Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Canton Vento 100

Luidspreker

Canton heeft met de Vento 100 het premium luidspreker assortiment opnieuw ontworpen. Een modern design, discreet gebogen zijpanelen, afgeronde kastranden en hoogwaardige ... Verder lezen

€ 2349,00 per stuk en incl. BTW.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Canton dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Canton Vento 100

Type luidspreker Vloerstaande luidspreker 
Frequentie bereik 20 - 40.000 Hz 
Vermogen 220 / 400 Watt
Impedantie 4 - 8 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 170 - 3200 Hz 
Aantal speakerunits 2x woofer 220mm
1x midrage 174mm
1x tweeter 25mm
Afmetingen (H x B x D) 115,5 x 32,5 x 42 mm 
Gewicht 39,2 kg per stuk
Kleur Hoogglans zwart
Hoogglans wit
Hoogglans licht walnoot
Hoogglans donker walnoot 
Garantie 10 jaar

Over de Canton Vento 100

Canton heeft met de Vento 100 het premium luidspreker assortiment opnieuw ontworpen. Een modern design, discreet gebogen zijpanelen, afgeronde kastranden en hoogwaardige oppervlakten met een perfecte afwerking. Hiermee hebben de Canton Vento 100 een zeer zelfverzekerde uitstraling.

De Canton Vento 100 luidsprekers bieden een perfecte balans tussen tijdloze elegantie en krachtige prestaties. Dit maakt de Vento modellen universeel toepasbaar, ze zijn een verrijking voor de meest uiteenlopende woonruimtes. Het paradepaardje in de serie, de Canton Vento 100, ziet er ondanks zijn indrukwekkende kastformaat, elegant en verfijnd uit.

Vervaardigd van uitstekende technische componenten inspireert de grote 3-weg basreflex vloerstaande luidspreker met zijn verbluffende dynamiek en laat hij de harten van audiofiele muziekfans sneller kloppen. De Canton Vento 100 maakt indruk met de beste Canton-geluidskwaliteiten, de hoogste duurzaamheid en de beste afwerking.

De Canton Vento 100 luidsprekers zijn uitgerust met nieuw ontwikkelde drivers in het midrange- en wooferbereik. De drivers hebben een ingetogen elegantie door hun mat glinsterende titanium grafiet diafragma's. Ze nestelen zich naadloos in de luidsprekers zonder zichtbare schroefverbindingen. Tegelijkertijd zorgen onze dubbele conustechnologie en de golfranden die in staat zijn tot bijzonder grote excursies voor indrukwekkende dynamische mogelijkheden. De nieuwe titanium grafiet drivers zijn zeer stijf en hebben uitstekende dempingseigenschappen. Bovendien werken de nieuwe drivers als perfecte piston-transducers en bieden zo ideale voorwaarden om akoestische signalen één-op-één, zonder verliezen, weer te geven.

De kast van de Canton Vento 100 ziet er hoogwaardig uit. Het herziene ontwerp zorgt ervoor dat er meer binnenvolume beschikbaar is om de luidsprekers met meer bandbreedte af te stemmen in het lage frequentiebereik. Als gevolg hiervan presteren de nieuwe Vento-luidsprekers met nog meer contour en zuiverheid. Daarnaast zorgen de scherpe kastradiussen, het gewijzigde onderstel en de nieuwe basisvorm voor minder geluidshinder vanuit de kast zelf. Door de nieuw ontworpen plint lijkt de Canton Vento 100 te "zweven". Daarnaast zorgt het basisontwerp ervoor dat de speaker bijzonder onkritisch is in zijn plaatsing.

Om de weergave-eigenschappen van de Canton Vento 100 luidsprekers te optimaliseren worden alleen componenten met de laagste toleranties en geselecteerd op hun geluidskwaliteit in de crossovers. Hoogwaardige kernspoelen en MKP- en MKT-foliecondensatoren, made in Germany, zorgen voor een uitstekende serieconsistentie en lage toleranties.

Reviews van de Canton Vento 100

Heeft u ervaring met de Canton Vento 100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Canton Vento 100

Heeft u ervaring met de Canton Vento 100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Canton Vento 100
Canton Vento 30
€ 699,00
Triangle Symphonie
€ 219,00 € 159,00
Terug naar boven.