Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Klipsch RP-500M II

Luidspreker

De Klipsch RP-500M II boekenplank luidsprekers bevatten legendarische technologie. Deze luidsprekers leveren een ongelooflijke akoestiek om je huis te vullen met luid, kr... Verder lezen

€ 599,00 per paar en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 5-8 werkdagen
    Walnoot: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Klipsch dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Klipsch RP-500M II

Type luidspreker Boekenplank 
Frequentie bereik 50 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 92 dB 
Vermogen RMS 75 Watt
Impedantie 8 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1530 Hz 
Speaker units 1" Titanium LTS tweeter
5.25" Cerametallic woofer
Afmetingen (H x B x D) 34,4 x 17,3 x 27 cm
Gewicht 5,95 kg 
Kleur Zwart, walnoot 
Garantie 10 jaar 
Download alle specificaties

Over de Klipsch RP-500M II

De Klipsch RP-500M II boekenplank luidsprekers bevatten legendarische technologie. Deze luidsprekers leveren een ongelooflijke akoestiek om je huis te vullen met luid, kristalhelder geluid en robuuste bas.

De Klipsch RP-500M II is uitgerust met een nieuwe, grotere siliconen composiet hybride Tractrix hoorn. Deze zorgt voor een efficiënte overdracht van hoogfrequente geluidsgolven naar het luistergebied voor een helderder geluid.

De exclusieve 1″ LTS tweeter in de Klipsch RP-500M II minimaliseert vervorming voor verbeterde en gedetailleerde prestaties. LTS-tweeters zijn een kenmerk van de Klipsch Reference Premiere-serie waardoor het een kerncomponent is van enkele van de beste luidsprekers ter wereld. De geventileerde tweeterbehuizing vermindert staande golven die ongewenste trillingen creëren wat resulteert in meer detail en helderheid in de weergave van hoge frequenties.

Een kenmerkende functie op de Klipsch RP-500M II luidsprekers is de 5.25″ Cerametallic woofer. Deze is bijgewerkt voor absoluut onberispelijke geluidsweergave, minimale vervorming en maximale efficiëntie. De opnieuw ontworpen woofer levert het vermogen, detail en de emotie die je verwacht van een Klipsch Reference Première spreker.

Gebruikmakend van de Tractrix-geometrie zorgt de Reference Premiere-poort voor de meest efficiënte en snelste luchtoverdracht vanuit de kast. Dit verminderd poortruis en zorgt voor krachtigere lage frequenties en een schonere, krachtigere bas.

De opnieuw ontworpen Reference Premiere-serie combineert de kenmerkende akoestische expertise van Klipsch met geavanceerde technologie om een nieuwe standaard te leveren in eersteklas thuisbioscoop- en hifi-luisteroplossingen.

Reviews van de Klipsch RP-500M II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-500M II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Klipsch RP-500M II

Heeft u ervaring met de Klipsch RP-500M II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Klipsch RP-500M II
Terug naar boven.