Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Phantom IW SUB S-100

Inbouw Luidspreker

De Dali IW SUB S-100 is een werkelijk veelzijdige subwoofer die eenvoudig en onopvallend in de muur of aan de muur kan worden gemonteerd - of op de grond onder uw bank of... Verder lezen

€ 1499,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Dali Phantom IW SUB S-100

Type luidspreker Inbouw subwoofer 
Frequentie bereik 26 Hz - 250 Hz 
Gevoeligheid 84 dB 
Aanbevolen versterker Dali Phantom CI AMP-2500 DSP
Afmetingen 657 x 412 x 107 mm
Inbouwdiepte 102 mm
Gewicht 17,25 kg
Kleur Zwart 
Garantie 2 jaar 

Over de Dali Phantom IW SUB S-100

De Dali IW SUB S-100 is een werkelijk veelzijdige subwoofer die eenvoudig en onopvallend in de muur of aan de muur kan worden gemonteerd - of op de grond onder uw bank of tv-meubel kan worden geplaatst (met het optionele DALI-opbouwframe). De Dali IW SUB S-100 is een geweldige thuisbioscoop-subwoofer voor meerkanaals films of muziek, of als een slank alternatief voor een normale subwoofer in een krachtige stereo-opstelling - van kleine woonkamers tot volwaardige grote thuisbioscopen.

De ultradunne, volledig gesloten kast van de subwoofer past in bijna elke standaardwand en biedt een zeer stevige behuizing met lage resonantie waarin de baseenheid kan werken. De 10-inch Dali IW SUB S-100-driver is ontworpen volgens dezelfde principes als de uitstekende driver die is ontwikkeld voor de ultradunne Dali Phantom K-60 LP-luidspreker, waardoor de totale diepte van de luidspreker ultraslank is, maar toch een fantastische low-end weergave behoudt.

De volledig nieuwe 10-inch, ultradunne basdriver met lange slag is voorzien van Constant Surface Surround (CSS)-technologie, vanaf de basis ontwikkeld door Dali's technische team in Denemarken. Hier ligt de focus op hoog vermogen en nauwkeurige low-end respons, waardoor de Dali IW SUB S-100 de perfecte partner is voor elke luidspreker in de Dali Pantom-serie.

De volledig gesloten kast van de Dali Phantom IW SUB S-100 zorgt voor een eenvoudige installatie zonder dat er een aparte inbouwdoos nodig is. De speaker is klaar voor montage out-of-the-box. De meegeleverde uitgesneden sjabloon zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl acht veerbelaste dogleg-beugels de Dali Phantom IW SUB S-100 in bijna elke standaardmuur bevestigen.

De Dali Phantom IW SUB S-100 is ontwikkeld voor exclusief gebruik met de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP-versterker. Met 2 x 500 watt klasse-D versterking heeft de Dali Phantom CI AMP-2500 DSP genoeg vermogen om tot vier Dali Phantom IW SUB S-100 subwoofers aan te sturen - genoeg voor zelfs de grootste kamers. Deze in een rek te monteren versterker is ontworpen in samenwerking met de Dali Phantom IW SUB S-100 en beschikt ook over een geïntegreerde DSP, die is afgesteld om perfect bij het geluidsprofiel van de Dali Phantom IW SUB-100 te passen.

Reviews van de Dali Phantom IW SUB S-100

Heeft u ervaring met de Dali Phantom IW SUB S-100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Phantom IW SUB S-100

Heeft u ervaring met de Dali Phantom IW SUB S-100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Dali Phantom IW SUB S-100
Terug naar boven.