Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Musical Fidelity

Met ruim 30 jaar ervaring in audio innovatie blijft het Britse Musical Fidelity zich onderscheiden met degelijke en krachtige HiFi apparatuur.

Wie is Musical Fidelity?

Sinds Musical Fidelity in 1982 hun eerste product “The Preamp” lanceerde hebben ze niet meer stil gestaan. Echte bekendheid kregen ze door hun “A1” geïntegreerde versterker. Veel opvolgende modellen worden tevens hoog geprezen en winnen prijzen. In korte tijd groeit Musical Fidelity uit tot een betrouwbare naam in de internationale HiFi wereld. Hoe ze dit bereiken wordt uitgelegd door de oprichter, Antony Michaelson die stelt: “We stoppen nooit met het verbeteren van wat we maken, of dit nu in termen van technische prestaties, sonische prestaties of prijs/kwaliteit verhouding is. We hebben geleerd dat het niet uit maakt hoe goed een product is, er is altijd ruimte voor verbetering.”

Het huidige assortiment

Muisical Fidelity biedt momenteel een ruime variatie audioapparatuur. Van geïntegreerde versterkers uiteenlopend van 85 - 500 Watt per kanaal tot hoofdtelefoonversterkers en DAC’s. Het instapniveau is de V90 serie, waaronder bijvoorbeeld de V90-DAC valt met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.  Hierna volgen de LX-serie, MX-serie, M-serie en NuVista-serie.

M-serie Geïntegreerde versterkers

De Musical Fidelity M3si is het lichtste model uit deze serie. De M3si biedt een fris en open klankbeeld en is uitermate  geschikt voor de betere boekenplankspeaker. De M5si en M6si zijn opgebouwd als  2 monoblokken met een voorversterker in 1 apparaat. Met respectievelijk 150 en 220 Watt per kanaal zullen ze niet snel te kort komen en dankzij een hoge dempingsfactor houden ze ongewenste pieken onder controle. Een klasse hoger is de M6-500i. Dit verfijnde monster met 500 Watt per kanaal vermogen zal voor menig luidspreker overcapaciteit betekenen. Ondanks de overcapaciteit wordt de M6-500i toch voor een grote verscheidenheid van speakers gebruikt vanwege het neutrale klankbeeld. Het is niet warm of koud, het is zoals het is.

CD Spelers

De laatste nieuwe CD-spelers van Musical Fidelity, de M3scd en M6scd, bieden zuiver, gedetailleerd geluid in een stabiel geheel. De M3scd is voorzien van 3 digitale inputs en 24 Bit DAC, de M6scd heeft 5 digitale inputs en 32 Bit DAC. De spelers zijn dus ideaal om als digitale hub te gebruiken.

DAC

Musical Fidelity is het gelukt om met een DAC onder de 400 euro een hoogstaand resultaat te bereiken. De V90-DAC 24bit/192kHz biedt een soepel, rijk en natuurlijk klankbeeld waar menig audioliefhebber van versteld zal staan. Gecombineerd met de hoge bouwkwaliteit is het een echt topproduct. Als u nog een stap verder gaat komt u de Musical Fidelity MX-DAC tegen. Deze 32 bit omzetter kan tevens met DSD bestanden overweg en is hierdoor beter geschikt voor Hoge Resolutie audio.

Hoofdtelefoonversterker en Phono Amp

Voor de versterking en aansturing van uw hoofdtelefoon heeft Musical Fidelity de MX-HPA in het assortiment. Deze goed gebalanceerde versterker biedt een wijde bandbreedte van 10-40000 Hz, zeer lage vervorming van <0.003% en krachtige output in 32 Ohm.
De V90-LPS phono amp is een rechttoe rechtaan voorversterker voor zowel MM en MC elementen met zeer hoge RIAA correctie. De MX-VYNL doet hier een schep bovenop met instellingsmogelijkheden en de optie om twee platenspelers tegelijkertijd aan te sluiten.

Officiële dealer

Stassen HiFi is een officiële dealer van Musical Fidelity. Hierdoor bent u verzekert van de beste service en garantievoorwaarden.

Bij een hoogstaand interieur hoort een prachtig exterieur.

Musical Fidelity
Musical Fidelity
Musical Fidelity
Musical Fidelity
Musical Fidelity M6-500i

Musical Fidelity M6-500i

De M6-500i zeer krachtige super geïntegreerde versterker brengt vrijwel elke luidspreker tot grote hoogte.

Musical Fidelity M6Si

Musical Fidelity M6Si

De high end Musical Fidelity M6Sibehoudt de volledige controle terwijl topprestaties worden geleverd.

Musical Fidelity M5Si

Musical Fidelity M5Si

Met 150 watt per kanaal sensationeel heldere versterking is de Musical Fidelity M5Si een technisch hoogstandje.

Musical Fidelity M6scd

Musical Fidelity M6scd

Met zijn 32 bits DAC is de Musical Fidelity M6scd in staat zowel piekfijn als digitaal als analoog mediacentrum op te treden.

Musical Fidelity V90-DAC

Musical Fidelity V90-DAC

De Musical Fidelity 24 bits V90-DAC levert een ongekend hoge prestatie voor zijn prijssegment.

Musical Fidelity MX-VYNL

Musical Fidelity MX-VYNL

Voor de echte vinyl fanaat is de Musical Fidelity MX-VYNL een absolute aanwinst. Tweak de instellingen naar wens op 2 platenspelers.