Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins AM-1 (paar)

Paarprijs = 548,-

De Bowers & Wilkins AM-1 Architectural Monitor beschikt over een combinatie van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. De Bowers & Wilkins AM-1 kan met de special meegeleverd beugel strak tegen de muur worden afgewerkt, zonder in het zicht springende kabels. De AM-1 is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Met een roestbestendig aluminium grill en een robuuste behuizing van glasvezel versterkte kunststof is de AM-1 bestand tegen extreme blootstelling aan stof, vocht en UV-straling. Hoewel hij duidelijk bijzonder geschikt is voor gebruik buiten, kan de AM-1 dankzij zijn subliem design,

Lees verder

ook uitstekend in binnenruimtes worden geplaatst.

De AM-1 is een tweeweg luidspreker en heeft een omgekeerde driver-unit waarbij een 25 mm aluminium dome tweeter, onder een glasvezel bass/midrange driver gemonteerd is in plaats van erboven. De door omgekeerde driver plaatsing van de B&W AM-1, wordt het geluid optimaal verspreid als de speaker hoog aan de wand gemonteerd is.

De lage tonen weergave van de AM-1 wordt versterkt door een aan de achterzijde gemonteerde ABR (Auxiliary Bass Radiator). Door toepassing van de ABR in plaats van een gewone bas reflexpoort, is de bas respons van de B&W AM-1 van een uitzonderlijk kaliber voor een luidspreker van deze grote. De Bowers & Wilkins AM-1 geavanceerde driver-units, unieke configuratie en klassiek eenvoudige crossover-componenten leidt tot een al even muzikale als flexibele luidspreker.

 

548,-per stuk
Bestel nu

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Bowers & Wilkins AM-1 (paar)

Type luidspreker
Buiten luidspreker
Frequentie bereik
46 - 22.000 Hz
Gevoeligheid
86 dB
Aanbevolen vermogen
20 - 100 Watt 8ohm
Impedantie
8 ohm
Aantal speakerunits
1x ø 25 mm aluminium dome
1x ø 130 mm (5 in) glasvezel conus
Afmetingen (H x B x D)
310 x 180 x 210 mm
Gewicht
4 Kg
Overige
Special muur beugel meegeleverd
Kleur
Zwart, Wit
Garantie
5 Jaar

Video van de Bowers & Wilkins AM-1 (paar)

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.