Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Phantom CI AMP-2500 DSP

Eindversterker

De Dali Phantom CI AMP-2500 DSP is een krachtige op maat gemaakte installatieversterker met ingebouwde geavanceerde digitale signaalverwerking en luidsprekervoorinstellin... Verder lezen

€ 2199,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP

Soort Inbouw-eindversterker 
Aantal kanalen
Uitgangsvermogen (per kanaal) 500W 
Ingangen

4x Analog unbalanced (RCA)
4x Analog balanced (Euroblock connector)
1x S/PDIF (RCA)

Uitgangen

2 x Lo-Z speaker (4 - 16 ohm),
1 x Hi-Z speaker (70V / 100V),
1x S/PDIF digital out (RCA)

Afmetingen (H x B x D)

88 x 440 x 332 mm

Gewicht 5,9 kg 
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar 

Over de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP

De Dali Phantom CI AMP-2500 DSP is een krachtige op maat gemaakte installatieversterker met ingebouwde geavanceerde digitale signaalverwerking en luidsprekervoorinstellingen. De in een rek te monteren Dali Phantom CI AMP-2500 DSP wordt aangedreven door 2 x 500 watt klasse-D versterking met ultralage vervorming en heeft Wi-Fi/LAN-connectiviteit en een webgebaseerde configurator voor ultieme controle over krachtige Phantom Home Cinema en Multi-room installaties.

Met 2 x 500 watt Deens ontwikkelde klasse-D versterking heeft de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP moeiteloze kracht, extreem hoge efficiëntie en ultralage vervorming. Deze door een ventilator gekoelde, in een rek te monteren krachtpatser van een versterker kan ook worden overbrugd tot een monoversterker van 1000 watt. Met zo'n hoofdruimte is de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP de perfecte stroombron voor de Dali Phantom S- en M-serie en maximaal vier Dali Phantom IW SUB S-100 inbouwsubwoofers.

De Dali Phantom CI AMP-2500 DSP beschikt over een krachtige reeks geïntegreerde DSP-tools, waaronder parametrische equalizers, audiobegrenzers en -compressoren, routeringsmatrix, invoer-/uitvoerinstellingen, luidsprekervertraging en luidsprekervoorinstellingen, allemaal bestuurd vanaf elke computer met Wi-Fi. tablet of smartphone met behulp van de webgebaseerde Phantom Amp-configurator.

De multifunctionele versterker is in de eerste plaats bedoeld voor krachtige thuisbioscoopinstallaties en is gebaseerd op de Dali Phantom M- en S-serie CI-luidsprekers en inbouwsubwoofers. De multifunctionele versterker kan ook inbouw- en plafondluidsprekers aansturen in een installatie met meerdere kamers. Deze veelzijdige versterker is ook een geweldige oplossing voor gebruik in bars, restaurants, cafés, fitnesscentra en andere winkelomgevingen.

Reviews van de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP

Heeft u ervaring met de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP

Heeft u ervaring met de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP
Terug naar boven.