Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Klipsch RP-8060FA II

Luidspreker

De Klipsch RP-8060FA II zijn ideaal voor de meest meeslepende 360 graden Dolby Atmos luisterervaring voor je films, games en muziek. Gecontroleerde directiviteit zorgt vo... Verder lezen

€ 1499,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 5-8 werkdagen
    Walnoot: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Klipsch dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (424 beoordelingen).

Specificaties van de Klipsch RP-8060FA II

Type luidspreker Vloerstaander 
Frequentie bereik 35 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 98 dB 
Vermogen 150 Watt
Impedantie 8 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1630 Hz 
Aantal speakerunits 1" Titanium LTS Tweeter
Dual 8" Cerametallic woofers 
Afmetingen (H x B x D) 109,5 x 27,5 x 52,8 cm 
Gewicht 34 kg 
Kleur Zwart, walnoot 
Garantie 10 jaar 
Download alle specificaties

Over de Klipsch RP-8060FA II

De Klipsch RP-8060FA II zijn ideaal voor de meest meeslepende 360 graden Dolby Atmos luisterervaring voor je films, games en muziek. Gecontroleerde directiviteit zorgt voor nauwkeurig richten op de luisteraar, terwijl Doly Atmos het geluid van bovenaf en overal in de kamer levert. De Klipsch RP-8060FA II luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige naar boven gerichte geïntegreerde Dolby Atmos luidsprekers.

De Klipsch RP-8060FA II heeft een nieuwe, grotere siliconencomposiet hybride Tractrix-hoorn. Deze zorgt voor een ongelooflijk efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied voor een scherper en helderder geluid. De faseplug en het onder druk gegoten siliconen mal zorgen voor een soepele frequentierespons.

De exclusieve 1" LTS van de Klipsch RP-8060FA II minimaliseert vervorming voor verbeterde, gedetailleerde prestaties. LTS Tweeters zijn een kenmerk van eerdere Klipsch Reference Premiere series, waardoor het een kerncomponent is van enkele van de beste luidsprekers ter wereld. De geventileerde tweeterbehuizing vermindert staande golven die ongewenste frequenties creeëren, wat resulteert in verbeterde details en helderheid in hoogfrequente geluiden.

Een kenmerk van de Klipsch RP-8060FA II is het dubbele 8" hoofdkanaal en de Cerametallic woofers van het 6,5" hoogtekanaal zijn bijgewerkt voor een absoluut onberispelijke geluidsweergave, minimale vervorming en maximale efficiëntie. De opnieuw ontworpen woofer levert de kracht, het detail en de emotie die je verwacht van een Klipsch Reference Premiere luidspreker.

Door gebruik te maken van Tractrix-geometrie, zorgt de Reference Premiere-poort voor de meest efficiënte, snelste luchtoverdracht vanuit de kast. Hierdoor wordt poortruis verminderd voor krachtigere lage frequenties en schonere, krachtigere bassen.

De Klipsch RP-8060FA II beschikt over dubbele ingangsaansluitingen voor bi-wiring / bi-amping-mogelijkheden, waardoor vervorming wordt verminderd voor een helderder middenbereik. Bi-amping maakt verdere optimalisatie van de prestaties mogelijk met afzonderlijke externe eindversterkers voor de hoogfrequente en laagfrequente drivers.

Reviews van de Klipsch RP-8060FA II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-8060FA II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Klipsch RP-8060FA II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-8060FA II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Klipsch RP-8060FA II
Triangle Symphonie
€ 219,00 € 159,00
Klipsch Reference Premiere Series
Klipsch Reference Premiere Series
Bij muziek van topkwaliteit denk je al snel aan het merk Klipsch. De Amerikaanse fabrikant staat bekend om zijn fameuze luidsprekers en heeft de Reference Premiere lijn vernieuwd.

De Klipsch Reference Premiere luidsprekers zijn afgewerkt in houtfineer van degelijke meubelkwaliteit, in twee tinten. Zwart ebbenhout en bruin walnoot. Opvallend zijn de koperkleurige woofers en de titanium tweeters. Samen zorgen ze voor een toonbereik met een unieke zuiverheid.

Meer informatie
Terug naar boven.