Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins 702 S3 Signature

Luidspreker

De Bowers & Wilkins 702 S3 Signature is een krachtige drieweg vloerstaande luidspreker die voortbouwt op de specificaties van de Bowers & Wilkins 702 S3, het vlaggenschip... Verder lezen

€ 4250,00 per stuk en incl. BTW.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature

Type luidspreker 3-weg vloerstaande luidspreker 
Frequentie bereik 28Hz - 33kHz 
Gevoeligheid 90dB
Aanbevolen vermogen 30 W – 300 W 
Impedantie 8 Ohm 
Aantal speakerunits 1x ø25 mm Ontkoppelde Carbon Dome high-frequency
1x ø150 mm Continuum cone FST midrange
3x ø165 mm Aerofoil Profile bas 
Afmetingen (H x B x D) 1010 x 192 x 354 mm 
Gewicht 39,5 kg per stuk 
Kleur Datuk Gloss, Midnigh Blue Metallic
Garantie 10 jaar
Download alle specificaties

Over de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature

De Bowers & Wilkins 702 S3 Signature is een krachtige drieweg vloerstaande luidspreker die voortbouwt op de specificaties van de Bowers & Wilkins 702 S3, het vlaggenschipmodel in de 700-serie. Deze luidspreker combineert uitstekende geluidskwaliteit met een prachtig ontwerp en is ideaal voor zowel muziekliefhebbers als thuisbioscoopfanaten.

Geluidskwaliteit:
De Bowers & Wilkins 702 S3 Signature levert een nauwkeurig, gebalanceerd en dynamisch geluid. Dankzij de Carbon Dome-tweeter en de Aerofoil-conusdrivers voor middentonen en lage tonen, kun je genieten van een breed frequentiebereik met heldere hoge tonen, gedetailleerde middentonen en krachtige bas.

Solid Body Tweeter:
De nieuwste generatie van de solid body tweeter-on-top behuizing heeft een meer langwerpige vorm en een langer buisbelastingssysteem. Dit resulteert in een vrijer en opener geluid bij hoge frequenties. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is uit één massief blok aluminium gefreesd, waardoor resonantie tot een minimum wordt beperkt.

Verbeterde crossovers:
De crossovers zijn tot in perfectie doorontwikkeld om de prestaties van de luidsprekers te optimaliseren. De modellen zijn voorzien van verbeterde motorsystemen voor het midden en laag, evenals vernieuwde Mundorf-condensatoren en luidsprekeraansluitingen. Dit resulteert in een nog zuiverder en verfijnder geluid.

Carbon Dome tweeter:
De Carbon Dome-tweeters, speciaal ontwikkeld voor de 700 Serie, betekenen een enorme verbetering ten opzichte van oudere generaties dome-tweeters. Ze verleggen de break-up-grens naar 47 kHz, wat resulteert in een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering. Deze tweeters tillen je luisterervaring naar een hoger niveau.

Signature-status:
Slechts acht luidsprekerseries hebben het prestigieuze Signature-keurmerk van Bowers & Wilkins gedragen. De Bowers & Wilkins 702 S3 Signature is een eerbetoon aan het rijke erfgoed van het merk en vertegenwoordigt het summum van audiokwaliteit.

Of je nu een fervent muziekliefhebber bent die van klassieke composities houdt, een filmfanaat die op zoek is naar een meeslepende thuisbioscoopervaring, of gewoon iemand die van hoogwaardige geluidskwaliteit houdt, de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature past perfect in elke luisteromgeving.

Kortom, de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature is niet alleen een luidspreker, maar een investering in hoogwaardige audio-ervaringen.

Reviews van de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 702 S3 Signature
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn
Bowers & Wilkins is zuinig op de naam Signature en behoudt deze uitsluitend voor aan de meest exclusieve, drastisch geüpgradede versies van zijn gewone luidsprekers en technieken.

De nieuwe Bowers & Wilkins 702 S3 Signature, 705 S3 Signature en HTM71 S3 Signature bouwen voort op een erfgoed dat teruggaat tot de veelgeprezen Silver Signature-luidspreker uit 1991, oorspronkelijk ontwikkeld als postuum eerbetoon aan John Bowers, de oprichter van het bedrijf. De nieuwe modellen versterken de toch al uitzonderlijke prestaties en esthetische benchmarks van de standaard 700 Series-modellen waarop ze gebaseerd zijn en vullen deze aan met zorgvuldige upgrades van de componenten en luxueuze, prachtige nieuwe afwerkingen.

Meer informatie
Terug naar boven.