Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins AM-1

Luidspreker

De Bowers & Wilkins AM-1 Architectural Monitor beschikt over een combinatie van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. De Bowers & Wilkins AM-1 kan met de speci... Verder lezen

€ 399,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 1-2 werkdagen
    Wit: 1-2 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins AM-1

Type luidspreker Buiten/Binnen luidspreker
Frequentie bereik 46 - 22.000 Hz
Gevoeligheid 86 dB
Aanbevolen vermogen 20 - 100 Watt 8ohm
Impedantie 8 ohm
Aantal speakerunits 1x ø 25 mm aluminium dome
1x ø 130 mm (5 in) glasvezel conus
Afmetingen (H x B x D) 310 x 180 x 210 mm
Gewicht 4 Kg
Overige Special muur beugel meegeleverd
Kleur Zwart, Wit
Garantie 5 Jaar

Over de Bowers & Wilkins AM-1

De Bowers & Wilkins AM-1 Architectural Monitor beschikt over een combinatie van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. De Bowers & Wilkins AM-1 kan met de special meegeleverd beugel strak tegen de muur worden afgewerkt, zonder in het zicht springende kabels. De AM-1 is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Met een roestbestendig aluminium grill en een robuuste behuizing van glasvezel versterkte kunststof is de AM-1 bestand tegen extreme blootstelling aan stof, vocht en UV-straling. Hoewel hij duidelijk bijzonder geschikt is voor gebruik buiten, kan de AM-1 dankzij zijn subliem design, ook uitstekend in binnenruimtes worden geplaatst.

De AM-1 is een tweeweg luidspreker en heeft een omgekeerde driver-unit waarbij een 25 mm aluminium dome tweeter, onder een glasvezel bass/midrange driver gemonteerd is in plaats van erboven. De door omgekeerde driver plaatsing van de B&W AM-1, wordt het geluid optimaal verspreid als de speaker hoog aan de wand gemonteerd is.

De lage tonen weergave van de AM-1 wordt versterkt door een aan de achterzijde gemonteerde ABR (Auxiliary Bass Radiator). Door toepassing van de ABR in plaats van een gewone bas reflexpoort, is de bas respons van de B&W AM-1 van een uitzonderlijk kaliber voor een luidspreker van deze grote. De Bowers & Wilkins AM-1 geavanceerde driver-units, unieke configuratie en klassiek eenvoudige crossover-componenten leidt tot een al even muzikale als flexibele luidspreker.

 

Reviews van de Bowers & Wilkins AM-1

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins AM-1? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins AM-1

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins AM-1? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Buitenspeakers, waar moet ik op letten bij speakers voor in de tuin?
Buitenspeakers, waar moet ik op letten bij speakers voor in de tuin?
Het wordt weer warmer buiten, veel mensen kiezen er voor om ook buiten in de tuin speakers te plaatsen om ook daar te kunnen genieten van muziek. Waar moet u nu precies op letten bij buitenspeakers?

Wilt u buiten in de tuin genieten van uw favoriete nummers? Buitenspeakers zijn uitermate geschikt omdat ze weerbestendig zijn. Maar waar moet u nu precies op letten bij de aanschaf van een luidspreker voor in uw tuin?

Meer informatie
Terug naar boven.