Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Yamaha NS-800A

Luidspreker

De Yamaha NS-800A is een 2-weg boekenplankluidspreker. De luidspreker is ontworpen door Yamaha op basis van een combinatie van rijke esthetiek met de nieuwste geavanceerd... Verder lezen

€ 2099,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Piano glans zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Yamaha NS-800A

Type luidspreker 2-weg boekenplank luidspreker 
Frequentie bereik 40 Hz - 65 kHz 
Gevoeligheid 86.5 dB
Vermogen 140 watt
Impedantie 6 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 2,6 kHz 
Aantal speakerunits 16cm Woofer (cone)
3cm Tweeter (dome) 
Afmetingen (H x B x D) 420 x 231 x 358 mm 
Gewicht 13 kg per stuk 
Kleur Piano glans zwart 
Garantie 2 jaar
Download alle specificaties

Over de Yamaha NS-800A

De Yamaha NS-800A is een 2-weg boekenplankluidspreker. De luidspreker is ontworpen door Yamaha op basis van een combinatie van rijke esthetiek met de nieuwste geavanceerde technologie. Yamaha's unieke Harmonious Diaphragm produceert een uitzonderlijk uniforme toon, terwijl de ruimtelijke kast met grote capaciteit een uitgebreid en weelderig geluidsveld levert. En dit alles met een mooie glans zwart afwerking als die van een vleugel.

Voor elke luidsprekerunit van de Yamaha NS-800A is gebruikgemaakt van het nieuw ontwikkelde Harmonious Diaphragm, vervaardigd van een mix van ZYLON (dat een uitstekende geluidssnelheid heeft en minimale interne dissipatie) en sparrenhout (dat wordt gebruikt in het klavier van de vleugels van Yamaha en van essentieel belang is voor het overbrengen van geluid). Dit zorgt ervoor dat de harmonie van het geluid naar voren komt en de muziek rijker en mooier klinkt. In tegenstelling tot alleen maar het produceren van een krachtig geluid, streeft Yamaha naar een gevoel voor dynamiek dat het contrast tussen stilte en beweging in de muziek tot uitdrukking brengt. Hierdoor kun je de intens diepe emoties in de muziek voelen en kun je volledig opgaan in die muzikale wereld.

De Yamaha NS-800A is het kopstuk van de flagshipserie en is voorzien van onderdelen van de hoogste kwaliteit voor het cross-overcircuit. De MCap SUPREME Classic-audiocondensator van Mundorf is hierbij gecombineerd met een extra grote wooferspoel. Het Duitse Mundorf staat bekend als het summum op het gebied van audiocondensatoren.

De Yamaha NS-800A is voorzien van Yamaha's originele Twisted Flare Port, die de manier wijzigt waarop de lucht naar het uiteinde van de poort wordt verspreid, door een lichte draaiing te geven om het geluid van de luchtstroom rond de poort te verminderen, wat een veel voorkomend probleem is bij conventionele luidsprekers met een basreflexsysteem. Dit resulteert in een uitzonderlijk nauwkeurige respons met een heldere, strakke basweergave.

Reviews van de Yamaha NS-800A

Heeft u ervaring met de Yamaha NS-800A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Yamaha NS-800A

Heeft u ervaring met de Yamaha NS-800A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha NS-800A
Terug naar boven.