amerikaanse fabrikant staat bekend om zijn fameuze luidsprekers en heeft de Reference Premiere lijn vernieuwd. De Klipsch Reference Premiere luidsprekers zijn afgewerkt in houtfineer van degelijke meubelkwaliteit, in twee tinten. Zwart ebbenhout en bruin walnoot. Opvallend zijn de koperkleurige woofers en de titanium tweeters. Samen zorgen ze voor een toonbereik met een unieke zuiverheid.
Nieuwe geluidstechnologie

Nieuwe geluidstechnologie

Aan de akoestiek is maximale aandacht besteed. Alle Klipsch Reference Premiere luidsprekers zijn uitgerust met Tractrix hoorntechnologie. Deze zorgt ervoor dat de hoge tonen en midden tonen zuiverder worden weergegeven. Ook wordt zo een ruimer gebied bestreken. Afhankelijk van het model dat je uit de serie kiest, hebben de drivers een doorsnede die kan variëren van 4 tot 8 inch.

Linear Travel Suspension

Linear Travel Suspension

Alle luidsprekers in de Klipsch Reference Premiere serie zijn uitgerust met Linear Travel Suspension (LTS) tweeters. Deze techniek verminderd vervorming voor verbeterde en gedetailleerde prestaties.

Aluminium aansluitpunten

Aluminium aansluitpunten

De aansluitpunten van de luidsprekers in de Klipsch Reference Premiere serie zijn gemaakt van onverslijtbaar aluminium en staat garant voor een absoluut stabiele aansluiting van de kabels.

Bi-wiring & Bi-amping

Bi-wiring & Bi-amping

De luidsprekers in de Klipsch Reference Premiere serie zijn gemaakt voor Bi-wiring en Bi-amping. Hierdoor kun je de hoge en lage tonen scheiden van elkaar voor een perfecte weergave van het geluid.

Dolby Atmos

Dolby Atmos

Ben je van plan om de Atmos boxen uit de serie bovenop de Klipsch RP-5000F II of Klipsch RP-6000F II vloerstaande luidsprekers te plaatsen? Dit is nu zeer eenvoudig.

Deze twee vloermodellen zijn namelijk uitgerust met een derde paar connectoren die hoog op de achterzijde zijn gemonteerd. Zo kun je de Klipsch RP-500SA II Atmos-luidsprekers er moeiteloos bovenop zetten.

Gerelateerde producten
Klipsch RP-600M IILuidspreker
€ 699,00
Klipsch RP-5000F IILuidspreker
€ 649,00
Klipsch RP-6000F IILuidspreker
€ 749,00
Klipsch RP-8060FA IILuidspreker
€ 1499,00
Klipsch RP-504C IICenter Speaker
€ 649,00
Klipsch RP-500SA IISurround Speaker
€ 649,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo digitale media players, streamers die een geheel eigen pad bewandelen.

Meer informatie
Terug naar boven.