Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Naim Audio NAP 250

Eindversterker

De Naim Audio NAP 250 is een iconische stereo-eindversterker die voor het eerst verscheen in 1975. De versterker is sindsdien zowel elektrisch als cosmetisch geëvolueerd... Verder lezen

€ 7499,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Naim Audio dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Naim Audio NAP 250

Soort Eindversterker 
Aantal kanalen
Uitgangsvermogen (per kanaal) 100 Watt bij 8 Ohm
190 Watt bij 4 Ohm 
Ingangen 2x True balanced XLR 
Uitgangen 2x speaker terminal 
Afmetingen (H x B x D) 91 x 432 x 317 mm
Gewicht 16,8 kg 
Kleur Zwart 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Naim Audio NAP 250

De Naim Audio NAP 250 is een iconische stereo-eindversterker die voor het eerst verscheen in 1975. De versterker is sindsdien zowel elektrisch als cosmetisch geëvolueerd en de nieuwste zesde generatie biedt meer vermogen en flexibiliteit dan ooit tevoren.

Het nieuwe model van de zesde generatie, levert meer vermogen dan ooit. De ultramoderne technologie zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en systeemflexibiliteit. Ontworpen in Salisbury in het Verenigd Koninkrijk, kan het worden gecombineerd met de luidsprekers van uw keuze om uitstekende luistersessies te leveren.

Om het beste uit je luidsprekers en muziek te halen, combineer je de Naim Audio NAP 250 met de Naim Audio NSC 222. De Naim Audio NAP 250 levert 100 watt A/B-klasse vermogen per kanaal, volledig instelbaar om je muziek op de meest opmerkelijke manier vrij te laten.

Dankzij het geavanceerde ontwerp van de Naim Audio NAP 250 kan hij zelfs bij hoge geluidsniveaus worden gebruikt: het koellichaam reageert op het toegenomen volume en houdt het product "koel". De Naim Audio NAP 250 maakt gebruik van een enorme toroïdale hoofdtransformator en een indrukwekkend geavanceerde voeding. De voeding maakt royaal gebruik van het discrete regelcircuit dat voor het eerst werd ontwikkeld voor Naim’s toonaangevende Statement-versterkers om een nog stabielere en ruisarme stroomtoevoer te garanderen.

Andere verbeteringen zijn onder meer de toevoeging van symmetrische XLR-aansluitingen en een reeks technologieën die zijn afgeleid van Naim's iconische versterker, waaronder een wervelstroomscheider die beschikbaar is tussen de luidsprekeruitgangen. Het bevat ook de Naim Audio DR-technologie (Discrete Regulator), om te profiteren van de stabiele, vloeiende stroomvoorziening.

De Naim Audio NAP 250 is een geweldige versterker die muzikaal samenhangend en dynamisch capabel is, met uitstekende detailresolutie en indrukwekkende punch. Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige eindversterker, dan is de Naim Audio NAP 250 zeker het overwegen waard.

Reviews van de Naim Audio NAP 250

Heeft u ervaring met de Naim Audio NAP 250? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Naim Audio NAP 250

Heeft u ervaring met de Naim Audio NAP 250? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Naim Audio NAP 250
Terug naar boven.