Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Lyngdorf SDA-2400

Eindversterker

De veelzijdige Lyngdorf SDA-2400 digitale stereo eindversterker beschikt over zowel analoge als digitale ingangen, evenals een reeks nieuwe functies om uitstekende presta... Verder lezen

€ 3000,00 per stuk en incl. BTW.

Lyngdorf SDA-2400 eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Lyngdorf dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Lyngdorf SDA-2400

Soort Stereo Eindversterker
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 2x 400 Watt (4 ohm)
2x 200 Watt (8 ohm)
Ingangen 1 x Analog Single Ended RCA
1 x Analog Balanced XLR
1 x Coaxial Digital (≤192kHz / 24 bit)
1 x Optical Digital (≤96kHz / 24 bit)
Uitgangen Trigger in/out voor daisy chain
Afmetingen (H x B x D) 73 x 450 x 360 mm
Gewicht 6.5 kg
Kleur Zwart
Overige Klasse D
Garantie 2 jaar
Download alle specificaties

Over de Lyngdorf SDA-2400

De veelzijdige Lyngdorf SDA-2400 digitale stereo eindversterker beschikt over zowel analoge als digitale ingangen, evenals een reeks nieuwe functies om uitstekende prestaties te leveren in een breed scala aan toepassingen.

De Lyngdorf SDA-2400 bevat zowel optische als coaxiale digitale ingangen naast de traditionele gebalanceerde en single-ended analoge ingangen om in elke mogelijke opstelling te passen. Deze eindversterker kan functioneren in een traditionele stereo- of meerkanaalsopstelling, maar ook als een krachtige aanvulling op enkele staande mediaspelers en streaming-apparaten met geïntegreerde volumeregeling. Door de digitale verbindingen is er geen storing of ruis van externe bronnen. De digitale ingangen zijn gebaseerd op de Wolfson WM8804 PLL-transceiver voor uitstekende dynamische prestaties en verbeterde tolerantie voor klokjitter.

De Lyngdorf SDA-2400 gaat automatisch in de stand-bymodus wanneer deze niet in gebruik is. Wanneer de versterker een signaal detecteert, wordt deze automatisch ingeschakeld. Je kunt het zo instellen dat het altijd aan is - en als je aangesloten apparaat een 12V-triggeruitgang heeft, kan dit de stroomstatus van de Lyngdorf SDA-2400 regelen en zelfs meerdere SDA-2400-versterkers in serie schakelen.

Lyngdorf is de pionier op het gebied van digitale versterkers en de Lyngdorf SDA-2400 eindversterker is niet je typische klasse D digitale eindversterker. Het is beter. Het heeft een zeer lage en lineaire vervorming en een indrukwekkende signaal-ruisverhouding, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar de puurst klinkende krachtige versterker op de markt.

De uitgangstrap maakt gebruik van pulsbreedtemodulatie met een gepatenteerde technologie voor het optimaliseren van de schakelsnelheid. Samen met een vaste schakelsnelheid van 390 kHz en minimale feedbackcontrole zorgt dit voor een lage en lineaire vervorming in vergelijking met typische Klasse D-versterkers.

Reviews van de Lyngdorf SDA-2400

Heeft u ervaring met de Lyngdorf SDA-2400? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Lyngdorf SDA-2400

Heeft u ervaring met de Lyngdorf SDA-2400? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Lyngdorf SDA-2400
Terug naar boven.