Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Tannoy Autograph Mini-OW

Luidspreker

Audio is een krachtig onderdeel van de filmervaring; het omhult je in de actie, trekt aan je emoties en brengt een ongeëvenaard niveau van plezier in de presentatie. De ... Verder lezen

€ 2200,00 per paar en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Tannoy dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Tannoy Autograph Mini-OW

Type luidspreker 2-weg stand-mount luidspreker 
Frequentie bereik 106 Hz - 20 kHz 
Gevoeligheid 88 dB
Vermogen 200 W
Impredantie 8 Ohm
Cross-over frequentie 2.3 kHz
Aantal speaker units 19mm titanium dome with Tulip WaveGuide
100mm treated paper pulp cone with rubber surround. 33mm edge wound voice coil
Afmetingen  356 x 209 x 156 mm 
Gewicht 4,4 kg per stuk 
Kleur Oiled walnut 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Tannoy Autograph Mini-OW

Audio is een krachtig onderdeel van de filmervaring; het omhult je in de actie, trekt aan je emoties en brengt een ongeëvenaard niveau van plezier in de presentatie. De Tannoy Autograph Mini-OW luidspreker brengt dat prestatieniveau naar je thuisomgeving in een luxe hoogwaardige oiled-walnut afwerking die zowel een lust voor het oog als voor het oor is. De Tannoy Autograph Mini-OW tilt je audio-inhoud naar de niveaus die de oorspronkelijke mastering-engineer voor ogen had. Een echt geweldig luidsprekerontwerp stelt het luidsprekersysteem in staat om zichzelf uit de soundscape te verwijderen en presenteert de sonische ervaring op een manier die je naar een hoger niveau brengt. Innovatie en uitstekende prestaties - dat is de Tannoy Autograph Mini-OW.

De Tannoy Autograph Mini-OW biedt toonaangevende coherentie en puntbronbeeldvorming voor dat zeer gewilde, echt natuurlijke geluid. De 200-Watt 4" LF dual driver met 19mm titanium HF dome-driver levert adembenemende dynamiek, krachtige transiënte respons en ongeëvenaard realisme over een breed frequentiebereik met een bijna totaal gebrek aan kleuring.

In het hart van de superieure prestaties van de Tannoy Autograph Mini-OW vind je een geheel nieuwe iteratie van de legendarische en exclusieve Tannoy Dual Concentric Driver Technology. De nieuwe 4" Dual Concentric-driver biedt verbeterde spreiding – waardoor een nog uniformere verspreiding van geluid in de luisteromgeving ontstaat. Tegelijkertijd zorgt de introductie van de Omnimagnet-configuratie ervoor dat de hoogfrequente eenheid nog dichter bij het akoestische centrum van de lage frequentie-eenheid, die de tijduitlijning tussen de twee aandrijfeenheden verder verbetert. Deze tijdcoherente, puntbron- en constante richtkarakteristieken maken het Dual Concentric-ontwerp tot een geaccepteerde industriestandaard in studiomonitoring. Door de strenge eisen van de opname- en mastering-omgeving, zorgt de Tannoy Autograph Mini-OW ervoor dat de afspeelprestaties in huis voor stereo of meerkanaals thuisbioscoop strikt worden gecontroleerd om het kunstenaarschap van de geluidstechnicus nauwkeurig weer te geven.

De Tannoy Autograph Mini-OW's handgemaakte, geoliede walnoothouten fineerkast met massief notenhouten rand biedt een uniek en tijdloos meubelstuk dat zelfs de meest verfijnde omgeving zal aanvullen. Het niet-parallelle behuizingsontwerp verspreidt interne staande golven en reflecties voor vrijwel onmerkbare kleuring, plus is gemaakt van hout met een hoge dichtheid om de lage frequentieprestaties te beheersen en de middenfrequentie-beleffecten te elimineren die vaak worden aangetroffen in concurrerende producten. Bovendien beschikt het oerdegelijke reflexsysteem van de Tannoy Autograph Mini-OW over uitgebreide versteviging die melodieuze en muzikaal coherente lage frequentieprestaties levert. De naar achteren gerichte reflexpoort helpt kamergrenseffecten te verminderen en vergemakkelijkt de plaatsing van luidsprekers.

Reviews van de Tannoy Autograph Mini-OW

Heeft u ervaring met de Tannoy Autograph Mini-OW? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Tannoy Autograph Mini-OW

Heeft u ervaring met de Tannoy Autograph Mini-OW? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Tannoy Autograph Mini-OW
Terug naar boven.