Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Maak kennis met de Bowers & Wilkins 700 S3 Signature lijn.

Maak kennis met de Bowers & Wilkins 700 S3 Signature lijn.

Bowers & Wilkins is zuinig op de naam Signature en behoudt deze uitsluitend voor aan de meest exclusieve, drastisch geüpgradede versies van zijn gewone luidsprekers en technieken. De nieuwe Bowers & Wilkins 702 S3 Signature, 705 S3 Signature en HTM71 S3 Signature bouwen voort op een erfgoed dat teruggaat tot de veelgeprezen Silver Signature-luidspreker uit 1991, oorspronkelijk ontwikkeld als postuum eerbetoon aan John Bowers, de oprichter van het bedrijf. De nieuwe modellen versterken de toch al uitzonderlijke prestaties en esthetische benchmarks van de standaard 700 Series-modellen waarop ze gebaseerd zijn en vullen deze aan met zorgvuldige upgrades van de componenten en luxueuze, prachtige nieuwe afwerkingen.
B&W 702 S3 Signature

B&W 702 S3 Signature

De Bowers & Wilkins 702 S3 Signature is een krachtige drieweg vloerstaande luidspreker die voortbouwt op de specificaties van de Bowers & Wilkins 702 S3, het vlaggenschipmodel in de 700-serie. Deze luidspreker combineert uitstekende geluidskwaliteit met een prachtig ontwerp en is ideaal voor zowel muziekliefhebbers als thuisbioscoopfanaten.

B&W 705 S3 Signature

B&W 705 S3 Signature

De Bowers & Wilkins 705 S3 Signature is een meesterwerk in geluidsweergave en vakmanschap. Deze monitorluidspreker uit de Bowers & Wilkins 700-serie biedt een ongeëvenaarde luisterervaring voor audiofielen en muziekliefhebbers.

B&W HTM71 S3 Signature

B&W HTM71 S3 Signature

De Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature is een indrukwekkende centerluidspreker die deel uitmaakt van de prestigieuze 700-serie. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige componenten biedt deze luidspreker een sublieme geluidsweergave voor zowel muziek als home cinema.

Geoptimaliseerde prestaties

Geoptimaliseerde prestaties

De 700 Serie brengt geluid van studiokwaliteit bij u in huis. 700 Serie Signature bouwt voort op een uitzonderlijk erfgoed, met geoptimaliseerde technologieën en unieke, luxueuze afwerkingen voor prestaties en elegantie die de maatstaf voor wat het beste is verleggen.

De nieuwste generatie van onze Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing heeft een meer langwerpige vorm en een langer buisbelastingssysteem voor een vrijer en opener geluid bij hoge frequenties. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is uit één massief blok aluminium gefreesd. Dit beperkt resonantie tot het minimum. De technici van Bowers & Wilkins hebben deze crossovers tot in de perfectie doorontwikkeld om de prestaties van de luidsprekers te optimaliseren. De modellen zijn voorzien van verbeterde motorsystemen voor het midden en laag, verbeterde Mundorf-condensatoren en vernieuwde luidsprekeraansluitingen voor een nog zuiverder en meer verfijnd geluid. De Carbon Dome-tweeters zijn speciaal voor de 700 Serie ontwikkeld. Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met oudere generaties dome-tweeters en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Gerelateerde producten
Bowers & Wilkins 705 S3 SignatureLuidspreker
€ 2000,00
Bowers & Wilkins 702 S3 SignatureLuidspreker
€ 4250,00
Bowers & Wilkins HTM71 S3 SignatureCenter Speaker
€ 2500,00
Meer nieuwsberichten
David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins zijn verbonden door een gedeelde toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie.

Meer informatie
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Terug naar boven.