Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD M28

De Masters M28 Seven Channel Power Amplifier belichaamt het ultieme in wat mogelijk is met de huidige versterkingstechnologie. Het is een van de allereerste versterkers die Purifi’s Eigentakt ™ -versterkertechnologie gebruikt.
Gewaardeerd op 200 W per kanaal (8 ohm) en ruim 280 W dynamisch vermogen (8 ohm; alle kanalen aangestuurd), het resultaat is adembenemende, levensechte surround sound-prestaties, of het nu gaat om de nieuwste actievolle film met een enorme dynamiek of een subtiel klassiek stuk met delicate en gedetailleerde passages. De M28 kan zowel gebalanceerde als single-ended inputs accepteren en is voorzien van

Lees verder

hoogwaardige aansluitklemmen voor luidsprekeraansluiting. De compacte afmetingen van dit zeer energiezuinige ontwerp staat haaks aan de enorme hoeveelheid stroom die beschikbaar is voor de meest veeleisende muziek en films.

Purifi Hybrid Digital Amplification 

De Masters M28 maakt gebruik van Eigentakt ™ -versterkertechnologie, vervaardigd door NAD in licentie van Purifi. Deze nieuwe technologie, die NAD als eerste omarmde voor de M33 Masters Series BluOS Streaming DAC Amplifier, voegt nog een niveau van precisie toe door rekening te houden met voorheen onbekende effecten van het uitgangsfilter in de feedbacklus en verdere verfijning van de zelfoscillerende klasse. D-technologie zoals gebruikt in eerdere NAD Hybrid Digital-ontwerpen.

Het resultaat is een prestatieniveau dat de theoretische limiet in gemeten prestaties nadert, of het nu op fluisterniveau is of op vol vermogen.
Net als de vorige generaties van NAD Hybrid Digital-technologie, maar in tegenstelling tot de meeste klasse D-versterkerontwerpen, is de M28 ongevoelig voor de luidsprekerbelasting waarmee hij wordt aangeboden, waarbij dezelfde brede en gelijkmatige bandbreedterespons behouden blijft, ongeacht de impedantie van de luidspreker en tegelijkertijd die een hoge stroomcapaciteit bieden. De continue 200W in 8 ohm op de tap voor alle kanalen die tegelijkertijd worden aangestuurd en 560W dynamisch vermogen in 4 ohm zijn hiervan het bewijs.


Inherent aan de Eigentakt ™ -technologie is het zeer analoge gedrag. Waar veel klasse D-ontwerpen onstabiel kunnen worden, gedraagt ??Eigentakt ™ zich op dezelfde manier als die van goed uitgevoerde traditionele klasse A / B-versterkers.
Het sonische karakter van de M28 versterkt het verhaal dat verteld wordt door de cijfers alleen. Dit is een verbazingwekkend krachtige en transparante versterker die op elk niveau nieuwe niveaus van verfijning en dynamiek brengt.

5499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

NAD M28

NAD M28 thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de NAD M28

Soort
Meerkanaals HybridDigital Purifi Eigentakt™ Eindversterker
Aantal kanalen
7
Uitgangsvermogen (per kanaal)
200W in 8 Ohms, 340W in 4 Ohm (minimaal)
Ingangen
7x XLR, 7x RCA
Uitgangen
-
Afmetingen (H x B x D)
156 x 435 x 380 mm
Gewicht
21,2
Kleur
Zilver
Overige
Purifi Hybrid Digital Amplification 
Garantie
5 jaar

Video van de NAD M28

Gerelateerd aan NAD M28

Parasound Halo A52+
Parasound Halo A52+ Eindversterker Prijs op aanvraag
Rotel RB-1572 V2
Rotel RB-1572 V2 Eindversterker € 1199,-
Yamaha MX-A5200
Yamaha MX-A5200 Eindversterker € 3199,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.