Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins 606 S2 ANNIVERSARY EDITION

Deze compacte luidspreker is geschikt om op een standaard of een boekenplank te plaatsen en biedt een verbluffende resolutie en tonale neutraliteit met voortreffelijke extra bas. De luidspreker combineert de ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium met een 165 mm (6,5") Continuum conus driver voor het midden en lagetonenbereik.

Deze nieuwe serie combineert net als zijn zes voorgangers eensuperieure geluidskwaliteit met een geweldige prijs, maar is daarnaast, in de traditie van Bowers & Wilkins,voorzien van nieuwe en verbeterde componenten, die moeten garanderen dat de standaard van eenhoogwaardige geluidskwaliteit voor

Lees verder

een schappelijke prijs behouden blijft.

De nieuwe serie is na de legendarische 800 Series Diamond,de luidsprekerserie die het bedrijf al het langst achtereen verkoopt. Bowers & Wilkins heeft altijd voor de unieke aanpak gekozen om alle belangrijke componenten zelf te ontwikkelen en te produceren, en om de technologieën die voor de ene serie zijn ontwikkeld vervolgens ook op andere series toe te passen. Dankzij dit beleid beschikten de modellen uit de 600 Series consistent over componenten en technologieën van betere kwaliteit dan de luidsprekers van vergelijkbare concurrenten, en produceerden ze een geluidskwaliteit die zich kon meten met die van veel duurdere luidsprekers.

Voor de luidsprekers uit de nieuwe 600 Series Anniversary Edition geldt hetzelfde: ze bieden aanzienlijke component verbeteringen ten opzichte van de zesde versie van de 600 Series, die in 2018 werd geïntroduceerd. 

Bij alle Anniversary Edition luidsprekers is in de tweeterrand een feestelijk logo gegraveerd in een lichte of donkere afwerking, afhankelijk van de kleur van de rest van de luidspreker.

374,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
Bowers & Wilkins 606 S2 ANNIVERSARY EDITION

Bowers & Wilkins 606 S2 ANNIVERSARY EDITION thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Bowers & Wilkins 606 S2 ANNIVERSARY EDITION

Type luidspreker
Boekenplank
Frequentie bereik
40-33000 Hz
Gevoeligheid
88dB
Aanbevolen vermogen
30-120 Watt
Impedantie
8 Ohm
Aantal speakerunits
2
Afmetingen (H x B x D)
345 x 190 x 300mm
Gewicht
6,75 Kg
Overige
ANNIVERSARY EDITION
Kleur
Zwart, Wit, Eiken
Garantie
10 Jaar

Video van de Bowers & Wilkins 606 S2 ANNIVERSARY EDITION

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.