Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

McIntosh MC452

Van in- tot uitgang gebalanceerd maakt de McIntosh MC452 gebruik van McIntosh' eigen autoformers en produceert daarmee ruim 450 Watt vermorgen per kanaal. Waarbij het de MC452 niets uitmaakt of de luidsprekers nu een 2, een 4 of een 8 Ohms belasting vormen - hij levert altijd minstens 450 Watt per kanaal continu. En hij kan kortdurend altijd veel meer leveren.

Per kanaal werken twee gebalanceerd gepaarde versterkers in push-pull modus, waarbij hun uitgangen in de autoformer worden samengevoegd. Elke versterkerhelft is op zijn beurt voorzien van bijbehorende balanceer-circuits, zodat de versterker van in- tot uitgang geheel g

Lees verder

ebalanceerd is opgezet. Het resultaat is een configuratie die vrijwel alle vervorming elimineert en tevens de interne energie-huishouding van de versterker onafhankelijk maakt van de ermee verbonden luidsprekers. Alleen de exclusief door McIntosh ontwikkelde autoformers maken zo'n slimme opzet mogelijk!

Vele 8 Ohm luidsprekers vertonen bij verscheidene frequenties een ingangsimpedantie-dip tot wel 2 of zelfs 1 Ohm, wat vele versterkers in moeilijkheden brengt. De McIntosh MC452 levert echter voldoende stroom (tot meer dan 75 Ampere) om ze aan te drijven, en kan daarbij kortdurend een vermogen leveren van 1800 Watt. De McIntosh MC452 maakt daartoe gebruik van ThermalTrakTM power transistors, waarbij de eigen PowerGuard technologie helpt om clipping te voorkomen en daarnaast een uitgebreide thermische monitoring zorgt voor beveiliging van zowel versterker als luidsprekers.

De meters van de MC452 zijn van een aparte klasse: ze meten niet zozeer het aantal afgegeven Volts, maar het aantal Watts, en nemen dus de luidsprekerbelasting mee in de rekensom. Bovendien zijn ze erg snel: slechts 1 puls van 2kHz volstaat om de meter al tot 95% te doen uitslaan. Die meters zijn het toefje room op een wel zeer capabele eindversterker!
 

9990,-per stuk
9990,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de McIntosh MC452

Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
450 Watt
Damping factor
>40 wideband
THD
0.005%
Afmetingen (H x B x D)
23,97 x 44,45 x 55,88 cm.
Gewicht
49,9 kg.
Kleur
Zwart
S/N ratio
124 dB
Garantie
3 jaar

Video van de McIntosh MC452

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.