Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali Oberon 7C

De OBERON 7 C is bedoeld voor relatief grotere ruimtes waar muziek ruimte heeft om te ademen en op hogere volumeniveaus kan worden afgespeeld in vergelijking met OBERON 1 C. Hij is geschikt voor meer ambitieuze muziekliefhebbers en audiofielen die graag een grootser statement willen maken met hun audiosysteem. Met meer ruimte en opties voor luidsprekerpositionering in grotere kamers, is het waarschijnlijker dat de OBERON 7 C-luidsprekers aan weerszijden van een scherm worden geplaatst en worden gebruikt voor tv-audio, maar toch zal het afspelen van muziek vanaf cd of streamingdiensten waarschijnlijk hun primaire rol zijn.

De slanke,

Lees verder

staande DALI OBERON 7 C heeft twee houtvezelconussen van 7 inch met DALI's gepatenteerde SMC-technologie - en dezelfde ultralichte 29 mm zachte dome-tweeter als de OBERON 1 C. Ondanks zijn formaat is de OBERON 7 C een subtiele luidspreker en maakt indruk met zijn vermogen om elke muziekstijl natuurlijk en levensecht weer te geven, zelfs bij lage volumeniveaus. De OBERON 7 C heeft een integrale gegoten sokkel met bevestigingspunten voor vloerspikes.

Met de OBERON 7 C en de SOUND HUB COMPACT heeft DALI draadloze hifi, die comfortabel past bij gelijkwaardige passieve systemen, binnen het bereik van veel meer muziekliefhebbers en audiofielen gebracht. Ze hoeven niet langer te kiezen tussen ongelooflijke geluidskwaliteit en gemakkelijke integratie. De OBERON 7 C en SOUND HUB COMPACT bieden beide.

849,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Dali Oberon 7C

Type luidspreker
Actieve vloerstaande speaer
Frequentie bereik
31 - 26,000 Hz
Max SPL (dB)
108
Vermogen
50 W klasse D
Crossover-frequentie(s)
2450 Hz
Aantal speakerunits
3
Afmetingen (H x B x D)
1015 x 200 x 340 mm
Gewicht
15,7 Kg
Overige
Combineren met SOUND HUB COMPACT (€299,-)
Kleur
Black Ash, Light Oak, Dark Walnut, White
Garantie
5 Jaar

Video van de Dali Oberon 7C

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.