Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Advance Acoustics X-A220EVO

Eindversterker

Aan boordDe Advance Paris X-A220EVO beschikt onder andere over een grote 700 VA ringkerntrafo. De grote koelblokken in combinatie met de massieve constructie zorgen voor ... Verder lezen

€ 1695,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Advance Acoustics dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Advance Acoustics X-A220EVO

Soort Mono eindversterker
Aantal kanalen 1
Uitgangsvermogen (per kanaal)
2 x 220W (8 Ohm) 2 x 350W (4 Ohm) 2 x 48W in Class-A Vervorming: < 0,08%
 
Ingangen 1x RCA 1x XLR Trigger: 3,5mm (12V)
Afmetingen (H x B x D) 200 x 430 x 460 mm (incl. voeten, knoppen en aansluitbussen)
Gewicht ca. 21 kg
Kleur Zwart
Overige
Ingangsimpedantie:
32 kOhm ongebalanceerd 38 kOhm gebalanceerd 
Vermogensopname in standby: < 0,45W
Maximale vermogensopname: < 300W
 
Garantie 2 jaar

Over de Advance Acoustics X-A220EVO

Aan boord
De Advance Paris X-A220EVO beschikt onder andere over een grote 700 VA ringkerntrafo. De grote koelblokken in combinatie met de massieve constructie zorgen voor een gewicht van 21kg. Er zijn gebalanceerde en ongebalanceerde lijningangen aan boord (XLR en RCA) schakelbaar op de achterzijde. Hierdoor kunnen ook lange gebalanceerde kabels gebruikt worden, mits de voorversterker over XLR uitgangen beschikt. Hiermee worden storingen als gevolg van instraling op lange asymmertrische kabels uitgesloten

Een klasse apart
De Advance Acoustic X-A220EVO onderstreept nog eens waar Advance voor staat. Namelijk eigenwijs en betaalbaar, resulterend in een hele mooie prijs/kwaliteitverhouding. Eigewnijs in de zin van het afwijkend desing en de kenmerkende blauwe VU-meters. Wat betreft betaalbaarheid zal het niet makkelijk worden een vergelijkbare mono eindversterker te vinden met dezelfde prestaties in deze prijsklasse.

Voordelen mono eindversterker
Ten opzichte van een stereo eindversterker biedt een mono eindversterker diverse voordelen. In de eerste plaats wordt voor elk kanaal een eigen versterker gebruikt. De voedingen, de spanningsregelingen en kasten hoeven niet gedeeld te worden met het andere kanaal. Elke versterker kan dus optimaal zijn eigen taak uitvoeren. Daarnaast beïnvloeden de kanalen elkaar niet. Wanneer het linker kanaal veel vermogen vraagt lijdt het rechter kanaal hier totaal niet onder en visa versa. Ten slotte kan de versterker geheel identiek gemaakt worden. Hierdoor wordt uitgesloten dat de plaats van de componenten invloed heeft op het andere kanaal zoals in een stereo eindversterker het geval is. 

Het display
Het grote en duidelijk afleesbare wijzerinstrument met logaritmische schaalverdeling geeft een zeer accuraat beeld van het geproduceerde uitgangsvermogen. De meterverlichting is uitschakelbaar en in twee lichtsterktes in te stellen. Onder de 48W gebruikt de versterker zijn Class-A, dit is via een schakelaar op de achterzijde in te stellen. Wordt er meer vermogen gevraagd schakelt de Advance Paris X-A220EVO automatisch naar CLASS AB. Het uitgangsvermogen in Class AB bedraagt 220W aan 8 Ohm en 350 W aan 4 Ohm. De trigger aansluiting maakt inschakeling via een aangesloten voorversterker mogelijk wanneer de voorversterker een triggerspanning kan geven.

Reviews van de Advance Acoustics X-A220EVO

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics X-A220EVO? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Advance Acoustics X-A220EVO

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics X-A220EVO? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Advance Acoustics X-A220EVO
Terug naar boven.