Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Wharfedale EVO4.1

Luidspreker

In navolging van het concept van de bestverkochte EVO-serie die eraan voorafging, vertegenwoordigt Wharfedale EVO4.1 de evolutie van een betaalbare high-quality audio. De... Verder lezen

€ 449,00 per paar en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 389,00

 • Verwachte levertijd
  Zwart: 1-3 werkdagen
  Wit: 1-3 werkdagen
  Walnoot: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Wharfedale dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Wharfedale EVO4.1

Type luidspreker 2-weg Boekenplank speaker
Frequentie bereik 64 Hz - 22 kHz
Gevoeligheid 87 dB
Aanbevolen vermogen 25 - 100 W
Impedantie 8 Ohm
Crossover-frequentie(s) 2,9 kHz
Aantal speakerunits 2
Afmetingen (H x B x D) 336 x 210 x 285+10 mm
Gewicht 7,8 Kg
Overige AMT tweeter
Kleur Zwart, Walnoot, Wit
Garantie 10 Jaar

Over de Wharfedale EVO4.1

In navolging van het concept van de bestverkochte EVO-serie die eraan voorafging, vertegenwoordigt Wharfedale EVO4.1 de evolutie van een betaalbare high-quality audio. De Wharfedale EVO 4.1 is meer dan alleen een nieuwe editie, het combineert ook het EVO-concept met trickle down-technologie van de Wharfedale ELYSIAN-serie - en net als ELYSIAN verlegt de Wharfedale EVO4.1 de grenzen van technologie en prestaties van luidsprekers binnen deze prijsklasse. Van het ontwerp van de kast tot de materialen die zijn gebruikt in het onderscheidende ontwerp, de Wharfedale EVO 4.1 steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Deze serie maakt gebruik van een speciaal ontworpen AMT-transducer (Air Motion Transformer) voor zijn gepatenteerde, zijdezachte weergave van hoge frequenties. Door zijn ontwerp zorgt de AMT ervoor dat er meer lucht wordt verplaatst tijdens het spelen dan met een conventionele soft dome tweeter. Deze actie met een hogere druk, aangemoedigd door de principes van het AMT-ontwerp, biedt een verbeterde puntbron HF-weergave met lagere vervormingseigenschappen dan conventionele tweeters. Dit komt tot uiting in de verbluffende en pure helderheid van de muzikale uitvoering van alle luidsprekers uit de Wharfedale EVO4-serie.

Reviews van de Wharfedale EVO4.1

Heeft u ervaring met de Wharfedale EVO4.1? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • A.Hamburger

  Zoals alle reviews van speakers is dit een uiterst persoonlijke ervaring, gekoppeld aan mijn oren (78 jaar oud), mijn huiskamer (akoestisch moeilijk), plaatsing van de speakers (op plank in een Lundiakast, ruim boven oorhoogte) en luisterpositie (4.5 meter afstand, op bank tegen achterwand aan). Daar komt dan nog bij: de versterker, streamer, cd speler en draaitafel + element. Om het nog maar niet over interlinks, kabels etc. te hebben. Om het niet al te ingewikkeld te maken beperk ik me tot mijn verwachtingen en de verschillen met mijn vorige boekenplankspeakers. Om met het laatste te beginnen, dat waren Dynaudio Audiance 52SE, 15 jaar geleden gekocht. Wat mij in eerste instantie aantrok bij de Warfdales waren de amt tweeters en de baspoort. De amt tweeters beloofden een heldere en krachtige weergave van de hoge tonen die volgens professionele recenties nooit scherp werd. De plaatsing van de baspoort, naar onderen gericht, met uitgang naar de twee zijkanten zouden de plaatsing minder problematisch maken dan een baspoort naar achteren. Beide beweringen kloppen helemaal. Waar ik met de vorige speakers altijd bezig was met het meer of minder afstoppen van de baspoort omdat de bassen anders te boemerig werden, was hier geen vuiltje aan de lucht: prachtige ver doorlopende en strakke basweergave. Vaak niet eens de behoefte om mijn Rell sub-bas er bij in te schakelen. En de hoge tonen? Prachtig! Dit gekoppeld aan een midden met zeer neutrale weergave zorgt ervoor dat instrumenten en stemmen heel natuurlijk klinken en het geluid nooit vermoeiend wordt. Ik hoor nu meer details in de muziek en de plaatsing van instrumenten en stemmen is ook preciezer dan daarvoor. Ik moet er wel bij vermelden dat een inspeelperiode absoluut noodzakelijk is alvorens tot een oordeel te komen. Bij mij duurde dat wel twee weken. Samengevat: Deze speakers zijn absoluut aan te bevelen om uit te proberen en ik vermoed dat er in deze prijsklasse niets te vinden is dat aan deze kwaliteit kan tippen en dat deze speakers zich zelfs kunnen meten met veel duurdere.

 • Olga2000

  Fantastisch geluid! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb speakers aan Yamaha receiver aangesloten met goede OFC kabel en bananastekkers. Speakers zien er ook nog heel mooi uit. Niemand gelooft dat ze best betaalbaar waren.

Schrijf een review over de Wharfedale EVO4.1

Heeft u ervaring met de Wharfedale EVO4.1? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Wharfedale EVO4.1
Yamaha R-N803D
€ 1029,00
Triangle Thetis 300
€ 650,00 € 600,00
Terug naar boven.