Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Triangle Signature Delta

Luidspreker

Het belangrijkste model van Triangle's imponerende Signature serie is de DELTA. In de Triangle Signature Delta zitten alle hoogstandjes van Triangle's R&D afdeling verw... Verder lezen

€ 2800,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 2290,00

 • Verwachte levertijd
  Acajou: 3-5 werkdagen
  Hoogglans wit: 3-5 werkdagen
  Hoogglans zwart: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Triangle dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Triangle Signature Delta

Type luidspreker 3-weg vloerstaander
Frequentie bereik 35 - 20.000
Gevoeligheid 92 dB
Impedantie Nominaal: 8
Crossover-frequentie(s) 280, 2.700 Hz
Afmetingen (H x B x D) 1170 x 233 x 372
Gewicht 33 kg.
Kleur Zwart, Wit, Acajou
Garantie 10 jaar
Download alle specificaties

Over de Triangle Signature Delta

Het belangrijkste model van Triangle's imponerende Signature serie is de DELTA. In de Triangle Signature Delta zitten alle hoogstandjes van Triangle's R&D afdeling verwerkt. Het resultaat is verbluffend, de 3-weg Delta is een uitstekend ontworpen speaker. Dit juweel wordt gemonteerd is Soissons en staat symbool voor Triangle's kwaliteit!

De Triangle Signature DELTA is leverbaar in drie kleuren: zwart, wit en Acajou

Awards van de Triangle Signature Delta

What Hifi

Reviews van de Triangle Signature Delta

Heeft u ervaring met de Triangle Signature Delta? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Rik Bouman

  Ik heb de Triangel nu een jaar, en ben zeer tevreden. Zowel hoog midden slaag zijn zeer in balans, geweldig geluid. Ik ben gisteren naar XF-i beurs in veldhoven geweest waar ik luidsprekers gehoord heb die vele malen duurder waren, maar niet veel beter klinken dan de Triangle die ik heb. Ben er erg blij mee. Tim bedankt voor je goede advies, je hebt me super geholpen.

 • R.Schraper

  Ik heb deze luidsprekers nu in combinatie met de Yamaha A-S2100 en ben er al weken super tevreden mee. Zelfs mijn bezoek spreekt er lovend over en het grote voordeel is dat mijn vrouw ze prachtig vind dus mannen waarvan de vrouw moeilijk doet over grote luidsprekers maak een luisterafspraak bij Stassen en neem het vrouwtje mee.

 • Emile Zeijl

  Ik heb deze speakers een tijdje geleden gekocht en zijn nog altijd toppers! Ik had in eerste instantie interesse in de Bowers & Wilkins 804 D3. Ik heb geïnformeerd bij Stassen en ze hebben me aangeraden om deze te vergelijken met de Triangle Signature Delta. Ik heb ze naast elkaar geluisterd en ondanks de lagere prijs van de Delta, klonk deze toch specialer. Ik heb ze uiteindelijk ook nog een goed voorstel gedaan. Verder was de service perfect. Er is echt de tijd voor me genomen en bijzonder goed advies gegeven door specialisten die echte kennis van de producten hebben. Ik ben nog steeds blij met mijn speakers en zal zeker nog een keer terug komen bij Stassen!

 • Emil van Zeijl

  Ik heb deze speakers een tijdje geleden gekocht en zijn nog altijd toppers! Ik had in eerste instantie interesse in de Bowers & Wilkins 804 D3. Ik heb geinformeerd bij Stassen en ze hebben me aangeraden om deze te vergelijken met de Triangle Signature Delta. Ik heb ze naast elkaar geluisterd en ondanks de lagere prijs van de Delta, klonk deze toch specialer. Ik heb ze uiteindelijk ook nog voor een kortingsprijsje mee mogen nemen. Verder was de service perfect. Er is echt de tijd voor me genomen en bijzonder goed advies gegeven door specialisten die echte kennis van de producten hebben. Ik ben nog steeds blij met mijn speakers en zal zeker nog een keer terug komen bij Stassen!

 • Jurgen Tessers

  Na vrij recent zowel een center (CM Centre 2 S2) als sub (ASW10CM S2) van Bowers & Wilkins te hebben aangeschaft was de keuze voor wat betreft de volgende investering helder; 2x de Bowers & Wilkins CM10 S2. Begin januari ’17 een luisterafspraak gehad bij Stassen (kerstcadeau) waar – naast 7 andere setjes - ook de CM10 S2 stond opgesteld. De uitkomst laat zich raden; de Triangle Signature Delta staken er met kop en schouder boven uit voor ons. Deze speakers laten een uniek geluid horen, waarbij met name invulling wordt gegeven aan de midden-tonen. Iets was bij de overige speakers niet of slechts beperkt aanwezig was. Na een mooie deal aangeboden te hebben gekregen om mijn CM Centre 2 S2 om te ruilen voor de Triangle Signature Gamma (center) was het plaatje compleet. Wat een luistergenot !!

Schrijf een review over de Triangle Signature Delta

Heeft u ervaring met de Triangle Signature Delta? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.