Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Musical Fidelity V90-DAC

D/A Converter

Het doel van Musical Fidelity met de V90-DAC was, om de beste betaalbare DAC ter wereld te maken.Bestudeer elke high-end DAC en het eerste dat u ziet, is enorm veel zaken... Verder lezen

€ 269,00 per stuk en incl. BTW.

Specificaties van de Musical Fidelity V90-DAC

Soort D/A Converter
Aantal kanalen 2
Dac 32bit Dac
Ingangen 1x coax, 2x optisch, 1x USB B
Uitgangen 1x RCA
Afmetingen (H x B x D) 47 x 170 x 102 
Gewicht 600 gram
Kleur Zwart, Zilver
Overige 24bit 192kHz re-clocking & up-sampling op alle inputs 
Garantie 5 Jaar
Download alle specificaties

Over de Musical Fidelity V90-DAC

Het doel van Musical Fidelity met de V90-DAC was, om de beste betaalbare DAC ter wereld te maken.

Bestudeer elke high-end DAC en het eerste dat u ziet, is enorm veel zaken. Dit draagt niets bij aan de technische of sonische prestaties. Haal de bovenkant eraf, en in de meeste gevallen zul je een complexe lay-out vinden die prestaties suggereert. Verdere analyse zal echter aantonen dat het echte werk van signaalverwerking en dataconversie wordt gedaan door een tiental componenten. De rest is decoratie, ontworpen om competentie te suggereren. Deze observaties vormden de basis voor het V90-DAC-concept.

Ze wilden de beste DAC ter wereld bouwen, maar die tegen een eerlijke prijs verkopen. Met behulp van de modernste ontwerptechnieken en componenten wilden ze een DAC ontwerpen om eersteklas technische prestaties te produceren - ondergebracht in een bescheiden, redelijk geprijsd pakket.

De V90-DAC heeft een balans tussen metingen: vervorming, ruis, lineariteit, bandbreedte en fase, die in hun totaliteit door geen enkel product tegen elke prijs significant worden verbeterd.

Als je rond jaagt, kun je af en toe een DAC tegenkomen die beweert iets betere prestaties te hebben dan de V90-DAC op een of ander gebied, maar in zijn totaliteit deze niet zal overschrijden. Er zijn genoeg concurrenten die schreeuwen over hun nieuwe, prachtige versie, maar ze bieden weinig of niets extra's. Gewoon veel gepraat over subjectief dit of dat, maar het is allemaal een kwestie van mening.

De V90-DAC is een feit. Zijn technische en sonische prestaties zijn overtreffend. Er zijn betere DAC's, maar die kosten misschien wel twintig of dertig keer meer.

Reviews van de Musical Fidelity V90-DAC

Heeft u ervaring met de Musical Fidelity V90-DAC? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Musical Fidelity V90-DAC

Heeft u ervaring met de Musical Fidelity V90-DAC? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Musical Fidelity V90-DAC
Musical Fidelity MX-DAC
€ 899,00 € 690,00
Terug naar boven.