Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

NAD M28

Eindversterker

De Masters M28 Seven Channel Power Amplifier belichaamt het ultieme in wat mogelijk is met de huidige versterkingstechnologie. Het is een van de allereerste versterkers d... Verder lezen

€ 5999,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Verwachte levertijd
    Zilver: 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel NAD dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (332 beoordelingen).

Specificaties van de NAD M28

Soort Meerkanaals HybridDigital Purifi Eigentakt™ Eindversterker
Aantal kanalen 7
Uitgangsvermogen (per kanaal) 200W in 8 Ohms, 340W in 4 Ohm (minimaal)
Ingangen 7x XLR, 7x RCA
Uitgangen -
Afmetingen (H x B x D) 156 x 435 x 380 mm
Gewicht 21,2
Kleur Zilver
Overige Purifi Hybrid Digital Amplification 
Garantie 5 jaar

Over de NAD M28

De Masters M28 Seven Channel Power Amplifier belichaamt het ultieme in wat mogelijk is met de huidige versterkingstechnologie. Het is een van de allereerste versterkers die Purifi’s Eigentakt ™ -versterkertechnologie gebruikt.
Gewaardeerd op 200 W per kanaal (8 ohm) en ruim 280 W dynamisch vermogen (8 ohm; alle kanalen aangestuurd), het resultaat is adembenemende, levensechte surround sound-prestaties, of het nu gaat om de nieuwste actievolle film met een enorme dynamiek of een subtiel klassiek stuk met delicate en gedetailleerde passages. De M28 kan zowel gebalanceerde als single-ended inputs accepteren en is voorzien van hoogwaardige aansluitklemmen voor luidsprekeraansluiting. De compacte afmetingen van dit zeer energiezuinige ontwerp staat haaks aan de enorme hoeveelheid stroom die beschikbaar is voor de meest veeleisende muziek en films.

Purifi Hybrid Digital Amplification 

De Masters M28 maakt gebruik van Eigentakt ™ -versterkertechnologie, vervaardigd door NAD in licentie van Purifi. Deze nieuwe technologie, die NAD als eerste omarmde voor de M33 Masters Series BluOS Streaming DAC Amplifier, voegt nog een niveau van precisie toe door rekening te houden met voorheen onbekende effecten van het uitgangsfilter in de feedbacklus en verdere verfijning van de zelfoscillerende klasse. D-technologie zoals gebruikt in eerdere NAD Hybrid Digital-ontwerpen.

Het resultaat is een prestatieniveau dat de theoretische limiet in gemeten prestaties nadert, of het nu op fluisterniveau is of op vol vermogen.
Net als de vorige generaties van NAD Hybrid Digital-technologie, maar in tegenstelling tot de meeste klasse D-versterkerontwerpen, is de M28 ongevoelig voor de luidsprekerbelasting waarmee hij wordt aangeboden, waarbij dezelfde brede en gelijkmatige bandbreedterespons behouden blijft, ongeacht de impedantie van de luidspreker en tegelijkertijd die een hoge stroomcapaciteit bieden. De continue 200W in 8 ohm op de tap voor alle kanalen die tegelijkertijd worden aangestuurd en 560W dynamisch vermogen in 4 ohm zijn hiervan het bewijs.


Inherent aan de Eigentakt ™ -technologie is het zeer analoge gedrag. Waar veel klasse D-ontwerpen onstabiel kunnen worden, gedraagt ??Eigentakt ™ zich op dezelfde manier als die van goed uitgevoerde traditionele klasse A / B-versterkers.
Het sonische karakter van de M28 versterkt het verhaal dat verteld wordt door de cijfers alleen. Dit is een verbazingwekkend krachtige en transparante versterker die op elk niveau nieuwe niveaus van verfijning en dynamiek brengt.

Reviews van de NAD M28

Heeft u ervaring met de NAD M28? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de NAD M28

Heeft u ervaring met de NAD M28? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de NAD M28
Terug naar boven.