Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature

Center Speaker

De Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature is een indrukwekkende centerluidspreker die deel uitmaakt van de prestigieuze 700-serie. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige... Verder lezen

€ 2500,00 per stuk en incl. BTW.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature

Type luidspreker center luidspreker 
Frequentie bereik 45Hz - 33kHz 
Gevoeligheid 89 dB 
Aanbevolen vermogen 30 W – 200 W 
Impedantie 8 Ohm 
Aantal speakerunits

1x ø25 mm Ontkoppelde Carbon Dome high-frequency
1x ø130 mm Continuum cone FST midrange
2x ø130 mm Aerofoil Profile bas

Afmetingen (H x B x D) 165 x 628 x 318 mm 
Gewicht 19,9 kg
Kleur Datuk Gloss, Midnight Blue Metallic 
Garantie 10 jaar
Download alle specificaties

Over de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature

De Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature is een indrukwekkende centerluidspreker die deel uitmaakt van de prestigieuze 700-serie. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige componenten biedt deze luidspreker een sublieme geluidsweergave voor zowel muziek als home cinema.

Superieure Bouwkwaliteit:
De Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature is met precisie vervaardigd en combineert hoogwaardige materialen met vakmanschap. Het resultaat is een luidspreker die niet alleen geweldig klinkt, maar er ook prachtig uitziet.

Solid Body Tweeter:
De nieuwste generatie van de solid body tweeter-on-top behuizing heeft een meer langwerpige vorm en een langer buisbelastingssysteem. Dit resulteert in een vrijer en opener geluid bij hoge frequenties. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is uit één massief blok aluminium gefreesd, waardoor resonantie tot een minimum wordt beperkt.

Verbeterde crossovers:
De crossovers zijn tot in perfectie doorontwikkeld om de prestaties van de luidsprekers te optimaliseren. De modellen zijn voorzien van verbeterde motorsystemen voor het midden en laag, evenals vernieuwde Mundorf-condensatoren en luidsprekeraansluitingen. Dit resulteert in een nog zuiverder en verfijnder geluid.

Carbon Dome tweeter:
De Carbon Dome-tweeters, speciaal ontwikkeld voor de 700 Serie, betekenen een enorme verbetering ten opzichte van oudere generaties dome-tweeters. Ze verleggen de break-up-grens naar 47 kHz, wat resulteert in een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering. Deze tweeters tillen je luisterervaring naar een hoger niveau.

Perfect voor thuisbioscoop:
De Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature kan worden gebruikt als centerluidspreker in een meerkanaals home cinema-opstelling.

Signature-status:
Slechts acht luidsprekerseries hebben het prestigieuze Signature-keurmerk van Bowers & Wilkins gedragen. De Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature is een eerbetoon aan het rijke erfgoed van het merk en vertegenwoordigt het summum van audiokwaliteit.

Of je nu van muziek geniet of een meeslepende filmervaring wilt creëren, de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature levert uitzonderlijke prestaties en voegt een vleugje elegantie toe aan je luisterruimte. Ontdek de perfectie van Bowers & Wilkins Signature-technologie met deze prachtige luidspreker.

Reviews van de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn
Bowers & Wilkins is zuinig op de naam Signature en behoudt deze uitsluitend voor aan de meest exclusieve, drastisch geüpgradede versies van zijn gewone luidsprekers en technieken.

De nieuwe Bowers & Wilkins 702 S3 Signature, 705 S3 Signature en HTM71 S3 Signature bouwen voort op een erfgoed dat teruggaat tot de veelgeprezen Silver Signature-luidspreker uit 1991, oorspronkelijk ontwikkeld als postuum eerbetoon aan John Bowers, de oprichter van het bedrijf. De nieuwe modellen versterken de toch al uitzonderlijke prestaties en esthetische benchmarks van de standaard 700 Series-modellen waarop ze gebaseerd zijn en vullen deze aan met zorgvuldige upgrades van de componenten en luxueuze, prachtige nieuwe afwerkingen.

Meer informatie
Terug naar boven.