Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins 702 S2

Luidspreker

De Bowers & Wilkins 702 S2 is het vlaggenschip van de vernieuwde 700 serie. Met de carbon dome tweeter-on-top, 150mm Continuum FST midrange, en drie 165mm Aerofoil basuni... Verder lezen

€ 2499,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Zwart: 5-8 werkdagen
  Wit: 5-8 werkdagen
  Rosenut: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
 • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 702 S2

Type luidspreker Vloerstaand 3 weg
Frequentie bereik 28-33000 Hz
Gevoeligheid 90dB
Impedantie 8 Ohm
Aantal speakerunits 5
Afmetingen (H x B x D) 1087 x 414 x 366mm
Gewicht 29,8 kg
Kleur Gloss Black, Satin White, Rosenut
Garantie 10 jaar

Over de Bowers & Wilkins 702 S2

De Bowers & Wilkins 702 S2 is het vlaggenschip van de vernieuwde 700 serie. Met de carbon dome tweeter-on-top, 150mm Continuum FST midrange, en drie 165mm Aerofoil basunits is deze drieweg luidspreker een waar meesterwerk in audiotechniek.

De tweeter-on-top constructie die gebruikt wordt bij de Bowers & Wilkins 702 S2 kent twee voordelen. Het voorkomt de situatie waarbij geluidsgolven van de tweeter langs het oppervlak van het kabinet resoneren. Ook kan door deze constructie de afstelling met de midrange unit beter gefinetuned worden.

Bowers & Wilkins Continuum midrange units staan inmiddels bekend als de zuiverste in haar marktsegment. Het ontwerp van de Continuum unit is gericht op het concept van geoptimaliseerde en gecontroleerde flexibiliteit. Dit helpt het om de abrupte overgang van pistonisch naar breekmodus te vermijden, waardoor de openheid en neutraliteit van een conventionele aandrijving drastisch wordt aangetast. Net als Kevlar bestaat Continuum uit een geweven composiet.

De Aerofoil basunit zagen we eerder in de 800 series diamond van Bowers & Wilkins. De B&W 702 S2 heeft er hier maar liefst drie van. De vorm van de kegel is door middel van computer algoritmes geoptimaliseerd en gebruikt een continue variabele structuur die maximale stijfheid in kritieke gebieden levert. Deze unieke structuur is mogelijk gemaakt door een innovatief kernmateriaal dat in de gewenste Aerofoil vorm kon worden gefabriceerd. Het resultaat is een schoner en voller basgeluid.

Reviews van de Bowers & Wilkins 702 S2

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 702 S2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Martijn Schepers

  Een tijdje geleden ben ik bij Stassen geweest om te luisteren naar de 700 serie van B&W. Eerst ging ik voor de 703s2 en de 704s, hiervoor een luisterafspraak gemaakt. Toen we bij Stassen aankwamen stond alles al mooi klaar, ook meerdere merken luidsprekers zodat ik deze allemaal kon testen. Toen ik hier de keuze had gemaakt en weer naar beneden liep zag ik de 702s2 staan, en gevraagd of ik deze ook niet even kon proberen. Ze hebben de luidsprekers toen meteen aangesloten en ook de Triangle om deze te kunnen vergelijken. Hierbij vond ik de 702s2 net iets beter klinken en er ook wat beter uitzien. Ik ben dus voor de 702s2 gegaan. En nog geen enkele seconde spijt van. Ik raad iedereen aan om langs Stassen te gaan, ook al is het verder. Voor mij is het ook bijna 2 uur rijden. Maar als ik nog iets nodig heb haal ik het zeker bij Stassen.

 • Martin Roelsma

  Geachte heren van Stassen Hifi, Ik wil jullie bedanken voor de mooie luistertest die ik vorige week heb beleefd. Raymond heeft mij perfect geholpen en geadviseerd. Ben zeker bij 3 andere hifi winkels geweest, echter wat ik allemaal bij jullie heb kunnen testen is ongelofelijk. Ook Raymond heeft de luisterruimte goed voorbereid de versterker en tablet stonden klaar ik kon meteen beginnen. De B&W 702s2 mocht ik meteen mee nemen ook al is dit een demonstratie set ze zien er perfect uit. Ook de prijs is onverslaanbaar en dan ook nog 10 jaar garantie. dit wil ik toch allemaal even laten weten dat ik zeer tevreden ben. Tot de volgende keer , Martin P.S bedankt Raymond!

 • Anton Wilms

  3 weken geleden uitgebreid geluisterd samen met mijn vrouw . Jullie hebben echt veel apparatuur en heel veel speakers staan wij hebben er nog nooit zoveel gezien en zoveel diverse luisterkamers die zeer mooi zijn ingericht wij voelden ons direct thuis in zo'n Luisterkasteel "hier wil iedereen wonen"zij ik zelf. Mijn vrouw vonden de de triangle Australe het mooist klinken echter deze ware 5 Cm te hoog dus hebben we voor de B&W 702S2 gekozen . De triangle klinken meer open en zijn ook perfect afgewerkt, indien ik deze in de hoek van mijn vrouw mocht plaatsen hadden wij deze zeker gekocht. Nu hebben wij de B&W want deze passen beter in ons interieur. Echter de Triangle blijft een meer warm gevoel geven. bedankt voor alle uurtjes testen en het vriendelijke helpen en jullie prijs is niet te verslaan . ook de 10 jaar garantie geeft mij veel vertrouwen . Bedankt Anton.

 • p Heinen

  Wilt u het zeker of een luidspreker bij u past? dan MOET u komen luisteren zei een medewerker van Stassen. En dat was voor mij net datgene wat ik nodig had om een luisterafspraak te maken. Na de koffie met vlaai heeft Tim me naar mijn luisterruimte gebracht maar omdat ik maar bleef twijfelen heeft hij me zelfs nog laten luisteren in de andere ruimtes die vol met luidsprekers stonden. Uiteindelijk is mijn keuze op de Bowers & Wilkins 702 S2 gevallen welke ik prachtig vond klinken. Stassen is echt een geweldige zaak waar ze je echt het klant is koning gevoel geven, en als je denkt dat ja dan klaar bent krijg je ook nog een geweldige actie aangeboden.

 • Venlo

  Tijden mijn luisterafspraak zag ik meteen dat B&W kosten nog moeite gespaard had bij deze 700 serie, na een uurtje luisteren naar het mooie gedetailleerde en rustgevende geluid was ik overtuigd en kreeg van Stassen ook nog een mooie deal.

 • P Groller

  Zoals ik alles bij Stassen koop heb ik ook de BOWERS & WILKINS 702 S2 bij hun gekocht, het is een topzaak met top personeel en een top service en last but not least top prijzen. Deze luidsprekers in combinatie met mijn Hegel versterker brengen mij het ultieme geluid.

 • Terry Bogaards

  In één woord fantastisch! Voelde me direct welkom in het prachtige luisterkasteel. De medewerkers nemen echt de tijd voor een klant. Ik kreeg zelfs een rondleiding door het mooie pand en kreeg zo de mooiste luisterruimtes te zien. Zelf was ik geïnteresseerd in de Bowers & Wilkins 702 s2 en zocht daar een mooie versterker bij. Mij werd geadviseerd om te luisteren naar Yamaha A-S2100. Dit voelde al direct goed aan en ben hier uiteindelijk ook voor gegaan. Voor deze twee producten is een mooie korting gemaakt en heb er ook nog een kabelpakket bij gekregen. De koffie met Limburgse vlaai bij aankomst was natuurlijk de kers op de taart! Blijf zeker klant bij Stassen Hifi. Geweldige firma!

 • Devroey Marc

  Ik heb deze set uitvoerig beluisterd op een audiobeurs van B&W, deze aangestuurd met een recente set van Rotel met een vermogen van 200watt. Ik had voordien de Klipsch Rf7II voor een periode van 3jaar,deze ook aangekocht bij Hifi Stassen. Deze nieuwe 702 S speakers hebben voor de beperkte afmetingen een groots en gedetailleerd geluid. Ik ben trouwe klant bij de topzaak van Stassen en heb een zeer mooie korting gekregen. Ik kan deze speakers echt aanraden,ik heb ze in witte kleur genomen. Momenteel zijn deze aangestuurd met een oudere set van Advance acoutic 2x200watt,dit geeft een mooi resultaat,met een recentere set van Rotel 300watt geeft dit nog een beter resultaat. Ik ga nu terug even sparen voor deze set ! Alleen maar lof voor Hifi Stassen ! Ik blijf zeker trouwe klant. Ps: set werd gratis geleverd bij mij thuis in België.

 • Horst

  Vorige week de nieuwe B&W 702 S2 mogen ontvangen, aangesloten op een Hegel 360. Levering door de Fa. Stassen exact conform afspraak. Details in het hoog zijn meer dan uitstekend, de set klingt open, de afwerking is perfect. Mooie bassen en mid. Wat een verschil met mijn oude IQ's.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 702 S2

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 702 S2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 702 S2
Terug naar boven.