Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Parasound Zamp v.3

Eindversterker

De Parasound Zamp v.3 is een klasse AB-eindversterker van halve breedte die in een groot aantal verschillende situaties kan schitteren. Deze ultradunne, discrete en echt ... Verder lezen

Prijs op aanvraag
  • Verwachte levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Parasound dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (335 beoordelingen).

Specificaties van de Parasound Zamp v.3

Soort Eindversterker 
Aantal kanalen
Uitgangsvermogen (per kanaal) 45 watt per kanaal naar 8 Ohm
60 watt per kanaal naar 4 Ohm
90 watt bridged naar 8 Ohm mono 
Ingangen Gold-plated RCA input jacks 
Uitgangen looping line output jacks 
Afmetingen (H x B x D) 241mm x 50mm x 254mm
Gewicht 3kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Parasound Zamp v.3

De Parasound Zamp v.3 is een klasse AB-eindversterker van halve breedte die in een groot aantal verschillende situaties kan schitteren. Deze ultradunne, discrete en echt veelzijdige versterker is slechts ongeveer zo groot als een roman, maar levert 45 watt per kanaal in stereo of een gezonde 90 watt in gebrugde mono-modus. Door zijn kleine formaat kan hij gemakkelijk taken in een desktopsysteem zien, maar heeft hij ook de uitstraling die nodig is voor een behoorlijk fatsoenlijk hoofdstereosysteem.

Technisch gezien maakt de Parasound Zamp v.3 deel uit van de Z Custom-reeks van Parasound, wat betekent dat hij zich meteen thuis voelt als hij in een rack wordt geplaatst (hij is 1 rack-eenheid hoog zonder voetjes) en wordt gebruikt als zoneversterker. Maar dat is het verkopen van het ver beneden wat het in staat is. Hoewel het slechts ongeveer de grootte van een roman is, is het een serieuze versterkerkandidaat en geschikt voor een groot aantal systeemscenario's.

Een kwaliteitsdesktopsysteem ligt voor de hand, dan is er de zoneversterkeroptie, maar de Parasound Zamp V.3 kan ook worden gebruikt als stereoversterker in een hoofdsysteem of je kunt altijd een tweede nemen en ze allebei op mono overbruggen voor een zeer redelijke 90 Watt elk. En u kunt natuurlijk ook een of meer in gebruik nemen in een thuisbioscoopsysteem om uw AV-receiver uit te breiden en het geluid van uw voor-, links-rechts- en zelfs middenluidsprekers te verbeteren.

Reviews van de Parasound Zamp v.3

Heeft u ervaring met de Parasound Zamp v.3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Parasound Zamp v.3

Heeft u ervaring met de Parasound Zamp v.3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.