Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins 802 D4

Luidspreker

De Bowers & Wilkins 802 D4 biedt veel van de prestaties van de Bowers & Wilkins 801 D4, inclusief dezelfde Turbine Head-behuizing voor de midrange conus, maar is betaalba... Verder lezen

€ 13999,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Verwachte levertijd
  Hoogglans Zwart: 5-8 werkdagen
  Satijn Rosenut: 5-8 werkdagen
  Satijn Walnut: 5-8 werkdagen
  Wit: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 802 D4

Type luidspreker 3-weg vented-box systeem 
Frequentie bereik 14 Hz tot 35 kHz
Gevoeligheid 90 dB
Aanbevolen vermogen 50 W – 500 W in 8 Ω op signaal zonder clipping
Impedantie 8 Ω (minimaal 3,0 Ω)
Frequentie respons 17 Hz tot 28 kHz
Aantal speakerunits 1× ø 25 mm (1 in) diamond dome tweeter
1× ø 150 mm (6 in) Continuum cone FST midrange
2× ø 200 mm (8 in) Aerofoil cone bass units
Afmetingen (H x B x D) 1218 x 413 x 602mm
Gewicht 88.10 Kg
Kleur Hoogglans Zwart, Satijn Rosenut, Satijn Walnoot, Wit
Garantie 10 jaar
Download alle specificaties

Over de Bowers & Wilkins 802 D4

De Bowers & Wilkins 802 D4 biedt veel van de prestaties van de Bowers & Wilkins 801 D4, inclusief dezelfde Turbine Head-behuizing voor de midrange conus, maar is betaalbaarder. Perfect voor stereogeluistering op referentieniveau en ook een uitstekende keuze voor thuisbioscooptoepassingen.

De Bowers & Wilkins 802 D4 heeft een aanzienlijk verbeterd behuizingontwerp met een geheel nieuwe aluminium bovenplaat voor nog meer stijfheid en als gevolg daarvan nog meer realisme. Hetzelfde ontwerp biedt een perfect bevestigingspunt voor de gloednieuwe Leather by Connoly behuizingdetails.

De speciale midrange van de Bowers & Wilkins 802 D4 maakt gebruik van vier eigen Bowers & Wilkins technologieën: de Continuum conus, FST, Biomimetische ophanging en midrange decoupling, waarbij de laatste zorgt voor minimale interferentie met de woofers van de luidspreker.

Reviews van de Bowers & Wilkins 802 D4

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 802 D4? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Aart van Halteren

  HI, na zo'n 4 maanden wachten was het zover dat ik kon beginnen te luisteren. De B&W's worden gebruikt in een 6.1.4 Atmos opstelling (dus geen midden luidspreker) in een akoestisch redelijke optimale ruimte met genoeg hoog en - laagfrequent demping. Met wat kleine correcties in de frequentiekarakteristiek. De Sub woofer werkt alleen onder de 40Hz. Deze recensie gaat alleen over luisteren naar muziek in stereo. Ik was gewend aan de ''sound" omdat ik tot dan toe luisterde naar de allereerste 802's (dus zonder Diamond tweeter) die al >20 jaar oud waren. Het verschil van 3 generaties is toch wel erg groot. En ik was gauw verwend door twee aspecten die echt zeer bijzonder zijn : 1) het totaal gebrek aan kleuring en 2) het gevoel midden in de muziek te zitten, je wordt automatisch volledig geabsorbeerd door het geluid … Het maakt daarbij niet uit welk programmamateriaal je draait : oude pop/rock muziek of klassiek of meer nieuwer programmamateriaal. Ik heb nog niet helemaal begrepen waardoor het komt, maar vooral stemmen die midden in het stereobeeld staan krijgen meer 'gevoel' mee. En dat is toch moeilijk in woorden uit te drukken, muziek krijgt veel meer emotie mee, en dat is erg fijn. Ook is te vermelden dat het stereobeeld zich tot vaak buiten de luidsprekers uitstrekt. Het uitpakken is erg leuk en de Britten hebben duidelijk bij Apple gejat. Je kan het ook prima in je eentje, ook al staat er in de handleiding dat je met zijn tweeën moet zijn. Veel muziekplezier gewenst

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 802 D4

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 802 D4? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 802 D4
CODA CSiB
€ 8599,00
Rel T/9x
€ 1499,00
Nieuwe Bowers & Wilkins 800-Serie Diamond. Fenomenaal. Baanbrekend.
Nieuwe Bowers & Wilkins 800-Serie Diamond. Fenomenaal. Baanbrekend.
Bowers & Wilkins introduceert een geheel nieuw industrieel ontwerp plus een reeks baanbrekende technologieën om de lat voor pure geluidskwaliteit nog hoger te leggen met de nieuwe 800-Serie Diamond.

De nieuwe collectie van de Bowers & Wilkins 800-Serie Diamond omvat wederom zeven modellen, te beginnen met de tweeweg Bowers & Wilkins 805 D4 statief- luidspreker. Daarboven verschijnt een reeks drieweg vloerstaande modellen, waaronder de Bowers & Wilkins 804 D4, Bowers & Wilkins 803 D4 en Bowers & Wilkins 802 D4. Met de lancering van de Bowers & Wilkins 801 D4 ter vervanging van de bestaande Bowers & Wilkins 800 D3 weet Bowers & Wilkins opnieuw een iconische naam in het portfolio op te nemen voor het topmodel in de serie. De Bowers & Wilkins HTM81 D4 en Bowers & Wilkins HTM82 D4, een paar hoogwaardige center luidsprekers, completeren de reeks voor thuisbioscoopgebruik. Elk nieuw model in de serie combineert honderden detailverbeteringen met geheel nieuwe technologieën om zo de meest transparante, gedetailleerde en natuurlijk klinkende serie luidsprekers te creëren die Bowers & Wilkins ooit heeft geproduceerd.

Meer informatie
Terug naar boven.