Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Musical Fidelity M6x 250.7

Eindversterker

De Musical Fidelity M6x 250.7 tilt je bioscoopgeluid naar een hoger niveau! Met de Musical Fidelity M6x 250.7 creëer je eenvoudig een krachtige 7.1 home cinema opstelli... Verder lezen

€ 3490,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Musical Fidelity dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Musical Fidelity M6x 250.7

Soort Multikanaals eindversterker 
Aantal kanalen
Uitgangsvermogen (per kanaal) 250 watt 
Ingangen 7x line level input
7x balanced XLR input 
Uitgangen 7x line level output
7x pair speaker terminals 
Afmetingen (H x B x D) 195 x 450 x 435 mm 
Gewicht 32,5 kg 
Kleur Zwart, zilver 
Overige Geschikt voor Bi-amping
Input & ouput trigger 
Volledig stil (geen ventilatoren)
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Musical Fidelity M6x 250.7

De Musical Fidelity M6x 250.7 tilt je bioscoopgeluid naar een hoger niveau!

Met de Musical Fidelity M6x 250.7 creëer je eenvoudig een krachtige 7.1 home cinema opstelling (je actieve subwoofer wordt apart gevoed). Je kunt je voorversterker/AV-processor aansluiten met RCA- of volledig gebalanceerde XLR-kabels. De XLR-aansluiting verbetert bovendien de geluidskwaliteit en houdt de signaaloverdracht schoon.

De Musical Fidelity M6x 250.7 zal je niet alleen tevreden stellen met zijn geluidskwaliteit, maar ook met het hoogwaardige metaalwerk en de algehele strakke look. Het voorpaneel, in zwarte of zilveren afwerking, is een op maat gemaakte fijne lijn aluminium extrusie.

De Musical Fidelity M6x 250.7 biedt een vergulde RCA en een gebalanceerde XLR-ingang per kanaal. Als je XLR-uitgangen op je voorversterker hebt is het raadzaam om een gebalanceerde aansluiting te gebruiken. Dit soort signaaloverdracht leidt tot meer dynamiek, minder ruis en verbeterde signaal-ruisverhoudingen. Als je hetzelfde signaal op meerdere ingangen nodig hebt voor bijvoorbeeld bi-amping, kun je de vergulde RCA-uitgang gebruiken en het signaal naar de volgende ingang distribueren. De vergulde geïsoleerde luidsprekeruitgangen zijn geschikt voor 4 mm banaanstekkers, spades-connectoren of blootliggende draden. De trigger in-/output maakt het mogelijk om het apparaat via andere componenten aan/uit te zetten.

De Musical Fidelity M6x 250.7 is modulair opgebouwd met één 250W klasse A/B versterkertrap per kanaal. De versterker is ontworpen om zeer natuurlijk te klinken door alle transiënten en micro-informatie te behouden. De superstille audiofiele transformator verdeelt schoon vermogen, wat resulteert in een hoog dynamisch bereik en een gedetailleerd geluidsbeeld. Dit is een belangrijk kenmerk van een thuisbioscoopversterker. De Musical Fidelity M6x 250.7 is in staat om alle details en emotie te behouden, ongeacht het volume. Door het uitgekiende koellichaamontwerp heeft de Musical Fidelity M6x 250.7 geen ventilator nodig om de versterker koel te houden. Ondanks zijn grote vermogen hoor je nooit ventilatorgeluid uit de versterker komen.

Awards van de Musical Fidelity M6x 250.7

Hi-Finews Editor's Choice
Home Cinema Choice

Reviews van de Musical Fidelity M6x 250.7

Heeft u ervaring met de Musical Fidelity M6x 250.7? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Musical Fidelity M6x 250.7

Heeft u ervaring met de Musical Fidelity M6x 250.7? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Musical Fidelity M6x 250.7
Focal Theva N2
€ 749,00
Terug naar boven.